Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Catalutza sa ii fie de bine Irinei! Asteptam poze.

Sa fac si eu rezumatul zilei de azi. La 5 dimineata explozie de kk, la 12 explozie f nasoala de kk, la 4 inca una, la 8 inca una, la 9;30 degete pe gat...voma cu jet....schimbat body, pantalon, pilota patut.

I-am zis sa fie atenta cu randul asta de haine ca nu mai pupa altul pana maine.

Mirela fericita de Mara Ioana

si fiimea are explozii de fff multe ori pe zi....pana la gat ...azi ma duc la DM sa incerc pampersii babylove sper sa fie ok...k de la astia s-a iritat

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

ieri am am fost la bunica-mea in vizita (la vreo 30 de km distanta de oras) si am zis sa mai folosim cei cativa pampersi care-i mai avem....vreau sa va zic ca am avut 3 explozii..pana in gat.
Am zis ca nu mai folosesc deloc Pampers.Suntem oficial pe Babylove.si-mi place.Nu am avut nici o problema pana acum.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

neata si de la noi.aseara nu am mai avut timp sa va scriu raspunsurile,asa ca acum din amintite...

crisies -eu sunt mai pe dupa cortina...cand am timp.
cris.D -al meu copil doarme de la 12seara pana la 6dimineata
sa inteleg ca sunt o nrocoasa

stateam ieri si ma gandeam la o solutie sa ne putem cunoaste mai bine:
- daca am scrie pe undeva unde sa avem doar noi acces cartierul unde stam sau parcul unde iesim cu pufuletii...asa am avea cat de cat sanse sa ne intalnim mai pe grupuri mai ca vecine,etc

ce parere aveti?

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Sa stii ca micky mica sta pe langa tine, chiar juma de statie mai incolo de tine si vine in Parcul National cu mine si Miremia va asteptam si pe voi

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Catalutza sa ii fie de bine Irinei! Asteptam poze.

Sa fac si eu rezumatul zilei de azi. La 5 dimineata explozie de kk, la 12 explozie f nasoala de kk, la 4 inca una, la 8 inca una, la 9;30 degete pe gat...voma cu jet....schimbat body, pantalon, pilota patut.

I-am zis sa fie atenta cu randul asta de haine ca nu mai pupa altul pana maine.

si fiimea are explozii de fff multe ori pe zi....pana la gat ...azi ma duc la DM sa incerc pampersii babylove sper sa fie ok...k de la astia s-a iritat

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

F buni sa stii, io am luat acu o sapt Baby Love si suntem f ok dar mai aveam vro 40 de bucati de Pampers care i le mai dau cand si cand, ieri i-am pus 2 buc Papmers si guess what? un accident de kk pana la ceafa plus o minune de zona 2pe 3 cm de bubitze (iritat) pe talie in lateral in zona pampersului

Cand ne vedem? hai sa stabilim o intalnire sapt asta si te vezi si cu MIREMIA sa dai banii si sa iei colacu ce zici?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!

Merci de cafea fetele!

Eu sunt chiauna. Puiutul meu a facut muci. Si dupa cum va povesteam la un moment dat cand vede pompitza zbiara... Inutil sa va spun ca a dormit pe perna de alaptat ca sa stea cu capsorul mai ridicat ca se ineca... A si vomitat azi noapte, dupa niste reprize de plans ingrozitor, la 2 noaptea. Si a mai tot plans, ma mir ca n-au chemat protectia copilului.

L-am bagat pe oscilococcinum, nu stiu ce sa iau de scos mucii... Ala cu aspirator nu-l vreau ca deja e marcat de scosul mucilor, sa mai auda si aspiratorul... ala cu baterii si cu muzicutze mi se pare ok dar cam scump...of...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

decenula ce face jiji mic? ce-i mai face "rana" de la cazatura?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza si de la noi

offf...ce ti-e si cu vremea asta ... s-a dus intalneala noastra ...sper ca urmatoarea sa fie reusita ...(1 iunie sa fie???) ...eu ieri nu am avut acces la calculator dimineata asa ca am sunat-o pe andrelina sa-mi zica daca mai ramane valabila intalneala sau nu ...eu intelesesem ca nu ...asa k pup fetele curajoase Miremia, Nikole si Micki

Miremia ti-am dat sms la numarul pe care l-am gasit pe mailul comun ... sper ca n-am dat la altcineva ...o sa vad cum fac si azi musai sa ne vedem sa iau colacelul/dat banutzii ...imi pare rau ca nu am ajuns ieri

Am citit din urma ...dar asa mai pe diagonala ......asa ca mare lucru n-am retinut.

Alexutzzza ..niceeee ..botez ...31 iulie ...club de golf ...45 euro ...in conditiile astea cred si eu ca Armani si ce ai mai zis tu acolo

Catalutza sa-ti traiasca mica crestina !!!

Ana_g si isabela mea are 5.950 si tot asa in ultima luna mi-a luat foarte putin in greutate ...acum nush de ce dar eu inca nu ma panichez ...ea e vesela si zambareata asa k sper sa fie doar faptul ca suntem mai fotomodeala asa de vina ...dehhhh ...concuram cu irinuca lui Nikole

LML sarbatoritilor din we si de azi !!!!!

trimit acum ...si poate reusesc sa mai si revin ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!

Merci de cafea fetele!

Eu sunt chiauna. Puiutul meu a facut muci. Si dupa cum va povesteam la un moment dat cand vede pompitza zbiara... Inutil sa va spun ca a dormit pe perna de alaptat ca sa stea cu capsorul mai ridicat ca se ineca... A si vomitat azi noapte, dupa niste reprize de plans ingrozitor, la 2 noaptea. Si a mai tot plans, ma mir ca n-au chemat protectia copilului.

L-am bagat pe oscilococcinum, nu stiu ce sa iau de scos mucii... Ala cu aspirator nu-l vreau ca deja e marcat de scosul mucilor, sa mai auda si aspiratorul... ala cu baterii si cu muzicutze mi se pare ok dar cam scump...of...

_

Cresc

mie dr mi-a recomandat (desi Yannis nu are muci) ZILNIC de curatat nasu' cu spray de apa de mare si musai batista bebelusului, dupa ce i-am zis ca daca indraznesc sa folosesc chestia aia ma reclama sotzul la protectia copilului instant!(si al meu bebe urlaaa de zici ca il tai la simpla aspirare cu pompitza, desi el de felu' lui e un copil tare cuminte si rade la baie rae cand il imbrac/dezbrac si e f docil)
I-am amintit doctoritei (ORL) de aparatele pe baterii si cik daaa! f bune , la fel de eficiente ca batista dar sunt mai scumpe de aia va recomandasem batista bb
deci io zic ca dai un ban da face. Mie matusi-mea mi-a zis ca ea e impotriva batistei bb ptr ca nu i se pare chiar steril cu pusu la aspirator ca stii ca aspiratoru cand il pui in functiune mai scoate si praf etc..

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Neata!

Merci de cafea fetele!

_

Cresc

multa sanatate

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

uitasem.....cristies,multam de aprecieri...de invidiat nici nu cred ca sunt.....

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata si de la mine, Mara doarme.
Elefantica primit sms, daca vii pana in 5 jumate azi e perfect. Eu pe la 6 tre sa ajung in Romana sa vad cum mai arata facultatea , deci daca iti e mai usor pe la 6 sunt acolo si pe la 7 jumate ies de la un curs. Te gandesti tu cum iti este mai usor.

cristies imi pare rau pt gargaritzul mucios. am vazut in Carrefour o pompita de scos mucisori care arata asa ca un acordeon si parea sa fie mai eficienta decat una normala. Pretul era cam acelasi ca pt batista bebelusului. Mai exista si un fel de batista bebelusului fara aspirator, trage mama cu gura, am vazut la sensiblu.

Alexutza f tare locatia botezului, de pretul meniului nu mai zic. Sper din suflet sa va distrati maxim! Cand ii mai intalnim pe micuti?

Mergi la inceput