Breaking News - 9

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

http://music-mix.ew.com/2010/06/01/lady-gaga-lupus-jackson/

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medy6 spune:

Pro7 dedicates its programming on June 24th to Michael Jackson for MJ Day when special documentaries, concerts and also the German TV premiere of This Is It is set to air.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pe mine ma deranjeaza ce se intampla in ultima vreme: ba ca se duce murray pe la forest lawn, ba ca nu are flori, acum ca nu ii mai lasa pe fani sa aduca flori...de ce???, dar nimeni din familia lui nu a mai fost acolo de mai bine de 9 luni????mama-sa, taica-su, surorile si fratii iubitori???? copiii?
I have a bad day ...m-am trezit asa gandidu-ma la el

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Si eu m-am tot gandit mai intens zilele astea...am tot scotocit dupa filmulete cu el mai recente, pe net. L-am gasit de ex intr-o forma de milioane la ziua lui Christian Audigier din 2008. Arata bestial!!! ce popou conturat... nu cred ca avea cum sa isi iasa asa rau din forma intr-un an. pentru ca el nu e un oarecare, sa se fi lasat asa...in voia sortii. El e MJ!
Iar cu dusul la forest lawn, pai de ce s-ar duce aia din familie? la cine? pt ce?

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

Si inca ceva: am mai discutat noi despre posibilitatea asta. S-o luam pe rand: MJ este fecioara, ca atare perfectionism dus la extrem (mai ales in cazul lui, stim ce pretentii mari avea de la toti cei din jur, inclusiv de la el).
Poate ca in timpul repetitiilor, a simtit ca nu poate duce 50 de concerte si s-a gandit la un plan care sa-l scoata din incurcatura in care intrase. Si care, planul, sa nu il duca la plata unor daune (colosale probabil) producatorilor, in cazul in care el ar fi renuntat.
Il stim abil si inteligent, jucaus si dornic de "adventure", de ce nu ar fi putut asta sa fie planul lui?
Contraargumentele ar fi: suferinta copiilor, in primul rand, si a fanilor, cant si pericolul ca odata candva s-ar putea afla adevarul... presupun ca are si un plan alternativ de scapare.
O fi viabil ce bat eu campiile aici?

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Perfect valabil... iar eu cred ca cei apropiati, copiii si mama stiu, sint partasi la plan. Mai mult de atit, eu cred ca totul a fost de la inceput un plan, reintoarcerea, concertele, filmul, testamentul, tot. Si sint sigura ca pentru fiecare miscare are calculate si posibilele erori de pe teren si sa aiba planuri de salvare in cazul in care prima nu functioneaza. Eu vad totul ca pe o mare tabla de saj, in care fiecare miscare a fiecarei piese este gindita la maxim. Si sint sigura ca-i vor iesi toate asa cum si le-a imaginat, e prea inteligent ca sa nu fie asa. Sigur ca inca mai exista in mine teama ca poate creierul care gindeste mutarile nu e al lui, dar am din ce in ce mai multe indoieli ca ar fi asa. Iar faptul ca nimeni din familie nu ca calcat pe la locul de veci intr-un an de zile, mie imi spune clar ca el nu e acolo... nu cred sa fi scapat presei asa ceva sau fanilor... nu cred. La fel cum toti din familie se grabesc sa spuna ca ei nu vor vedea nici film, nici spectacol de circ, nici... pai, dupa aceea, la o adica, sa fie acuzati ca au fost partasi la plan? Sint prudenti, desi sint sigura ca nu toti cei din familie stiu si nici cei dintrei apropiati sau dintre parteneri, a avut grija Michael sa-i aleaga. Pina nu demult, singurul argument solid care venea in sprijinul mortii lui reale, erau fanii care l-au urmarit peste tot si ce au scris ei pe site-ul lor. Dar ceva nu e in regula nici cu ei: sint putini, nu-i stie nimeni, poate vreo trei fete care s-au fotografiat cu Michael... si mi se pare ca au venit doar sa confirme moartea, prea s-a facut liniste din partea lor, de luni de zile nu se mai intimpla nimic in ceea ce-i priveste. Am inceput sa am mari semne de intrebare... si inclin sa cred, cumva, ca... de fapt, si ei fac parte din plan, ca sa-i dea credibilitate. Si apoi, mi-am pus intrebarea de ce i-a lasat mamei lui atit de multi bani si, la scurt timp dupa fixarea unei alocatii destul de mari spun eu, a cerur marirea ei si i-a fost acceptata? De mult timp ma gindesc la asta si acum am vazut ca si tipa de pe whereismj isi pune aceeasi intrebare si raspunsul ei e plauzibil: pentru ca de bani are nevoie Michael ca sa-si duca la bun sfirsit planul si de sporirea averii cit de mult posibil, ceea ce Estate Jackson si face de un an incoace. Tot ce au facut a adus bani frumosi si toate le ies din plin, nu cred ca e ceva pus la punct dupa moartea lui MJ, ci ceva bine planuit din timp si la care se lucreaza si se fac ajustari in permanenta, in functie de ceea ce gasesc atunci cind pun punctele planului in practica.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Aha, ok, ma simt mai bine ca am parteneri de batut campiile . Nelia

Si daca mai avansez cu teoriile mele, ma gandesc ca da, ok, poate mama si copiii au fost instruiti si stiu (mai putin probabil ei, ca sunt mici si se pot da de gol mai usor), dar restul familiei nu cred!
Au fost prea magari cu el in anumite momente ca sa merite asa secret
Dar, eu mai cred ca are niste aliati (putini la numar care il ajuta si l-au sprijinit inca de la inceputurile planurilor.
Da, si eu cred ca poate fi un plan gandit chiar inainte de programaraea concertelor, poate nici nu avea de gand sa le tina, sau, poate avea de gand pe cele putine, nu 50!!
Cu atit mai mult a prins curaj cand a vazut interesul de care se bucura inca, prin vanzarea asa de rapida a biletelor.

mai macinam, mai macinam...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu cred ca Prince si Paris se pot da de gol, cred ca au gindit planul impreuna, el avea o relatie foarte buna cu copiii... erau tot timpul impreuna, copiii par foarte dezghetati... Iar Blanket stie ca e in vacanta! Mie nu mi se mai pare nimic intimplator, nu degeaba a aruncat atunci TMZ-ul parca stirea ca Blanket stie deocamdata ca tati e in vacanta... Mama lui la fel, iar in rest, nu cred ca stie cineva. Poate doar Janet... de doua ori vocea ei a semanat prea tare cu a lui Michael ca sa fie doar o coincidenta. In rest, cred ca cei de la Estate stiu, nu degeaba sint acolo si poate Ortega, plus cineva din spital, nu puteau fara... Insa eu tot mai cred ca spatele e mult mai acoperit, program de retragere al artistilor... stiti voi cimpiile mele... John Branca e in capul listei.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput