Traiasca Regele!
Raspunsuri - Pagina 10
Deceneus spune:
Chestiunea democratiei nu se rezolva prin recurgerea la monarhie constitutionala, pentru ca in ambele variante, monarhie sau republica parlamentara, guvernarea se face de catre un guvern subordonat unui parlament populat de membrii partidelor politice.
Practic intr-un sistem parlamentar partidele politice conduc tara.
Daca conducerea partidelor politice este influentata de membrii lor, atunci avem democratie.
Daca membrii partidelor sunt subordonati conducerii atunci este vorba de oligarhie.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Crezi ca Regele Mihai este alaturi de Regina Angliei pentru ca nu face smenuri si nu se amesteca in politica romāneasca sau pt ca ii este verisor indepartat? |
Pai spune tu...de ce?
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Pai spune tu...de ce? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Pai zi tu,Rufus draga.Lumineaza-ne ca eu nu vad utilitatea si insemnatatea....
Rufus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eumada
Pai zi tu,Rufus draga.Lumineaza-ne ca eu nu vad utilitatea si insemnatatea.... Madalina |
Am spus mai sus...n-ai citit?
Voiam sa stiu parerea lui Marox.
Rufus, Tora si iadele
histamina spune:
este principele Radu de Romania, nu de Hohenzollern,intrucat Majestatea Sa a renuntat la titlul de Hohenzollern de Sigmaringen.
histamina spune:
titlul apartine Majestatii Sale Regele Mihai I,care merita acest titlu,avand in vedere ceea ce familia sa a facut pt Romania.
acum,c aprintul Radu si l-a luat,orin casatorie,nu inseamna ca merita,ci explicatia o are doar principesa Margareta.
Marox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Pai spune tu...de ce? Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
...pentru ca face parte din familie. In ordinea succesiunii la tronul Angliei este printre primii 100.
b.nica spune:
Mai, da' tare mi-a placut cand, tzoc-tzoc, a pupat-o Regele Mihai pe Regina Angliei!
Acu' nu stiu cum este cu protocolul intre rudele regale!Ca doar sunt veri!
Da' mi-a placut efuziunea tipic romaneasca a regelui nostru!
Am impresia ca duda otravita (de PSD!) nu era la protocolul de primire!
Eu, ca mare admiratoare a Reginei Maria, care in Jurnalul ei vorbeste asa de frumos de tara si de poporul noastru, pot sa spun ca inteleg f. bine admiratia printului Charles pt. plaiurile romanesti.Au aceleasi afinitati!