**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 4
andreea_1979 spune:
Buna fete ! Am semnat si eu petitia . Vorba Blancai , ce Guvern idiot !
In rest Laura a fost cam mataita azi , acum doarme , deci ma relaxez si eu putin .
Meniul nostru este cam asa :
dimineata ora 7.30-8.00 - lapte cu cereale cam 150 ml
ora 12-13 supica, (caci piure refuza categoric ) din morcov, cartof , albitura ,dovlecel, carnita de pui sau peste sau ficat de pui , mai adaug smantana sau iaurt si putin miez de painica facuta in casa toate mixate si branzica cu fructe de la danonino , dar nu vrea intotdeauna .
ora 17-18 sana cu biscuiti sfaramati
ora 20-21 lapte cu cereale
intre mese ori putin dintr-o banana , ori pufuleti , ori biscuiti
mai mancam noaptea un biberon de lapte cu cereale , cateodata si doua .
Va trimitem si noi cateva pozici facute in centrul Craiovei cu telefonul mobil
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PoziciFacuteCuTelefonulMobil
Mamio de Laura Maria( 16.07.2009)
noce spune:
vai, ce veste cu indemnizatiile! ma asteptam sa faca o magarie, dar asta-i chiar groasa. sper sa luam macar pe lunile restante. noi, daca ne-am schimbat incasatorul, asteptam iar 3 luni sa-i vireze sotului banii.
Bely, si eu stiu ca cereale sunt ok. Mai degraba branza si ouale fierte pot constipa. La noi se mai intampla dupa ce mananc eu de-astea.
Motana, si eu ii dau mai mult decat scrie pe cutie. Nici nu stiu exact cat in plus. Dar ce poate sa faca rau?
Fetele din Constanta, punem si noi de-a intalnire pe plaja? Noi mergem de obicei la radio vacanta.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
blanca000 spune:
Sa facut in sfarsit seara. Eva sa culcat, era rupta...am fost pe seara in parc si nu a vrut in ruptul capului sa doarma pe acolo. Sa piarda ea ceva? Se poa'?..
Pana la urma la cina a servit sarmalute de stevie (Noce, cum iti ies tie? Mie mi-au iesit moi de tot nu statea sarmatuta legata..oricum eu am blenduit putin tot si a mancat Eva), apoi de la noi ceva carnita de aripioare de pui pe gratar. Acum a bagat laptic si sper sa o tina satula cat mai mult .
Eva asociaza cuvinte cu obiecte si fapte :
aca = acasa
aca(masc.)= a cazut
aco = acolo
apte = lapte
pap = papa/mancare
apa = apa
mama = mama
ga = gata
pui = porumbel/vrabiuta
aplauda = cand ii zic bravo
cred ca nu o sa dureze mult si o sa ne intelegem
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
CriPOD spune:
Daca vorbiti de cereale care contin si lapte (adica se fac cu apa) alea pot constipa. Mai ales daca nu se respecta concentratia. Pot constipa si cerealele de orez.
Noi mucim de ieri. Avea rauri, fluvii. Azi nu mai curge rau, doar respira mai pe gura. Era vremea si pentru noi sa bagam un virus ca prea ne-am lafait. Si cand vorbesc la plural, I mean it.
Blanca, felicitari pentru vorbareata!
Corina, e o ducleata si o scumpa Mariuca ta.
pepit
ely_cta spune:
Noce,eu mi-as dori sa ne intalnim!Daca cumva nu intru pe forum si stabiliti ceva,astept un PM!Eu sunt zilnic in Tabacariei,iar in week-end in Mamaia!
Am semnat si eu petitia,va fi nasol daca ne taie cei 85% si nu ar fi corect!
Fetelor,mai astept pareri despre Prevenar!La 9 luni vine pediatra si nu stiu daca sa-l facem!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
anemona27 spune:
Buna fetele!
Sa mai zicem si moi ceva,vad ca multa lume trage chiulul,se maresc copiii,ca mie nu imi mai par bebelusi,eu stau non stop langa el,si cand doarme trebuie sa stau langa el,imediat simte ca nu mai sunt si se trezeste,iar ziua numai prostioare face,bate televizorul,se urca pe masa,urca treptele...in tarc sta dimineata maxim o jumatate de ora,abea imi beau cafeaua, asa ca prefer sa-l tin cat mai mult afara.
