Aspirante cu vechime "medie" (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si totusi astea trebuia sas e intample mai demult ca daia suntem in cacactul asta din care nu stiu daca mai iesim http://stiri.kappa.ro/politica/11-05-2010/basescu-ii-face-temele-lui-boc-intervin-pentru-ca-voi-ati-esuat-270682.html

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna nervozatelor

salut fetele de la aspirante 2007!!!

camy: inca nu m-am hotarat 100%,dar mai am pana pe 20 cand vine cm-ul sa ma hotarasc,aoleu ce putin mai e

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Salutare!!!

Bai, nu ma mai nervozati si voi cu Base si tot clanul lui mafiot + celelalte clanuri (ca nici unul nu-i mai breaz)!!!!!!!!! Ca mai am putin si ies la pascut ca daca impoziteaza si bonurile astia sigur nu le mai dau si bonurile ma salvau de haleu in fiecare luna... Berbatu' nu mai ia ca-i somer... mai scade si somaju' de unde rezulta ca din 600 lei o sa mai ia 520 lei... maaaamaaaa, ce de-a bani... si eu iau 1000 lei si am si CAR fir-ar el al dreacu' plus ratele la banci ca, de, trebuia mobilata casa!!! norocul meu e ca nu am credit ipotecar ca am casa de la o batrana de care am ingrijit vreo 10 ani... deci, un bebe mai imi trebe acu ca nici zeama de fasole n-am sa am sa-i dau

http://lt1f.lilypie.comGUYIp3.png

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

gaby nu te stresa!!!eu zic sa ne mutam intr-o tara civilizata ca aici murim cu datorii

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

ana, sa ma mut doar eu ca sotul meu e legat de mama-sa... avem foarte multi prieteni plecati prin toata lumea si ne-au propus sa mergem la ei ca ne ajuta dar nu vrea in ruptul capului!!! si i-am zis ca atunci cand o pune maica-sa mainile pe piept o sa fie prea tarziu... barbatii astia parca-s plozi

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

noi azi de dimineata ne-am bagat actele pentru Canada...
Am mai fost acceptati odata si nu am plecat..poate ne fac astia acum figura..ca am vb cu ei si mi-au zis ca s-au schimbat regulile si cerintele..ca acum topata lumea vrea sa plece

Doamne Ajuta!!! sa rezistam inca un an pana reusim sa plecam...

si sa plecam odata.....FOREVER!!!! AMIN!!!

Xena e asa frumos cu 2 copilasi...cred!! numai cand il vad pe Filipan cum il mangaie pe Flavius....mor de drag...iti inchipui cum ar fi fost sa fi trait si Darius???????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Sa va ajute Dumnezeu, Camy!!!!

Asta al meu, de cate ori zic "gata, m-am saturat, plecam" ma intreaba daca am bani de drum!!!!!!!! Parca-i cu capul!!! Ma imprumut de bani de drum si-i dau eu inapoi in 2-3 luni dar asa ce fac??? Stau sa-mi plang de mila??? Pana la urma cred ca rup eu motanul si-i dau cu praf de uscheala ca nu se mai poate!!! Sa nu-ti spun ca avem de primit de la Autoritatea Nationala de Restituire a proprietatilor 3 miliarde de lei... bani pe care o sa-i vedem la anul si la multi ani! Trebuie sa-i dau in judecata si sa jung la CEDO! Dar, pentru asta imi trebuie bani... si tot ma invart in jurul cozii

Pozici din tinereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salutare,

Voi nu v-ati lamurit pana acum ca base (nu merita sa-i scriu numele cu majuscula)e un idiot? Il doare pe el in cur de bugetari, de fapt de toata lumea. Lui si analfabetei de fi-sa sa le fie bine. Ce atatia copii in Romania? Ca natalitatea e atat de crescuta de nu mai avem loc in tara asta unii de altii. Vai de capul nostru cu asa presedinte.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Arianna vezi sa nu prajesti gemenele daca mai stai mult cu burta la soare in "gradina".

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

adiq pe acte gaby esti miliardara!!!

camy Darius are si el rolul lui,are grija de voi 3

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput