Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 7
mamidepuiuti spune:
neata,multam de cafea
ma grabesc,am citit pe diagonala, ca a plouat si in buc. si s-a fractionat ieseala...
scriu mai multe maine!
va pup pe toate!
LML pt sarbatoritii de ieri si azi!
studenta...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
rox_y spune:
neatza!
decenuela, micki_mica de cafea
LML sarbatoritilor de ieri si de azi
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
arwen92 spune:
neata si de la noi.aseara nu am mai avut timp sa va scriu raspunsurile,asa ca acum din amintite...
crisies -eu sunt mai pe dupa cortina...cand am timp.
cris.D -al meu copil doarme de la 12seara pana la 6dimineata
sa inteleg ca sunt o nrocoasa
stateam ieri si ma gandeam la o solutie sa ne putem cunoaste mai bine:
- daca am scrie pe undeva unde sa avem doar noi acces cartierul unde stam sau parcul unde iesim cu pufuletii...asa am avea cat de cat sanse sa ne intalnim mai pe grupuri mai ca vecine,etc
ce parere aveti?
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
cris_mario spune:
decenuela..paralelipiped...
miremia...zilele astea ajung sa-l iau...dar spune-mi te rog unde tre' sa ajung
sper tare k v-ati vazut
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Sa propuneti data urmatoarei intalniri ( sa nu ploua). Lorex asteptam sa-l convingi pe sot. Am putea sa ne intalnim de 1 iunie ca tot e prima zi a copilului din viata piticilor. PS Si nici nu-mi amintesc sa fi plouat vreodata cand eram mica de ziua copilului (mergeam la desene pe asfalt). Mirela fericita de Mara Ioana |
de acord...desi e dupa botez...no problem
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
ioana_fota spune:
Neata fetele si de la mine.Azi vin si eu cu o veste buna Traiasca milchzucher ieri bebelina mea a facut 3 kk si azi de dim inca 1 deciii .Mai trebuie sa scapam si de uratele alea de bubite si sunt happy.Decenuela imi pare rau de cele intamplate cu jiji.Catalutza sa va fie de bine botezul si sa fiti sanatosii cu totii.Cris d.sa stii ca si eu tot cu LM o hranesc de 1 luna incoa si uite cate probleme am avut cu kk pana a inceput sa fac sg dar gata de acum am scapat .Cristies suna bine reteta cu dovlecei pls vreau si eu .
Larisel pentru Natalia si Alena
Si acum cireasa dupa tort dar sa nu dati cu pietre daa?? nu am indraznit pana acum dar eu de acum 3 sapt am scapat de cele 12 kg luate in sarcina am revenit la cele 50 care le aveam .
Va pup si sa aveti o zi cat mai minunata .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
alexutzzza spune:
doamna "studenta" nu vrei sa o lasi pe Ema la nitzel chat cu Yannis? ca si el le are cu tastele cand sunt pe chat si web cu ta-su si il pun aproape de laptop sa se vaza p camera trage repede niste combinatii de litere de numa' numa' inca nu am reusit sa-mi dau seama in ce limba prefera sa scrie romana? greaca? engleza?
aaaa gata LOREX acu pricepusi intretzit de la baitza, am crezut ca ceva bucle/ permanent
Catalutza sa va fie de bine botezul!
Cristies! vreu si io dovlecei cu mozarella!
Fetele cand ne vedem????
DIETA eu mananc normal, mai redus cantitativ, cu accent pe chestii light si salate si cantarul e undeva intre 61,7 si 62,2 every single morning zici ca e defect, nici mai mult nici mai putin orice as face. Ma apuc sper sapt asta de sala si vedem daca se duce ceva ceva
BOTEZ se pare ca il botezam si noi pe Yannis anu' asta avem mici probleme cu garderoba ptr ca haine de botez in Grecia se gasesc intre 12 si 18 luni!!!! dar a fost Sotzul cu nasii la shopping si mi-au trimis 70 de foto cu haine, lumanari, cutii, marturii etc Ce sa va zic cacatzelu cu ochi de Yannis!!! (a nu se intelege gresit, imi iubesc copilu' da io pana ieri ma imbracam din Big Berceni si Uniriii/Cocor, de vro 3-4 ani am trecut la Mango/Pimkie/Zara da ce sa vedeti hainele de botez numa' Armani, Ralph Lauren/Polo, trussardi ....
Se pare ca vom face botezul la sfarsitul lui iulie (31 cel mai probabil) la un superb club de golf din Glyfada, Atena (Glyfada e un fel de Baneasa a Atenei, acolo sta sotzul meu si e la mareeeee Am vazut poze deci clubul arata ca in Anglia, superb, clasic, in aer liber, stul f frumos si meniul ptr ca deh Grecia e in criza si la ei in criza chiar se reduc preturile nu ca la noi, e 45E de pers, mie mi se pare f ieftin ptr fitzele care sunt akl...
Pot sa pun si io AMR cu botezul?
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Buna fetele mele dragi! Sa inteleg ca a fost intalnirea eu speram sa o amanati din cauza de ploaie . Noi nu am putut ajunge ca ieri am avut botezul si azi au venit nasii si rudele la spalatul fetitei...adik am gatit si spalat pt 11, am crezut ca o sa mor...dar AM INFRANT!!! Asadar am copil crestin, spalat de nasa si naclait in ulei de masline (cica mir...), scuze eu nu prea cred ca chestiile astea, ma rog important e ca nu a chinuit-o, Irina a stat cumintica si apoi i-a tratat cu somn . Patanii de la botez: Irina s-a imbatat de-a binelea, serios, ca a dormit 5 ore dupa ce am venit de la biserica, s-a trezit sa manance si a adormit din nou pt inca 4 . Nu mai pupa vin pana la 18 ani! Nu stiu de la ce, dar nu a facut caca de 48 h. I-am bagat termometru, apoi supozitor cu glicerina...iaca nika...si vaand asa am mancat jumatate pahar de miere cu apa (eu). Urmarile: eu dezastru am crezut ca fac indigestie, am facut diaree cu stare de voma, iar pitica niste crize de colici de 30 min de am zis ca moare Cam cu asta ne laudam. O sa punem poze cand o sa le vad si eu ca nici asta nu am apucat sa vad...cele profi vin in 2 sapt Catalutza mami de Irina poze Irina |
sa-i fie de bine botezul
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui miremia Catalutza sa ii fie de bine Irinei! Asteptam poze. Sa fac si eu rezumatul zilei de azi. La 5 dimineata explozie de kk, la 12 explozie f nasoala de kk, la 4 inca una, la 8 inca una, la 9;30 degete pe gat...voma cu jet....schimbat body, pantalon, pilota patut. I-am zis sa fie atenta cu randul asta de haine ca nu mai pupa altul pana maine. Mirela fericita de Mara Ioana |
si fiimea are explozii de fff multe ori pe zi....pana la gat ...azi ma duc la DM sa incerc pampersii babylove sper sa fie ok...k de la astia s-a iritat
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui decenuela INTRU INAINTE SA MA CULC...ASTA DACA nu mai face jiji o trezire..sa "ma laud" cu prima lui cazatura. nu stiu cum dar a aterizat din leganutz...of...cand l-am auzand urland mi-a stat inima...e intreg la un ochi deasupra are o dunga rosie, sper sa nu se invineteasca... tasu nu era acasa dar cand a aflat....uuuuuuuuuuuuu....e panicos rau...gata ca tre sa-i luyam tarc sa-l invayam acolo ca de acum o sa cada si din pat ( e cam incalt cel unde doarme el)...etc... slava domnului ca e ok...cand stiu ce ne asteapta...k va trebui sa stam cu ochii pe ei ca pe butelie.... o seara buna fetili Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
ma bucur ca nu s-a intamplat nmk grav...adica,ca nu s-a lovit mai tare....
o printesa grabita...