Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Miremia, ai PM! de Maia Ilinca (29.01.10) |
Intrebare: stai cumva prin zona Dr Taberei, adica ai treaba cu parcul Moghioros?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui cristies Ultimul mesaj pe seara asta: am stabilit concediul, mergem la sfarsitul lui iunie. Pot sa pun AMR cu saptamanile pana atunci? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Clar, toate AMR-urile sunt bune, ai ce astepta cu nerabdare! Si unde vacanta, daca nu sunt indiscreta?
ratusca_mica spune:
Am terminat cu capitolul anterior, evident pe diagonala ca e neuronul obosit. Singurul lucru care s-a stampilat la mine in creier este ca Cris.d NU MAI ARE AMR!!!
Imi pare rau de intalneala, ca s-a stricat vremea pe ultima suta de metri, poate data viitoare e mai cu noroc
Din gama "uite laptele nu e laptele", se pare ca totusi nu s-a terminat lapticul meu... vai, cred ca v-ati plictisit de moarte de subiect (cel putin sotul e satul pana-n gat de vaicarelile mele cum ca nu mai am lapte etc... ). Si a facut Andrei o faza aseara de imi venea sa il mananc : l-am luat sa il aspiram un pic la nas inainte de ultima masa si l-am pus la orizontala, ca si cum l-as fi alaptat, ca sa ii fixez capul. Si m-a apucat dragul de san prin tricou, ca-i era foame!!!
Gata, ma duc la culcare, ca fac spam prin DC! Noapte buna!
Editez ca a aparut un tex foarte ciudat in loc de ce am scris eu... acum realizez ca am declinat cuvantul SPAM intr-un mod indecent!
ayanna_xem spune:
Salutare mai fetelor...va zice un 'io' obosiiiiit taaare de tot!!!
De vreo 4 ore si ceva am un bb urlacios si mofturos de numa...
Acum in sfarsit a adormit, dar dupa ce m-a sleit de tot...cred ca avut dureri de burtica, azi n-a facut deloc kk pana acum 10 min cand bineinteles ca a facut 'boooom'...si s-a uns pana-n gat...dar macar s-a linistit.
In tot timpul asta de agitatie am facut ture ture...si prin casa si pe afara...si orizontala... si verticala...si avioane...si ce mai vreti...tzitzili ma ustura de mor, la cat a tras de ele si le-a intins, ca nu sugea...numai cat ma chinuia...punea gura, facea 'supapa' si apoi imi intindea tzitzili ca pe guma...nici tricoul nu-l mai suport sa ma atinga...
...si colac peste pupaza, dupa ce a adormit printesa, barbat-meu a inceput sa faca 'giumbushlucuri' pe langa mine sperand si el ca poate-poate ...i-am taiat macaroana repede si acum sta botos pe canapeaua din sufragerie, dar cik totusi 'ma asteapta'...i-am zis sa ma astepte, ca viiiiiin...in pas alergator!!!... (dar nu azi!)
N-am mai citit ce-ati scris de dupa-amiaza ca nu prea ma mai simt in stare....recuperez maine...ma duc sa bag somn, noroc ca fii-mea doarme bine noaptea si pana dimineata la 6, cand se trezeste barbat-meu sa plece la servici si zdrangane prin casa, doarme si ea tun.
Va pup si sa aveti o noapte buna!!!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
micki_mica spune:
citat din mesajul lui al3csa Miki_mika stiu ca tu ai avut lumanare din aia sculptata pt botez .. ce ornament i-ati pus? Poti sa-mi arati si mie o poza? Ca vreau si eu sa dau comanda si nu stiu ce flori sa-i pun de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
buna,
uite al3csa, aici, trandafiri alb-verzui si floarea miresei. e vede in poza.
spor la pregatiri!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
micki_mica spune:
somnic usor de la noi!
ma duc la dus si apoi cred ca hranesc piticul!
pun o cafea la facut sa va fie aburinda dimineata, ca s-o fi saturat si decenuela de facut cafea
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
ratusca_mica spune:
Neata!
Micki multumim de cafea, mai adaug la ea un croissant cu capsuni (a se intelege cate unul pentru fiecare, da?)
decenuela spune:
cum sa nu dau la fetele mele dragi..o cafelutza proaspat facuta?
neatza siecsoaselor!
io sunt la cafelutza...la un pahar de vorba cu jiji...
cristies..are sistem de sigurantza dar... ete ca nu il legasem deoarece vroiam doar sa-i pregatesc baia...oricum bine k nu are nik...
ratusca...tzarc...vorba vine...el nu are un patutz...jiji doarme pe tot patul din dormitor...si jiji mare zice ca gata, cade....dar io stiu k inca nu e cazul....se intoarce doar pe-o parte, accidental pe burta...
ayanna...ter intzeleg perfect....barbatzii nu inteleg uneori k femeile functioneaza altfel....
aseara s-a trez din ora in ora....si cand nu era treaz spre dimi...misca capul stanga, dreapta...de m-a terminat...nici nu am mai avut puterea sa-l las si sa ma ridic sa dorm cu jj mare.
c'est la vie
sa aveti o zi suuuuuuuuuuuuper fara incidente
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
onitza spune:
'Neata, Decenuela! Multumim de cafea. Am descoperit de la ce facea fi-miu colicii aia ingrozitori...de la cafea...doua zile am renuntat detot sa vad daca intr-adevar e de al cafea si asa era...mi-am luat decafeinizata sa vedem daca face si de la asta colici...nu prea pot fara cafea dar daca e musai.....
AH, cat m=am gandit la voi ca va intalniti si eu nu pot veni acum am citit ca s=a anulat ..noi ieri am fost la moreni sa il lasam pe paul la bunici.
CATALUTZA, te rog spune-mi sunt ceva ameliorari cu ciuperca? La mine DELOC!!!!!!!!!!!!!!! Si am intrat in sapt 4 si nu se intrevad ameliorari. Simt ca o iau pe carari , fi-miu suge iar f des si ma termina de dureri, imi vine sa ma urc pe pereti. Azi-nopate am stat cu antibiotic pe sfarcuri si cu dansele la aer sa intre bine antibioticul. Uaf, oare cat va mai dura?
Dau de beut, azi facem 3 LUNISHOAREEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Colicii mai apar doar daca papa mamii nebunii gen frisca si prajeli, mai ales cafea. In rest, nu mai are. Daaaaar, vrem NUMAI in braaaate, in carut URLAAAA, are tzepi, asa ca nu apuc sa fac mare lucru prin casa si ma deprima. M=am ingrasat, una peste alta, asa, ca sa mai am un stres in plus. Gata, m=am plans destul....azi sper sa reusim sa mergem la culcer pt rotarix si un consult ca nu sunt multumita de sani ca nu imi trece deloc. L-am cantarit aseara, are 6 kile. E ok, nu?
cris.dogarel spune:
buna dimi!
MICKI,DECENUELA and JIJI, de cafea. oops, a cazut Jiji mic. sa treaca. ma bucur ca ai reusit sa ii linistesti pe amandoi [;-)]
am deschis 2 ferestre k nu se mai poate...
CATALUTZA, Sa va fie de bine botez, ulei si vin din belsug. lasa, ca s-a hidratat fata pentru la vara, toata pileicica[;-)]. constipata la LM? parca nu iegzista . o fi puseu d-ala de asimileaza tot, creshte puiutza
RUXITA, meeey, vezi ca vin dupa tine . adik noi astea cu copii urlaciosi sa nu venim la intalnire? Lasa, sa vada fetele un termen de comparatie opus, sa isi aprecieze mai mult copiii . Cat despre dublura...s-a stabilit maxim admis pentru intalneala, trecem prin cantar ca tirurile in vama, sau ce? noi nu stim inaintele si...te intalnesti cu mame cu bebei, nu cu Miss Univers-uri (paralele). care parc e mai aproape de tine, ca sa nu vii cu 3 mijloace?
LARISEL, Alena si Natalia
trimit, k mi-e frica sa nu dispara, k mai da ema pe taste..
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra