Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)
Raspunsuri - Pagina 6
alinutahu spune:
vio ...sunt sigura ca durerea din tine vorbeste acuma dar tu esti mult mai tare si o mare luptatoare...nu te da batuta ,curaj ...hai ca fiecare picam jos dar ne si ridicam ...si noi te ajutam sa te ridici
buburneak
luminita42 spune:
Buna fetele,
Mirela si tin pumnii! Dar la ce este buna albumina, dupa fiv?..Intr-adevar o carca de bani...:-(
Violeta, imi pare rau. stiu ca-i greu. Pana obtii sarcina e o perioada groaznica si plina de frustrari , cand o obtii mori de grija sa nu o pierzi, asa ca mine... E stresant, in orice situatie esti pus..Eu incerc sa nu mai stau tensionata si sa raman cu picioarele pe pamant, imi zic in fiecare zi ca se poate termina.
Daca simti ca te-ai saturat, nu e rau sa te opresti o perioada... Nu strica deloc. Uneori tensiunea asta si goana asta de avea un copil mai mult rau face... sa nu mi-o iei in nume de rau..Am trecut si eu si probabil ca voi mai trece prin dezamagiri crunte legate de subiectul sarcina. Dar nu mai vreau ca asta sa-mi conduca viata, sa ma terorizeze..Si eu simt tot asa ca tine, ca uneori este prea mult.
Fa cum simti tu si nu uita ca suntem multe in situatia asta, suntem alaturi de tine.
Te pup!
Ellyshor spune:
Gagici, pai ce facem aici???
S-a spart gasca???
Noooooooooooo...vreti bataitzaa?!
Hai! La apellll!! Toata lumeaaa!!!!
Vio Imi pare rau!!!
Eu inca n-am reusit sa vb azi cu dr endocrinolog. Am sunat-o si mi-a dat ton de ocupat. Mai incerc acum pe la 2.
Pooooooooooooop youuu!
Hai scoateti mustatzile la inaintare!!!
Babyboom...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Lumiiii scumpa mea mamica frumusica!
Doamne Doamne e cu tine, stai linistita si ai grija de puiutzul tau!
alinutahu spune:
buna ...in sfarsit ceva miscare...eu azi am vb cu doctorul si miercuri la 12.30 merg la eco si schita de IA ...va pupacesc sa aveti o zi buna
buburneak
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutahu buna ...in sfarsit ceva miscare...eu azi am vb cu doctorul si miercuri la 12.30 merg la eco si schita de IA ...va pupacesc sa aveti o zi buna buburneak |
Alinutza bafta multa multa! Sa fie intr-un ceas bun si sa apara si rezultatele cat de curand!
alinutahu spune:
ellyshor ...pshiologul nostru ....vad ca esti in forma ...bravo esti plina de optimist cel putin mie inpresia asta mi-o lasi ...Domne ajuta si tie si insanatosire rapida ...pupici
cand iti scoate firele?buburneak
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita42 Buna fetele, Mirela si tin pumnii! Dar la ce este buna albumina, dupa fiv?..Intr-adevar o carca de bani...:-( Violeta, imi pare rau. stiu ca-i greu. Pana obtii sarcina e o perioada groaznica si plina de frustrari , cand o obtii mori de grija sa nu o pierzi, asa ca mine... E stresant, in orice situatie esti pus..Eu incerc sa nu mai stau tensionata si sa raman cu picioarele pe pamant, imi zic in fiecare zi ca se poate termina. Daca simti ca te-ai saturat, nu e rau sa te opresti o perioada... Nu strica deloc. Uneori tensiunea asta si goana asta de avea un copil mai mult rau face... sa nu mi-o iei in nume de rau..Am trecut si eu si probabil ca voi mai trece prin dezamagiri crunte legate de subiectul sarcina. Dar nu mai vreau ca asta sa-mi conduca viata, sa ma terorizeze..Si eu simt tot asa ca tine, ca uneori este prea mult. Fa cum simti tu si nu uita ca suntem multe in situatia asta, suntem alaturi de tine. Te pup! |
se prescrie in hiperstimulare
am mai facut si azi un flacon, sper sa nu mai fie nevoie ca explodeaza al meu
el crede ca in rom ar trebui sa fie ca in israel unde cica esti pupat in dos in spitale si nu platesti nik...........
in ungaria cand am facut hiperstimulare mi au facut 4z la rand perfuzii cu albumina pe moca, aici ciuciu, am platit 100 mil fiv ul si nu si permit sa puna o albumina de la ei.
asta e...nu ne am nascut in locul potrivit...
ce ti face puiul???
Mona40 spune:
BUna fete,
Alinutza, bafta multa
Mirelutzo, te urmaresc din umbra si iti doresc tot binele din lume..
Spune-i lu' al tau ca desi nu se poate compara nici aici nu te pupa astia...chiar peste tot
Tot nu am intales cand trebe sa faci tu beta?
Mult noroc si sanatate....
o zi buna tuturor
violeta70 spune:
Fetelor va multumesc mult!
Alinutha, Mona, Lumi, Ellyshor
Lumi ai dreptate, dorinta mea de a avea un copil si "goana" asta imi fac mai mult rau. Sunt constienta. Ironia este insa ca nu-mi pot permite sa fac o pauza. Ma gandesc cu groaza ca dupa luna august, practic voi intra in intervalul cu 41 ani. Iar tu, in schimb, nu te mai gandi ca vei mai suferi: gata, ai suferit destul, de acum vei avea numai bucurii.
Ce sa va spun, azi am fost si mi-am facut echo. Din pacate chistul este tot acolo, iar colac peste pupaza mi-a aparut unul pe ovarul stang de vreo 2.5 cm. Deci luna asta pas tratament. Maine merg sa vorbesc cu doctora (azi nu am putut) sa vedem ce tratament imi da.
Vroiam sa va intreb, chisturile astea mi-au aparut de la tratamentul cu Closty?
Va pup
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi