**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

pooh,

cris, multumesc mult!chiar nu am de gand sa il intzarc mai devrme de 1 an. injectabil mi-a zis si mie dr ca nu era problema, dar e mai complicat. nici el nu are nimic, in schimb noi in familie-de la rebecca-sintem toti cu gatul, ea a facut sapt trecuta febra 40, urit de tot, si de ieri eu. sper ca el sa fie totusi ferit pina la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Flosideea,Icmanu: superbi si Denis si Delia!!!

Bely: nu stiu ce sa zic,dar parca sunt totusi cam multe scaune moi si urat mirositoare...sa nu fie totusi ceva digestiv,vreun microb,ceva..ai putea sa incerci s-o repari la burtica...eu i-am dat cand a avut scaun moale 1/2 pliculet de Smecta dimineata,ceai de menta, mucilagi de orez,iar ca mancarica morcov fiert cu mar copt..seara ar fi trebuit sa-i mai dau inca 1/2 pliculet de Smecta,dar n-a mai fost nevoie,se reparase deja...eventual,intreaba medicul,sa vezi ce spune si sa nu mai stai in stres..poate trebuie vreun tratament..

Sunt bucuroasa...Ingrid a inceput sa mearga singura de acum 4 zile,mai precis cu o seara inainte sa implineasca 11 luni...a plecat singura de langa mine si a facut 5 pasi..si de atunci tot exerseaza,reuseste deja sa parcurga cate 2-3 metri singura,apoi cade...nu are inca echilibrul foarte,foarte bun,caci curaj vad ca are...ma bucura mult asta!

La multe lunite sarbatoritilor de astazi:
Evelina Maria de Anne-Mary
Daria Alessia de Motana
Alex de anemona27
Timeea Maria de M_i_s_s_y

Va pupam si vrem sa citim numai vesti bune despre toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Criss, ai luat si antiinflamatoare? mie mi-a dat flamexi si vad ca e total contraiondicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

sa nu radeti de mine, dar care sunt caninii?
la Patricia ia iesit pe o parte sus, si unele mamici mi-au spus ca astea sunt caninii..ca sa intelgi mai bine care ia iesit, exact ca si la vampiroi ce-i mai luni pe parti doar ca la ea numai 1 a iesit pe dreapta, in rest toti sunt de jos 4 unul dupa altul din fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

bely sus sunt asa:incisivi centrali(lopatarii),incisivi laterali(in stanga si`n dreapta lopatarilor),apoi canini.jos e la fel

Mergi la inceput

nusy Felicitari lui Ingrid, gata deja ai o domnisoara in toata regula
smecta, nu gasesc aici..dar am sa-i fierb orez si morcovel, iar daca continua cu scaune moi si dese merg cu ea la spital.

La multe lunite Daria Alessia,Evelina Maria,Timea Maria si Alex, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari

Mergi la inceput

flosideea deci e caninul de sus iesit
am sunat-o pe bona si a zis ca e bine, se joaca si doar odata a caut kk azi, si a papat bine.. mai am 3 ore pana ajung la ea, uff parca nu trec orele cand o stiu bolnavioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

buna la toata lumea
intru ca de obicei rapidut sa semnez condica si sa ma delectez putin cu zmeuricile noastre

eu sunt prinsa intr-o perioada de proiecte cu depunere la sfarsitul lui mai, deci sunt busy, busy.
Eric ne-a dat ceva emotii weekendul trecut cand a facut 3 zile febra mare (39.8) si a fost super marait si plangacios. Am ajuns si la pediatru care ne-a prescris antibiotic ca are copilul rosu in gat, insa asa cum banuiam spre seara a aparut si eruptia cutanata..deci Roseola Infantis. Colac peste pupaza il chinuie si un incisiv lateral care a spart gingia...asa ca am parte noaptea de un tratament special: treziri nenumarate, si daca ar fi numai astea, insa tipa ingrozitor. Daca il trezesc se opreste din tipat si chiar zambeste..sunt total naucita si confuza: il doare ceva, nu-l doare...viseaza urat..uff, si eu care asteptam perioada asta. Dar vorba cuiva: copii mici, griji mici/copii mari, griji mari.
In rest, este un strumf cu personalitate caruia daca nu-i faci pe voie tipa la tine si te cearta. Refuza cu indarjire sa mearga in patru labe insa se catara pe tine si intinde manutele ca sa fie plimbat de manuta prin casa. Ii mai punem un fular in jurul pieptului, insa pe noi ne omoara la coloana la cum ne birjareste cel mic.
Mi-am propus sa ajung la un medic homeopat pentru ca sunt in prag de colaps din cauza lipsei de somn. Mai am putin si cred ca imi droghez copilul ca sa apuc si eu un somn linistit. Sunt convinsa ca daca nu era mama sa ma ajute in timpul zilei fugeam de mult de acasa.
Imi cer scuze ca de fiecare data cand intru ma plang si ma jelesc...insa ma simt extrem de coplesita si imi doresc enorm doar sa doarma noaptea.

Patricia eu am luat Augmentin si Zinnat in timpul alaptarii (si daca imi aduc aminte si in ultimul trimestru de sarcina), deci ar trebui sa fie cat de cat ok. Cum te descurci la program prelungit? Pup ochiosu'

Mqqm sanatate multa lui Oliver. Ce ii dai pentru mucisori? Eu am folosit doar apa de mare, dar era o intreaga aventura sa ajung cu spray-ul la nasul lui.

Motana te pune printesa la gatit. Phii, sa ezi ce bucatareasca desavarsita ai sa ajungi. Eu la capitolul asta inca ma simt norocoasa pentru ca Eric inca nu face mofturi la mancare, dar cred ca nu e departe si momentul cand isi va face simtita personalitatea si in domeniul asta.

Blanca felicitari pentru progresele Evei.

nusy felicitari pentru Ingrid - e o fetita precoce si frumusica tare

mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

anemona felicitari pentru taiatul motului...si pentru masuratori Este un baietel in adevaratul sens al cuvantului.

corinna e frumoasa tare Maria..si foarte precoce. Ma bucur ca nu i-a iesit nimic la analize. Deci, din cate spui Maria se trezeste la fel de des insa nu mai mananca lapte??? Mi se face rau...eu legam trezitul de foame..insa vad ca s-ar putea sa nu fie asa.

uff...tipa cel mic..ma duc sa intru eu la schimb..
pup zmeuricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Patricia Ardeleanupoti continua ;inistita alaptarea daca iei augmentin , nu-ti face nici o grija . Eu am luat de trei ori in timpul alaptarii si nu a afectat-o pe Laura .
Mami super fericita de papusa Laura MAria( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/PoziciFacuteCuTelefonulMobil

Mergi la inceput