Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)
Raspunsuri - Pagina 7
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 BUna fete, Alinutza, bafta multa Mirelutzo, te urmaresc din umbra si iti doresc tot binele din lume.. Spune-i lu' al tau ca desi nu se poate compara nici aici nu te pupa astia...chiar peste tot Tot nu am intales cand trebe sa faci tu beta? Mult noroc si sanatate.... o zi buna tuturor Mona zuza |
imi inchipui, dar al meu e tare incapatanat, daca s ar putea totul moca ar fi superrr
Mona40 spune:
Violeta, si eu am avut dupa al 2-lea trat cu closty un chist de toata "frumusetea". Noroc, ca s-a retras dupa o luna de pauza...
2.5 cm nu e asa de mare..
Sper sa fie bine...
Mirelo, stiu ce zici...cunosc "marfa"...
pupi
luminita42 spune:
Ellyshorul esti vesela!..
Ce bine imi pare! Sper s-o gasesti pana la urma pe endocrinoloaga.
Vio, eu am 43 de ani acum. E adevarat ca eu am o fata din prima casatorie si parca e altceva... incerc sa fac al doilea copil de la frumoasa varsta de 41 de ani, nebunie curata.am ramas de trei ori pana acum,o data in dec 2008, o data in ian. 2010, si acum in aprile 2010. Nu am ramas niciodata gravida in timpul tratamentelor, abia dupa ce uitam de ele si de frustrarile pe care mi le dadeau. Nu stiu ce sa mai zic, sunt organisme si organisme, al meu nu functiona la monitorizari..Asta asa ca sa nu fii suparata ca nu poti incerca luna asta...
Oricum fete, cosmarul nu se termina cand ramai gravida...Si asta credeti-ma nu e negativism , e curat realism!..
luminita42 spune:
Reclama aia la pampers ma ucide, imi blocheaza computerul de tot!
Mire, ai dreptate cu banu' dat la medlife, zgarciti domnule astia, nu ar mai baga de la ei nimic in plus daca se poate!..Dar lasa tu sa ai rezultate, asta e important! eu sunt relativ bine, dar azi am mai avut o scurgere maronie care m-a demoralizat..burta ma doare, greturi inca am, dar parca nu la fel in fiecare zi...off, e greu
Mona, noi ne mai auzim si pe alte canale!
Alinutahu, sa fie cu noroc schema de stimulare!
fetelor la toate!
alinutahu spune:
fetelor va multumesc de sustinere si de incurajare ...nu am facut pana acuma niciodata insemanare asa ca putin imi este ,,frica,, dar toate sperantele le-am pus in ea ...m-am documentat cam peste tot pe net despre insemanare si nu pare cine sti ce si ca nu doare dar binantales ca mi ,,fria,,
lumi cum te simti...si pe mine ma dispera reclama restul fetelorbuburneak
Mona40 spune:
Neata gagici,
Lumi
Alinuta, din pacate nu de documentare ai tu nevoie...ci de relaxare..
Stiu ca e greu...dar asta e adevarul..
E bine sa fii informata dar asta nu asigura reusita...
Incearca sa iei lucrurile cu proportie...poate ajuta...
Nus' ce am...nu ma bagati in seama...
Oricum indiferent de ce trancanesc eu aici, iti dorim din inima sa reusesti si sa fii mamica, cat mai curand.
Pentru " the record" : eu aproape 42 ani, incerc de pe la 38 de ani...sa fac al doile copilas... Primul(scumpete de fetita),facut ca si Lumi, cu dezinvoltura pe la 26 de ani, spontan...
Si pe mine m-au apucat nebuniile la batranete, dar ce sa-i faci, cu toatele stim cum e cu ale vietii valuri..
O zi buna
luminita42 spune:
Gagici, ce faceti?.. Supravietuiti?..
Si eu..adica ma straduiesc!.. Noroc ca s-a mai indreptat vremea aici si e soare, imi mai incalzesc oasele pe sezlong. In rest activitati prin casa, asa ca melcul.Mi-e rau in continuare,ma doare burta,nu mananc mai nimic, si am si pulsul mare ca l-am verificat, vreo 85 fata de 65 cat aveam eu inainte. Asta imi cam da palpitatii.
Vineri ma duc acasa la Bucuresti sa-mi vad fata,surorile, mama, Pentru prieteni (putini cat am..:-)cred ca nu ma mai tin puterile. Sper sa-mi ajut fata macar cu prezenta, ca e in pregatiri de licenta. O sa stau doua saptamani, cred apuc si festivitatea de sfarsit de facultate , fac si ei cu robe si mare fason, ne ducem si noi s-o vedem.
Va pup fetelor, aveti grija!
alinutahu spune:
mona ...spui tu ceva ...dar nu e asa usor sa te relaxezi mai intales ca sunt inconjurata de gravidute vreo 7 la numar prieteni ,colegi ,vecini peste tot imi vine sa urlu ...chiar sunt invidioasa dar ce sa fac ...
in privinta varstei nu te necaji uita aici este frumusica noastra proaspata graviduta ...LUMI ....se poate dr ca trebuie sa luptam tare pt inplinirea visului lumi drum buna sa aveti si nu uita odihnestete cat poti de mult nu te stresa si te asteptam inapoimona...lumi...sa va traiasca fetitele care deja sunt domnisoare dar fetitele lui mama raman...si eu pt mama mea inca fetita mamei sunt cu toate ca am 27 de anibuburneak
adria42 spune:
Luminita, ai grija sa nu te obosesti prea mult in calatorie! Pupici si sa stea cumintel bebe mic!
adria42 spune:
Violeta, nu fii suparata, si eu am facut chisturi de la clostilbegyt, dar au disparut dupa o luna de tratament cu anticonceptionale.
Fruntea sus si trebuie sa mergi mai departe!