Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)
Raspunsuri - Pagina 8
adria42 spune:
Alina, succes la IA!
Elly, sanatate!
Gali, tu nu ne mai povestesti nimic?
Pupici la toate surioarele!
galliciana spune:
hmmmmmmmmm,hello, i am back!!
am primit tratament cu AC!
cred ca dct e cam dus cu pluta, in fine.....
imi revin eu.....
elly, ti-ai scos firele?
adria? noutati?
mireloi???
vio, capul sus!
ali,mona,lumi
simonia spune:
acum incerc sa ma decid unde sa ma duc pentru FIV; la noi la tutunaru, in ungaria sau in turcia. sau in alta parte?
Ellyshor spune:
Helloooo...buna dimineata!!!
Ce faci cele mai tari gagici de pe planeta?!
Gallicutzaaaaaaaaaaa.....in final...ai scos mustacioarele din barlog. Pai bine mai mama....sa-mi dai palpitatii nu alta. Pe unde ai umblat? Breee...ai fost cuminte?
De ce AC? Pentru ce???....nu pricep...
Love youuuuuu
Lumi si puisorul, sa fiti cumintei amandoi....sa nu faceti efort...aveti grija pe drum sa stati confortabil, sa evitati gropile..chestii din astea...stiti voi
Pupicei dulciiiiii
Restul gagicilor cu ce se mai ocupa???...Mona, Alinutza, Simo, Mire, Vio, Sori, Lyly, Adria, Bruni...hai fetelor....cu vesti bune!!!
Adutaaaaaaa...eu nu mai stiu nimic de tine!!!....ti-am pus un "verde lamaie"...iti place????
Voiam sa te intreb...tu ai facut laparo pt endometrioza??? Ma insel?...se poate...zii ceva...
Babyboom...vino la mami...acum
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Va multumesc pentru suportul vostru.
Lumi asa este, stresul asta cu tratamentele imi fac mai mult rau. Dar nu am cum sa nu fiu realista. Ce-mi pare rau este ca sunt ghinionista, chiar doctora ieri mi-a zis ca este ciudat cum dupa o stimulare puternica facuta la fiv-ul din Ungaria nu am avut nimic, iar acum dupa doar o luna de tratament (practic 10 tablete de Closty) sa patesc acest lucru.
Cert este ca am fost ieri, a citit echografia si mi-a dat tratament cu AC (Diane35) 3 luni. In plus mi-a mai dat Zanocyn 10 tablete, Arcoxia 5 tablete (un antiinflamator) si binenteles Polygynax ovule pentru a preveni candidoza. Am intrebat-o cand sa ma vada si mi-a zis dupa 3 luni. Binenteles ca eu o voi suna dupa o luna, la urmatoarea menstra, sa o intreb daca nu ar trebui sa fac o echo sa vedem poate nu mai sunt chisturile. Oricum din ce m-am documentat si am intrebat se pare ca un tratament eficient ar fi de 3 luni.
Acum mi-am zis, ce mai conteaza inca 3 luni, ma apropii de 40, asa ca .....
Hai ca m-am intins o gramada.
Lumi ai grija cu calatoria in Romania. Trebuie sa stai linistita, parerea mea.
Pup toate fetele
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
alinutahu spune:
elly...esti plina de energie...
vio....restul fetelorrevin mai tarziu cu noutati ...merg la ecosa aveti o zi bunabuburneak
alinutahu spune:
elly ...cum cu te simti ...ti-ai scos firele...tu iti faci canduri pt noi si despre tine uiti sa scri..vorba ta ...BATAITA
buburneak
adria42 spune:
Gali, nu ne spui iubito ce-ai patiy??? Ne tii in tensiune...
Eu luni am facut embriotransferul. Doamne Ajuta!
Va pup pe toate, fara exceptie!
luminita42 spune:
Fetelor,
azi sora mea (a treia, 40 ani) a nascut o fetita, am fost foarte fericita ca totul decurs bine! Si ea incerca de pe la 36 de ani.
Vio, imi pare rau sa aud de AC. Intr-adevar closty e pacatos , depinde de organism cum il suporta..
Adria, Mirela tinem pumnii , vad ca amandoua sunteti in asteptare.
Doamne ajuta!!!!
Ellyshor, Alinutahu..... ce mai, tuturor fetelor cate un pupic urias!
N-o sa fac mare lucru acasa fetelor, nu va faceti griji. Eu sper sa fiu ok in timpul calatoriei cu avionul. N-as fi vrut sa merg, dar trebuie pentru fata mea, altfel nu m-as fi miscat de aici.