Magnifice Senioare-avem 2 nepotele gemene! (96)
Raspunsuri - Pagina 3
menics spune:
Buna dimineata
sigur ati auzit de surpriza neplacuta ce ne-o pregatesc guvernantii privind indemnizatia pt cresterea copilului... daca vreti semnati si voi petitia...
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html
Manu
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Ce vesti bune pe aici....
Lumi Doamne-Ajuta!
Mona sa fie fiv-ul norocos!
simonia sa fie bine si sa se prinda.
Mie ieri ar fi trebuit sa-mi vina menstra. Luna trecuta, dupa prima luna cu Duphaston mi-a venit la fix. Acum vad ca se lasa asteptata.
Sunt un pic speriata, din cauza chistului vazut la echo din ziua a-14-a (aproape 4 cm). In plus, fata de modul obisnuit, de data asta nu mi-au mai aparut firicele de secretii maronii (asa imi apar mie inainte de a veni menstra, cu cateva zile), ba chiar am o secretie mucilaginoasa, transparenta. Sanii ma dor putin, iar vineri am avut usoare dureri ca la ciclu, insa au disparut. Voi ce ziceti? si scuzati-mi polologhia.
Va pup si ne auzim
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi
Mona40 spune:
Violeta70, nu ai de ce sa te scuzi de "polologhie".
Pentru asta suntem pe aici...
Nu scunosc bine sit ta, dar chistul se poate resorbi la urmatorul CM.
Cat despre menstra, nici una nu seamana cu alta....
Doc mea de familie, recomanda ceva activitate fizica iainte de mensra...ajuta la eliminarea eventualelor cheaguri....
Te pregatesti de vreo interventie?
Ma scuzi ca intreb, poate ai scris, dar am uitat eu..
Pup si nu uita Optimismul este culoarea care se poarta anul acesta....
luminita42 spune:
Buna fetelor,
Violeta, parca sunt semne bune, sa dea D-zeu sa fii gravida.
In a cata zi de la ovulatie esti?
Salutari la toate fetele si aveti grija de voi!
violeta70 spune:
Mona nu ma pregatesc de nici o interventie, astept doar sa-mi vina menstra, iar dupa menstra (poate nu-mi mai vine.....) merg sa fac o echo sa vad daca mai este chistul sau nu.
Lumi Doamne-Ajuta! sincer nici nu-mi vine sa ma gandesc si sa sper. Azi as fi a 30 zi a CM. De regula mie menstra imi vine la 26-27 zile, chiar 28 zile, cum a fost luna trecuta. Nu stiu, astept, iar luni sau marti, daca voia lui Dumnezeu va fi sa nu-mi vina menstra pana atunci, merg sa-mi fac Beta.
Va pup
luminita42 spune:
Violeta, cred ca ai luat Dupha pana in z26, nu?..E greu de spus , semnele arata toate bine...Acuma mie cu Duhphaston imi venea cam a 2-3 zi de cand il opream. Vezi maine cam cat ai temeperatura bazala dimineata, primul lucru, fara sa te misti din pat..cu toate ca o valoare nu prea zice mare lucru. La mine mai aparea un semn de sarcina, dar pe ciclu natural netratat: in a 27 zi de cm colul uterin se ridica foarte sus (eu controlam seara tarziu) si era mai moale..asta la mine a fost de 2 ori semn de sarcina. sanii nu ma dureau deloc, era doar o vaga jena, iar TB ramanea ridicata.
Succes!
simonia spune:
am semnat si eu petitia
luminita, e bine cat este bine.
daca ceea ce ai avut tu nu este menstruatie peste sarcina, e bine sa mai intrebi si alti dr. ce a fost, sa preantampini un nou accident.
violeta70 spune:
Lumi Duphaston am luat ultimele 2 tablete vineri, pe 7 Mai, a-25-zi. asa am avut eu tratamentul din a-16- pana in a-25-a zi, cate 2 tablete. Si eu stiam ca in 2-3 zile de la terminarea tratamentului vine menstra. Acum astept, imi pare rau dar abia acum am citit mesajul tau cu temperatura bazala. Sanii nu ma dor decat foarte putin, in schimb am ceva greutate in plus, cam 2 kg. Asta ar fi semn de venirea menstrei. Acum nu are rost sa ma gandesc, cum o vrea Dumnezeu. Daca nu-mivine pana luni, merg sa-mi fac Beta si vedem. Nu vreau sa-mi fac test de sarcina, mai bine astept sa vedem ce se intampla.
Oricum va multumesc si va tin la curent.
Pupici , iar tu ai grija de tine si de puiutul din burtica