Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (495)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

MARIA face mai bine,nu mai are febra doar mai tuseste un pic
si s-a indragostit de caruciorul ei,care l-a detestat pana acum ,de dimineata a facut o tragedie ca plecam cu masina si nu luam caruciorul
in rest e un copil ok,intelegatoare,iubitoare,mancacioasa...ce frumos e cu copil!!si nu aveti cum sa intelegeti decat cand o sa va tineti comoara in brate

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

imi este foarte foame!!!si imi e lene sa ma duc sa-mi iau,urmatoarea clienta vine la ora 14 deci asha avea timp...dar ce fac cu lenea?

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

F5
F5
F5

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Anaxena cand iti scoti steriletul?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Si eu sunt pe aici,imi vopsesc sprancenele,mai inainte am scos o tura de haine de la masina si le-am intins si m-am spalat pe par,
abia astept sa vina fetele noastre cu vestile de la dr,tin pumnii

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Vass, consiliera premierului Emil Boc: Se discuta reducerea alocatiei pentru mame. Cel mai probabil va scadea procentul de 85%
de Redactia Economic HotNews.ro
Mar#355;i, 11 mai 2010, 9:47 Actualitate | Esen#355;ial

Andreea Vass
Foto: Hotnews Andreea Paul Vass, consiliera premierului Emil Boc, a afirmat marti, la Realitatea FM, ca Ministerul Muncii analizeaza variantele pentru reducerea alocatiei pentru mame, declarand ca ea va scadea in mod cert, solutia cea mai probabila fiind reducerea procentului de 85% din media venitului pe ultimele 12 luni.

Consiliera nu a avansat insa nicio cifra concreta.

"Se va diminua, asta este o certitudine, procentul se va diminua, dar nu stim inca sa va spunem exact cu cat pentru ca aceasta analiza de impact se face la Ministerul Muncii si asteptam pana maine o astfel de decizie", a afirmat ea.

Potrivit datelor inregistrate de Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale, in luna martie, la nivelul intregii tari erau aproape 200.000 de persoane care beneficiau de indemnizatia pentru cresterea copilului.

Reprezentanti ai Ministerului Muncii au confirmat, pentru HotNews.ro, ca in acest moment se discuta despre diminuarea alocatiei, dar nici ei nu au vorbit despre un procent concret.

Incepand cu 1 ianuarie 2009, indemnizatia pentru mame a fost stabilita la 85% din media veniturilor nete lunare obtinute in ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, dar nu mai mult de 4.000 de lei.

Indemnizatia se acorda timp de doi ani de la nastere sau trei ani, in cazul unui copil cu handicap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Anaxena ma bucur ca e bine Maria
Paula,Tanamera

Prea liniste pe aici azi

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

teoretic dc imi vina cm-ul pe 20,il scot pe 21-22 mai

buun,am mancat,am fumat am baut cafea
mai e putin si vine si clienta mea

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu nu prea am cum sa intru k e si al meu aksa si vrea la pc...
deci cand se va plicti el, atunci am si eu acces la forum
si pe langa asta mai am de facut si treaba pe aici.

Cosmi imi vine sa-i pe aia de la posta
pai are mai bine de 2 sapt de cand am trimis plicu si nu a ajuns nici acu???? si dc il trmiteam in cealalta parte a lumi ajungea mai repede.

hai ca o sa-ti trimit iar. dar de data asta cu confirmare de primire.
sper sa ajung zilele astea al posta
sper sa nu te super pe mine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu Doamne fereste,cum sa ma supar?Dar nu ai tu nici o vinaMultumesc frumos
Anaxena daca nu sunt indiscreta poti sa ne zici ce lucrezi?Intreaba o matza curioasaSpor la treaba!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput