Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya la kg....63.500...dar cam am probleme cusi nu stiu ce sa pap sa imi revin Bianca 27+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
incearca kiwi pe stomacul gol 1-2 buc si in cateva zile se vede rezultatul...la mine a mers si eu aveam aceleasi probleme
Oana 31+ Matei
grety_niku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
offf, stai linistita stai sa vedem ce fac si dupa aia sa ne stresam tre sa fim linistite pentrru delfinasi, sa se streseze sotii Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
o sa incerc sa ma linistesc... asta este...om vedea ce se intampla...
sa speram ca nu o sa se ajunga iar la 600ron
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
anca_vlad spune:
deci fetele care ati emigrat oriunde in lumea aceasta da-ti un pont ca ma apuc de completat formular pe net!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
ooana spune:
citat din mesajul lui tina_80 Oana, Florentina, vrem poze noi! tina 29+ cu |
vineri am o zi de concediu ...planul era facut deja, sa pun poze noi si sa fac sipoze la hainutele pe care le-am cumparat ...dar vad ca mi-ai luat-o inainte
Oana 31+ Matei
bumblebee spune:
Fetele, lasati balta depresia, pt moment nu e nimic hotarat, hai sa nu ne mai gandim, oricum nu puten schimba nimic. Mai bine povestiti coincxidentele fericite din viata voastra, povestile de dragoste
Alina 28+ cu
gargarita
eladea2005 spune:
Neata burtici!!
ce-as mai emigra si eu...de cand imi doresc asta...dar n-a vrut sotul...na, ca acum zice ca ar vrea el..
tare frica mi-e ca se va adeveri chestia cu reducerea indemnizatiilor pt mamici...mama lor de dobitoci...
si cand vedeam ieri la TV pe ce cheltuie unii banii publici, masini,ATV-uri, medicamente, sosete, etc. iti vine sa mori, sa-i strnagi de ...
asa...am vazut pozici, aelita, carla, alina, , (oare am uitat pe cineva?)...hainute frumoase... sunt adorabile astea mititele...
michelle, bine ai revenit..ai poziic pe undeva din frumaosa vacanta?
racusor, tina, cum sunteti dragutelor? stati cumintele, da?
andreea, nu te stresa cu glicemia...o sa revina la loc dupa...
am vrut sa mai zic ceva, dar am uitat ce...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ooana spune:
citat din mesajul lui anca_vlad ...eu emigrez in canada! Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
exact la asta ma gandeam si eu
Oana 31+ Matei
arissa spune:
Buna dimineata!
SI eu m-am necajit rau aseara cu stirea asta. Prima sarcina am prins-o cu 600, acum iar stau si ma chinui...Anca, as emigra si eu, maine daca s-ar putea. Sper sa se mai gandeasca onor guvernul.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 30+
Cris2010 spune:
'Neata delfinariu!
Mysya, te asteptam cu vesti bune de la eco.
Dragaica, de ce ti-era frica nu scapi! Vrei nu vrei, bea Grigore aghiasma. Asta e, te sacrifici pt baietii tai.
Ati observat ca n-am scris nimic de indemnizatii... refuz sa ma gandesc.
burticile si o zi buna in continuare!
Cris 30+ cu
paula_m spune:
Buna dimineata
Nici nu m-am trezit bine si au inceput prietenii sa ma bombardeze cu stiri din ziare. Uite www.money.ro/intern-1/guvernul-boc-pune-impozite-noi.html#" target="_blank">aici unde scrie ca indemnizatia va reveni la 600 ron. Mi-au stricat ziua...dar eu sunt tot optimista( cred ca mi-am pierdut mintile)
In rest sunt bine...ma trezesc de 4 ori pe noapte sa ma duc la baie si am inceput iarasi sa visez urat. Azi noapte am visat ca nasteam si era atat de greu...m-am trezit aproape plangand si cu gandul ca nu mai vreau sa nasc, mai bine raman asa grasuta
Paula, 29+ cu Raul Codin