Dupa cum va spuneam acum cateva zile, in weekend i-am luat motul din 2 motive,unu ca vreau sa-l tund si doi nu o sa fim in tara de ziua lui.Sarbatorim in trei la Valencia,am facut rezervare pe 25 iunie plecam si stam pana la sfarsitul lunii iulie,daca rezista bine Alex poate mai prelungim.
De pe tava a ales pixul,cheile si o masina, habar nu am ce inseamna si nici nu prea cred in astfel de superstitii.
Azi am fost la verificari,are 77 cm si 11,500 kg.
Ely eu prevenarul il fac la 3 ani o singura doza,asa ma hotarasem si eu si asa m-a sfatuit si pediatra,inainte de a merge la gradinita.
mami fericita cu Alex
anemona27 spune:
Noce m-am delectat cu blogul tau,asa imi place sa-l mai vad pe Filip ce face,abea astept sa-l duc si eu pe Alex zilnic la plaja,sper sa mearga si grasutul meu pana atunci.
Te felicit pt felul in care il cresti,cata rabdare ai tu sa pregatesti ceea ce mancati si ma bucur ca Filip apreciaza si mananca.
mami fericita cu Alex
criss_2081 spune:
Buna dimineata!
Noce, ne inscriem si noi pentru marea intalnire din Constanta.
Noi azi cred ca dam o fuga prin Mamaia la targul de confectii,iar daca ajungem prin zona la Radio vacanta o sa ne uitam dupa voi.
flosideea spune:
buna fetelor!intru si eu putin pt ca nu am dispozitia necesara... va spuneam ca suntem suspecti de roseola infantis,ei bine sambata a disparut febra si au aparut bubitele.mai are si acum cred ca vreo 3 bubite,era plin micutul dar noroc ca nu`l mancau sa fie nervos.cum au aparut bubitele cum a inceput iar sa pape si sa fie vesel.suntem consemnati inca la domiciliu,ieri am iesit cu el ~ 30 min in jurul blocului,nu`l pot duce`n parc,nici la sora mea,nicaieri.dar de duminica imi face caca des(duminica a facut cred ca de vreo 8 ori) moale si putin apos.ieri mi`a facut doar de 3 ori,dar ultima data era mai mult apos decat altceva.ii dau mar copt,cerealele i le fac cu zeama de la orez fiert,in supa ii pun orez,mananca banane si degeaba.nu stiu ce sa`i mai fac.dar macar am si o veste buna:duminica a internat`o pe sora mea,i`a scos brosele si gipsul si acum de marti va incepe fizioterapia.medicul i`a zis ca va fi nevoie de vreo 6 luni pt recuperare,asa ca mai are de tras.o supara mana asa ca inca nu pot zice ca se simte bine.dar macar a scapat de gips.
am citit meniurile voastre,mi`am luat notite,mi`ati dat niste idei super bune mai ales ca ramasesem in pana.
blanca deja ti`e dor de concediu?te cred de fapt,eu abia astept sincer pt ca de anul trecut n`am mai plecat asa,doar la Sinaia ce am stat cel mai mult 3 zile,in rest plecam dimineata si veneam seara.sa vedem anul asta,ca deja Denis e mare .oricum peste 2 saptamani are sotul concediu si sa vedem atunci ce facm si unde plecam sa ne incarcam bateriile.stai linistita ca nu numai Evita nu doarme`n carut.Denis trebuie sa fie treaz de 4-5 ore si papat bine ca sa adoarma in carut si atunci tot trebuie sa`l pun la san sa adoarma.
voi incerca sa descarc si niste pozici,sa vad daca ma lasa.
mai revin....
de prevenar,noi tot la intrarea in colectivitate il vom face,dar daca ai facut deja 1 doza,trebuie sa continui,ely
PatriciaArdeleanu spune:
hello.
a luat cineve augmentin si a continuat alaptarea? am facut o faringita, abia simbata ies rez la exudat si dr mi-a dat augmentin si mi=a zis stop alaptariivreau sa ma mai consult.