Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

ellysor ...bine ca sa terminat cu bine si ca sti ce probleme ai ..esti o fata tare

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Luminmita, ma bucur ca ai greturi, asata e un semn tare bun! Stai cat mai cumintica pana treci de primele 4 luni! Ia acid folic si utrogestan. Pupici multi si nu stii cata bucurie si speranta mi=ai adus! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Micomic, LA MULTI ANI!Sanatate si multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

scuzoaiele de rigoare, dar mi am gasit un job tampit, plec la 8si ajung tot pe la 8 seara si ca sa fie treaba treab am facut iar hiperstimulare
sunt cat tancu abia merg, abia stau pe scaun la birou, abia ma misc.....tre sa multiplic, sa duc notaruli, sa vb cu clientii>>>>offff

nea Albu zicea sa mi faca perfuzii cu albumina dar sa o cumpar eu....poi de unde bani, e vreo 400 lei flaconul

lumiiii uper veste ce ti am spus eu sa stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

multumesc fetelor de urari
ce-mi doresc mie va doresc si voua
galli draga mea est cea mai tare. am devenit si o mica vedeta pusa la titlu

si sa va ai zic ca imi schimb jobul si ca sunt ziua 9 e cm si ca sunt pe stimulare pt al 4-lea IA.

va pup
miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

La multi ani Micomic a noastra!!! Sa ne traiesti fericita, iubita si implinita! Dar cel mai important....sa fii mamica!!!
Te pupic dulce!

Lumiii...mersi frumos pt gandurile bune. M-a bucur din tot sufletul pt tine! Sa-ti ajute Dumnezeu si in continuare. Chiar e o minune!

Va pupic dulce pe toate. Eu sunt bine, de azi am inceput sa pap cam orice pt ca de dimineata am salutat si wc-ul
Asa ca sunt pe drumul cel bun. Am vorbit luni sa ma duc sa-mi scot firele.

Gallicuta...pup dulce eu obrajorii tai de fetita scumpa!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

ellysor ...bine ca sa terminat cu bine si ca sti ce probleme ai ..esti o fata tare

buburneak

Pupicei dulci! Nu stiu cat de tare sunt...cert este ca Dumnezeu a fost cu mine si m-a ajutat sa trec si peste incercarea asta.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata,neata!!!
micule, cu placere!!! meriti, esti a 2 a vedeta de luna asta!!
sa dea DD sa fie cea norocoasa!!
elly,
va doresc we placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Pupici,
O saptamana buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Va salut si eu!

am intrat sa va spun ca minunea a tinut doar 3 zile, asa ca pe 14 mai s-a instalat menstra. Asta este, nu-mi faceam mari sperante. Maine dimineata merg la spital sa vorbesc cu doctora (nu am dat de ea la telefon), sa vad daca pot face maine echo sau poimaine. Ar fi maine a-4-a zi a CM. Daca chistul nu mai este de poimaine reincep Closty. Sincer nu stiu daca sa mai fac sau nu tratament. Sunt intr-o pasa proasta si-mi vine sa renunt si sa nu mai fac nimic. Sper sa-mi treaca, dar m-am cam saturat.

Mirela cand trebuie sa faci beta? si munceste mai putin!

Va doresc o saptamana insorita si plina de bucurii. Pupici

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Mergi la inceput