Traiasca Regele!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

,, au revenit Capcaunul si Guestus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marox
...pentru ca face parte din familie. In ordinea succesiunii la tronul Angliei este printre primii 100.

www.britroyals.com/succession.htm" target="_blank">Michael, King of Romania (excluded by marrying a Roman Catholic)
88. Princess Margarita of Romania (b. 1949)
89 . Princess Helen of Romania (b. 1950)

Conform altei www.wargs.com/essays/succession/2011.html" target="_blank">liste pe pozitia 100 este ... Paul de Romania! Ana apare abia pe pozitia ... 4156, iar Margareta pe 4157.

Mergi la inceput

Tot este bine ca nu se califica Duda de Romania inaintea lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Duda nu are niciun drept, decat poate daca se considera ca toti ne tragem de la Adam&Eva (erau traci? ), caz in care lungim lista pana la pozitia 7000000000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

b.nica, am o intrebare (ti-o pun tie, ca esti ultima care pomenesti de el, dar chiar sunt curios ce ar raspunde si altii): care e problema ta in legatura cu Alteta Sa Regala Radu, Principe al Romaniei?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:

Guestus nu a mai scris din 2010.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:

Vezi, d'aia am pus majoretele sa-i aclameze!

Rufus, la intrebarea ta m-am gandit mult pt. ca nu doream sa fac o apreciere subiectiva.
Radu Duda a avut la un moment dat o prestatie de ...parvenit cu fumuri.Din fericire se pare ca in ultima vreme se abtine fiind bine sfatuit.
Ca sa justific aceasta apreciere fac urmatoarele afirmatii.
In prezenta membrilor Casei Regale isi asuma rolul de ...purtator de cuvant, dar cuvintele si ideile sale erau cu insistenta astfel aranjate ca sa se inteleaga ca-i apartin.
Ignora si impiedica cu buna stiinta parerea regelui, pe care il umilea in mod constient, anulandu-i abilitatea de a-si exprima propriile idei datorita varstei, iar pe Principesa, datorita dificultatilor legate de exprimare in limba romana, o determina sa ii fie simplu companion.
A doua mare deceptie in ceea ce il priveste pe stimabilul, este atasamentul fata de un partid total nepotrivit cu ideea de Monarhie si care poate usor sa permita aparitia unor speculatii in legatura cu rolul cetateanului Radu Duda in interiorul Casei Regale, chiar daca aceasta i-a acordat un titlu onorific.Pe'n ce coane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

b.nica, inteleg; sunt pareri personale ale tale, nu le comentez.
Insa te rog sa ma lamuresti despre ce atasament si partid vorbesti.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:

Vezi, d'aia am pus majoretele sa-i aclameze!

Nu, Guestus n-a mai scris niciodata din 2010, cu sensul ca numai Capcaunul a revenit.

Mergi la inceput

Da Letitia, ai dreptate, nu am observat si m-am bucurat degeaba.

Rufus, dar sunt de notorietate afinitatile lui Radu Duda fata de PSD.
Acum, sunt cam tulburi intentiile postului Antena 3 care se pare ca este singurul care promoveaza insistent activitatile Casei Regale, dar tot asa de dubiose raman.

Mergi la inceput