Traiasca Regele!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Uite Rufus aici:http://m.hotnews.ro/stire/10206033
Am luat la intamplare o stire care sa intereasca ceea ce am spus dar sunt interesante comentariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Rufus, dar sunt de notorietate afinitatile lui Radu Duda fata de PSD.

Ei bine, aici nu ai acoperire.
Cand spui "atasamentul fata de un partid total nepotrivit cu ideea de Monarhie si care poate usor sa permita aparitia unor speculatii in legatura cu rolul cetateanului Radu Duda in interiorul Casei Regale" e cu totul altceva decat "afinitati". Care afinitati pot exista...in fond tatal sau, decedat din 1999, a fost membru PDSR.
Asa ca...notorietatea asta eu n-o cunosc. Si nici nu gasesc nimic in acest sens...

Edit: b.nica, jenant articolul. Chiar nu stiu ce crezi tu ca subliniaza...mai bine ai sterge postarea aia, sterg si eu editarea...sa-ti sustii o afirmatie pe baza nebuniei lui Basescu cand aude de Rege, e atat de gresit...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Rufus am dat search la intamplare si m-au oprit comentariile care mi-au oferit prilejul sa vezi de ce sunt rezerve in randul romanilor in ceea ce il priveste pe Duda.
Dar, daca vrei sa te lamuresti de ce nu este apreciat trebuie sa-l urmaresti in aparitiile publice si sa observi infatuarea cu care doreste sa se impuna in .. detrimentul membrilor Casei Regale.Este penibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Repet: este parerea ta si nu o comentez.
Eu nu vad la el ceea ce spui tu.
Dar mi-ai raspuns la intrebare, iti multumesc. Sunt lamurit.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Repet: este parerea ta si nu o comentez.

Poate nu numai a mea, iata si alte pareri:http://www.revista22.ro/principele-candidat-cui-prodest-5934.html

Mergi la inceput