**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 5
pooh spune:
Patricia,eu stiu ca e ok augmentinul in perioada alaptariiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
icmanu spune:
Salut fetelor,
In sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe net, am citit si din urma... Nu prea mai am timp liber, prefer sa ies mai mult pe afara.
Noi suntem bine, avem deja 5 dintisori, mancam de toate, facem o gramada de nebunii. Am iceput sa facem pasi singura, se ridica singura sprijinindu-se de canapea si cand o chem la mine face un pas si apoi se tranteste in fund. Inca nu are incredere deplina sa o ia singura, trebuie sa se tina neaparat dce ceva. Ne place foarte mult afara si in special in parc unde sunt copii multi. E innebunita dupa copii. II place foare mult topoganul.
Am pus aici cateva poze din parc.
NE inscriem si noi pentru intalnirea din Constanta. Eu stau in Navodari dar in weekend vin in parcul Tabacarie.
Sper sa nu ne i-a Guvernul banii de indemnizatie ca ne termina!!!!. Va trebui sa ma intorc din nou la munca!!!!
http://www.slide.com/r/hjPYXWVU1j9pby9OrWX99Bf8nAlL9m2Z
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
bely spune:
Olá fetele
noce stii ca si eu m-am gandit ca poate o constipa ceva din ce mananc eu, desii toata lumea sustine ca laptele matern nu constipa?! dar ei chiar ii dau legume si fructe usoare, care ajuta la tranzit, gen banana inca nu a gustat doar in combinatie cu para, morcov si orezul le evit..si totusi ea mai mult e constipata
mqqm exact asta am citit si eu ca cerealele lactice(faina lactica) constipa dar in acelasi timp astea sunt recomandata, desi eu am cumparat si cele simple pe care le fac cu formula si astea care le fac doar cu apa si parca tot acelasi drac e pt noi
mamici ne confruntam cu o problema si nu stiu ce poate fi,ceva virusche sau dintisorii?
Ieri dimineata la ora 4 Patri a inceput sa se tot invarte in patut si sa maraie i-am dat suzeta in 10 min din nou a inceput sa de-a din picioruse,marait si tot tacamul dar dormind, asa ca m-am ridicat din pat si am aprins veioza si mi se parea cam calda, i-am luat temperatura si avea 38,6 si parca niste mucisori dar la aspirat foarte putini au iesit, asa ca i-am pus un supozitor de paracetamol am schimbat-o in niste pijamale mai subtirele si am pus-o cu noi in pat, a adormit repede iar la 7 cand ne-am trezit avea 37,4 temperatura deci a scazut, dar in timpul acela de somn a facut putina kk dar foarte putin si constipat dar suficient cat sa scoata jumate de supozitor afara, cum am vazut ca-i constipata am ajutat-o sa faca kk la inceput a fost tare iar apoi a facut moale..a supt normal si am plecat la servici, i-am spus la bona ca a facut febra spre dimineata si sa aibe grija, pana la 15:00 n-a facut dar dupa ara asta a facut iar 38,2 si in timpul asta 2 scaune moi si urat mirositoare(dar nu apoase), asa ca i-am mai pus un supozitor cu paracetamol pe la ora 16:00 ia trecut rapid febra si a dormit putin dar a inceput iar sa faca scaune moi si puturoase, in total ieri mi-a facut vreo 6, seara am pus-o in pat cu noi atata s-a fatzait si invartit in pat de s-a dezbracat de 2 ori de pantaloni, iar eu n-am dormit deloc, in concluzie numai are febra,dormit prost si continua cu scaune moi si puturoase rau(spre dimineata mi-a facut 1), iar ea noaptea nu mi-a facut de cand era bebe de 2 sapt. si de cand am nascut-o ea nu mi-a facut 6 sacune. Deja avem 4 dintisori si 1 canin si nu a facut asa ceva doar febra de 37,5. Acuma tot stau si ma gandesc oare vine inca un dintisor sau e ceva virus? Nu m-am mai confruntat cu asa ceva si nu stiu ce sa cred. Imi cer scuze pt toate dedaliile descrise, dar ma gandesc ca poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si imi poate spune vreun sfat.
flosideea spune:
am descarcat si niste pozici
http://s607.photobucket.com/albums/tt156/flosideea/denis%209%20luni/
flosideea spune:
pooh ce mai face Balazs??
blanca ce de cuvinte stie Eva !maine-poimaine chiar va intelegeti!felicitari micutei vorbarete!
flosideea spune:
bely dar caninul cand i`a iesit?vezi putin gingia de la celalalt si urmareste`i temperatura mereu.eu zic ca e temperatura din cauza dintilor,nu cred ca e altceva,mai ales ca se stie ca cei mai pacatosi dinti sunt caninii.nu stiu ce sa zic,eu tind sa cred ca e de la dinti dar poate fi si altceva...vezi cum se comporta azi.insanatosire grabnica!aaa,uitasem,mirosul poate fi si de la supozitor.
bely spune:
flosideea superbe pozele si ce baiat mare ai, ir dintisorii din fata deja mari iti vine sa-i papi
Caninul ia iesit sapt. trecuta, abia e varful afara, dar deja musca rau cu el..gingiile i-s cam inflamate, iar daca imi prinde degetul il plimba in gurita ei si ma musca rau de tot, dar doar pe la masele imi duce degetul, dar astea ies tarziu, oare s-o deranjeze de pe acuma?
Am uitat sa spun in meajul mai sus, apetitul nu si l-a pierdut, deci continua sa pape bine, poate cu 20-30 gr mai putin dar eu zic ca tot e bine ca papa.
temperatura ii verific des, dar am observat ca este o diferenta intre temperatura luata de pe frunte si cea luata rectal, cea de pe frunte e mai mica cu 5-6 sutimi.. oricum pt mine cea adevarata e rectal, dar evit sa-i iau des pt ca face kk pe urma
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
criss_2081 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu hello. a luat cineve augmentin si a continuat alaptarea? am facut o faringita, abia simbata ies rez la exudat si dr mi-a dat augmentin si mi=a zis stop alaptariivreau sa ma mai consult. Patricia, mamica implinita de Rebecca, 05.02.2005 si Andrei Daniel, 09.08.2009 |
Patricia eu am facut o laringotraheita urata foc, am stat cu branula vreo 5 zile si am facut penicilina si dexametazona, iar apoi am trecut pe augmentin inca vreo 3 zile, eu toata perioada am alaptat, iar bebe nu a luat nimic de la mine.
Multa sanatate!
flosideea spune:
bely in mod normal ordinea este asa:dupa incisivi centrali,laterali sus si jos urmeaza maselele(2) si apoi caninii,deci nu este exclus sa`i iasa o masea,iar gandeste`te ca sunt 4 colti care trebuie sa sparga,e ca si cum i`ar iesi 4 dinti .offf,misuna Denis prin casa si mi`e frica sa`l las singur.revin