Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Luminta, ma bucur mult de tot! Doamne ajuta sa fie bine de acum incolo! Eu cred ca a fost o minune!
Simonia, iti tin pumnii sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

lumi,felicitari!!!!Doamne ajuta!
poate ai avut 2 hematoamne sau unul care s-a eliminat.asa ceva apare,se intampla.cred c ati-a spus ca nu ai voie nici un efort,stai la pat.nu sunt paranoica,crede-ma,sunt sfaturi medicale primite de catre mine pt probleme mai mici.scz daca te stresez,eu sunt ca si cainele-lup,stiu putine si bune.
oricum,sunt nervoasa si stresata,desi motive nu prea ar fi.nu stiu sunt hormonii sau batranetile.a trebuit sa maresc si doza de injectii,ca am luat-o razna.asta e.sper sa fie ok.

mami de , premiata la concursul de dans 19+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetelor, multumiri pentru incurajari.
Adria tare bine imi pare ca te-am mai auzit!Ce mai faci?
Violeta, sa dea D-zeu sa fie sarcina!
Danny, ai dreptate mare cu efortul..Si cu hormonii! :-)) Si eu ii simt puternic , sunt mai nervoasa, mai emotiva..Da, cred ca a fost hematom, Din pacate formarea lor nu poate fi prezisa sau evitata..:-((
Eforturi nu fac deloc, m-am invatat minte, nu fac nimic toata ziua, mai spal un vas, in rest nici de gatit nu mai gatesc, am greturi toata ziua..Ieri am mancat doar paine goala, asa eram de scarbita.
Cu D-zeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Lumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Doamne ajuta! Doamne ajuta! Doamne ajuta!!!!!!!!!!!

Va pupic dulce pe toate si va multumesc din tooooooootttt sufletelul meu pentru gandurile frumoase....pentru mesaje si pentru incurajari. Nici nu va inchipuiti cat de mult au contat pentru mine.

Sa va spun concluziile interventiei:

endometrioza clar...am avut chistulete mici pe ambele ovare. Chistul dermoid nu era de fapt dermoid...era un chist seros dar cu lichid un pic tulbure si de aia se vedea ca fiind tesut la echo. Mi l-a punctionat si din ambele timpuri de chisturi mi-a trimis probe la anatomie patologica.
Vestea proasta e ca trompa dreapta nu e permeabila pt ca nu a trecut lichidul prin ea

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Recomandarile sunt urmatoarele:

3 luni de Diane35 pentru punerea ovarelor in repaus, apoi sa incerc sa fac bb timp de 1 an. Daca nu iese sa fac fertilizare.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

la multi ani,micomic!!!
sa fii sanatoasa,fericita si
sa ti se implineasca cel mai arzator vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Ada29- Z15CM
Adria42- Z?CM
Alina06st- Z? CM
alinutahu -Z25CM
Amy2007- Z14CM laparo pe 12.11.09;
Ancamac- Z? CM
AniG- Z?CM
Babyblue- Z?CM, HSG pe 12.11.09
Beatrix69-+32
Bebenov- Z?CM
Brunadria- Z?CM; in asteptarea FIV4-cel norocos
Cinezee- Z? CM
Codra74- Z21CM, stimulare cu Clostilbegyt
Danny1- +19
Ellyshor- Z12CM, instilatii pe 01.09.09
Galliciana- Z45CM
Guzelnico- Z23CM, laparo pe 7.11.09, FIV3-cel norocos nefinalizat
Libra-+25
Libru- S25 A
Lumy_Clt-+34
Luminita42- Z?CM
Lyly_mar- Z11CM
Mami_vreau- Z?CM
MayanMistica- Z?CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z9CM,
mirela2 - Z27CM, histeroscopie pe 24 martie
Mona40- Z?CM si in asteptarea FIV-ului norocos
SabinaR- Z ?CM
Samira33- Z?CM
Simonia- Z18CM
Sorinake- Putere si Curaj
Soricica- Z9CM
Violab- se pregateste de FIV2- cel norocos in aprilie
violeta70-Z30CM

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

multumim pt voturi:
bruni
elly
adria
alinutahu
mona
clisu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ce inseamna rezultat la CMV-IgG de 15,6 cand intervalul de referinta indica reactiv la valori > de 1,1 ?
ce inseamna asta si ce e de facut?

Mergi la inceput

Ellyshor, tare bine imi pare ca ai scapat! Si tare bine imi pare ca ai avut curaj sa mergi si sa faci interventia asta..ca uite, s-au rezolvat niste probleme destul de importante!.. Cred ca ti-a dat indrumari destul de intelepte doctorul, s-ar putea sa ramai chiar in primele luni dupa anticonceptionale! Din toata inima, sa dea D-zeu!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonia

ce inseamna rezultat la CMV-IgG de 15,6 cand intervalul de referinta indica reactiv la valori > de 1,1 ?
ce inseamna asta si ce e de facut?

Simonia, pai sa-ti zic din experienta mea:
Si mie mi-a iesit CMV (citomegalovirus)AcIgG reactiv. Cred ca si la tine CMV AcIgG este reactiv si asta inseamna ca ai avut o data, in trecut, citomegalovirus, si ca ai inca anticorpi care pot lupta impotriva lui, daca eventual mai apare.
Deci virusul ca atare nu e activ. Eu asa stiu, sper sa nu gresesc.
Mie doctorita mi-a zis ca e OK, deoarece CMV AcIgM a fost la mine non-reactive. Nu am facut nimic.

Asa ca te intreb CMV AcIgM ai facut?..Daca si acest CMV AcIgM ar fi reactiv, atunci ai avea o problema ca esti infectata cu citomegalovirus activ si trebuie sa te tratezi inainte de a ramane insarcinata.
Asta stiu eu.Sper sa-ti fie de ajutor.
Succes!

Mergi la inceput