Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (495)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

tanamera, pup burtica si baietelul mic din burtica!
cosmi, ama, aditza, bafta la dr. sa veniti cu vesti bune toate, da?
cosmi, saru-mana pt. urare. daca ai stii cat sper sa fie 2 liniute!
de fapt stii, ca toate suntem cu morcovu la testare.

roxi, pupici si tie!
bebelu, tu cum mai stai cu starile de gravidutza? poftesti la dulciurele in continuare?

eu o sa incerc sa-mi conving printul sa ne bagam la nani, ca am fost tare matinala astazi si-mi pica ochii-n barba.
daca nu reusesc, sunt p-aici!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt aici,citesc invatz nu am ce zice atata timp cat nu m-am pus pe treaba

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu pe unde umbli hai la raport?
ce mai stiti de mandreac a fost cineva la biserica la cununia religioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Violeta tu cand trebuie sa te testezi?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Camcris m-am simtit bine de la pastile,cu Metforminul am avut un pic de furca pana s-a acomodat organismul dar acum e ok.Duphaston nu mi-a dat.Mandreeac acum sambata are cununia religioasa
Sherbi si mie imi pica ochi in guraAseara am lucrat pana la 10:30 si nu am dormit decat vreo 2 ore azi noapte ca nu am putut
Anaxena

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

cosminutza dar ce probleme ai de nu ai putut dormi?
te-a suparat cineva?
ai primit plicu de la bebelu?

Mergi la inceput

mai fetelor pe unde umblati!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu sunt aici cu degetul pe F5

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

si eu fac la fel cu F5, dar nimic pauza nene, somn, treaba, stres si multe alte.........
hai curaj intrati la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Cami nu stiu ce am avutNu am primit plicul,cred ca s-a pierdut pe drum de nu a ajuns inca
Anaxena ce face Maria?

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput