Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Noutati....nu foarte bine, mi-au venit rezultatele de la testele de glicemie, au iesit peste limita 8,1 iar limita superioara e de 7,8.
Diferenta nu e mare, asa ca nu ma ingrijorez foarte tare, mi-au dat o dieta pe care tre sa o respect strict 3 zile dupa care ma duc refac testele.
Sper sa fie bine dupa ....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica,dar inainte de sarcina cum aveai glicemia?
tinem pumnii sa fie ok.

Mycya bafta maine la eco!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carla

am pus 2 poze cu burtica

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica,dar inainte de sarcina cum aveai glicemia?
tinem pumnii sa fie ok.

Mycya bafta maine la eco!

Ok, mi-au facut analize inainte de tratament, e clar de la sarcina.
Eu dulciuri nu mananc decat rar , partea mai proasta e ca mananc mult cartof, paste, orez.....asta e.
Mi-au explicat ca in timpul sarcinii organismul e fortat sa produca de 3 ori mai multa insulina, probabil pancreasul eu e un pic mai lenes, sau poate unde e sarcina gemelara, habar n-am.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica poate asta era si rolul nutritionistei,inafara de a avea grija de kg in plus dieta credca era si pentru a evita astfel de intamplari...de acum nu ai ce sa faci decat sa tii regimul,sa refaci analizele si dupa sa ai grija,si macar in mare parte sa respecti dieta data de la inceput daca nu tio va schimba....tinem pumnii sa fie totul bine

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dragaica,poate e doar o intamplare,cu glicemia ridicata,in functie de ce ai mancat zilele alea,sper eu sa fie acum scazuta la urmatoarele analize si sa nu ai probleme.
ca altfel,dieta ,nu ai ce face!

Carla, si eu am mancat noaptea la toate sarcinile tot ce mi-a trecut prin cap.dulciuri destule,dar niciodata dupa masa ca desert.
nu mananc multa carne,dar mananc multe legume,zilnic . fructe, suc din cateva portocale.cred ca atunci e cand dulciurile fixeaza grasimile.
nu mananc doua feluri de mancare la o masa.
si asa pot sa imi fac de cap cu mancarea noaptea sau cu dulciurile .

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Am vazut si eu pozele de pe Picaso.
Carla ,esti cea mai sexi si cu burta si fara.
Mi-au placut si lucrusoarele expuse ,sint superbe.
Bumbalbee ,daca pui o bluza mai larga pe tine nici nu se cunoaste ca esti gravida.Si eu care credeam ca a mea e mica .Credeam.. ,ca acum am recuperat.
Mamicile cu copilasi ,mi-a fost drag sa ma uit la ei.Scumpi foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaico unde esti???am vazut burtica!super dulcica!!!
Adriana esti o graviduta frumoasa nu te mai stresa!Eu am 13kg in plus!Cine mai are atat?
Mirela muuuuuuulta bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cand faci testul?
Racusor sa stai cumintica!!
Otilia pupici pt sms!

Am pus poze cu noua burtica

neata fetelor

carla.....frumoase poze...ref la test, il fac saptamana viitoare

pupi fetelor, eu de azi sunt la birou, fara chef dar n am de face, nasol ca nu le merge reteaua si n am net...in rest nik deosebit

pupici si sa fiti cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata' la toata lumea. Am baut lapticul de dimineata, am papat un iaurt mic cu fructe si acum sunt pe baricade la munca. Si cum sa incep treaba fara sa le salut pe -dutele mele...
Tina o sa incerc sa pun poze diseara...sunt cam lenesa in ultima vreme
Maurice eu o sa nasc la Municipal cu Dr. Diana Doroftei. Ar fi frumos sa ne intalnim pe acolo.
Mycya bafta multa la eco. Sa vii cu vesti din cele mai bune.
-ici pt toate si

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata delfinariu

hop si eu pe aici

anca felicitari pentru bebelina sanatoasa lasa ca varicele o sa treaca dupa ce o cunosti pe Elena dar la Vladut nu ai avut?

Mycya te asteptam cu vesti bune de la eco

DRAGAICA asteapta sa vezi dupa 3 zile de regim cum e...nu e asa grav, doar ca trebuie sa ai grija cu ce papi....parca si Lui Carmen i-a iesit glicemia cam mare si acum nu mai mananca csrbohidrati...

in spital eu am primit papa f buna, dar regulamentar, cum trebuie sa pape o graviduta si am slabit...de cand am venit acasa, nu pot sa zic ca fac la fel incerc sa mananc sanatos, dar mai scap si la prostioare....dar nu mari

azi noapte nu prea am dormit bine...dupa ce am luat gynipral am simtit un nod in gat, transpiratii...greu am adormit ...ziua nu am nimic, doar noaptea iar aaseara asa imi scazuse tensiunea duoa nifedipin dar am papapt 2 felii de paine pajita cu unt si gem de caise si mi-am revenit

acum inteleg de ce se mirau asistentele ca aveam tensiune 9 cu 5 in spital, in conditiile in care eu eram pe perfuzii de gynipral...ca ar fi trebuit sa creasca tensiunea...si ma tot intrebau cat o am de obicei si mi-o lau de vreo 2-3 ori, sa nu greseasca ceva

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput