**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 18
siacob spune:
Buna
Tocmai ne-am intors de la o plimbare scurta. Ieri nu am iesit si parca nu mai suportam nici eu, nici Beatrice.
Am admirat si eu 2 printese frumoase foc, Maia si MC.
Ma alatur si eu fetelor si te felicit Ungaras pentru silueta, esti o mamica tare frumoasa si MC iti seamana.
Lorelay in poze Maia nu arata deloc slabuta. Poti sa imi spui ce fel de tricicleta aveti? Am vazut ceva asemanator pe net dar nu sunt sigura ca e aceeasi...
Giova spune:
Venit de la dentist...dezastru. Mi-a dat jos lucrarea, un dinte l-a scos, la unul incearca sa salveze radacina, pe urma vedem ce se poate face.
aici am scris despre vacanta noastra:
http://ioanapurdea.blogspot.com/
poze:
http://travel.webshots.com/slideshow/577706840vPccut
Uitati ce i-a facut cumnata lui Edi, cand l-am lasat in grija ei si a nepoatei:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-23/22:23:06
asta a fost exact inainte de nunta, acum le-am primit.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
icmanu spune:
Salut fetele,
Incep cu o intrebare: Cum stau zmeuricile voastre cu fontanela? S-a inchis???
La noi inca nu s-a inchis, este un pic cam marisoara 4cm/3cm. Am fost azi la pediatra si ne-a zis sa continuam cu Fier si Calciu(care ni le-a dat de acum doua luni in urma)toata vara si in loc de Vigantol ne-a zis sa luam Vigantoletten, cate o tableta pe zi. Si zicea ca la toamna, daca fac rost sa ii facem D3 injectabil, ca cica e mai bun.
Mai e cineva in situatia noastra??? Mi se par cam multe deodata!!!
Pup!!! revenim!!!!
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
lorelay_28 spune:
Siacob tricicleta este luata din Debrecen de la Brendon. Pe Maya am pus-o de la 7 luni in ea si i-a placut foarte mult. Si a stat foarte bine in ea. Nu cadea.
Ungaras si mie imi traieste doar bunica din partea mamei si imi doresc foarte mult sa ne intalnim sa facem o fotografie exact cum ati facut si voi. Sper sa o prind in viata caci din pacate nu este langa noi.
Bely Maya are 7540 imbracata, dar dezbracata sigur are mai putin. Si eu ma stresam pentru ea, mai ales ca nici nu mananca foarte mult. Dar asa a fost ea mereu. De la 3 la 6 luni a pus 1 kg. Cu tunsul este o intreaga poveste...a tuns-o cumnatul meu si credeam ca in 5 minute este gata...dar a durat in jur de 30 - 40 min. Ea avea parul destul de mare si nu ne-am gandit sa il tundem mai intai cu foarfeca ca poate era mai bine. Am bagat de la inceput masina de tuns care se inpotmolea in parul ei subtire si moale si nu prea il taia. Fata a stat la inceput ca nu pricepea ce se intampla dar dupa ce a meditat ea putin...apoi sa ne tinem. Nu a mai vrut sa stea deloc, si au urmat plansete si jelituri...a trebuit sa o tin in brate, ne-am umplut amandoua de par...iar sotul nici nu a suportat sa stea sa o vada cum plange si m-a acuzat pe mine ca mie mi-a trebuit tuns, etc etc, iar cumnatul era stresat ca o sa-l tina minte fata ca a tuns-o si nu o sa-l mai iubeasca Si uite asa dupa ce ne-am chinuit vreo 30 - 40 de min am reusit sa o tundem. Cand am vazut cum plangea si mie imi era mila de ea dar nu mai puteam face nimic. Nu o puteam lasa doar cu o portiune taiata...Oricum dupa ziua ei vreau sa o mai tund inca o data. I-a crescut repede parul si acum e firul tare, aspru.
Giova fotografiile sunt de vis, superbe, iar pozele cu Edy si Marco sunt bestiale. M-am delectat si eu cu pozele tale si mi-am imaginat ca suntem acolo. Imi pare rau ca nu a fost chiar de nota 10 si mancarea nu v-a placut. Am patit si noi la fel in Tunisia. In schimb cumnatii mei au fost in Egipt si au fost foarte mutumiti mai ales de mancare.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
lorelay_28 spune:
icmanu la noi fontanela este inchisa. Se mai simte putin cat varful unui deget locul unde s-a inchis. nu stiu mai multe despre subiectul acesta.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
Giova spune:
Lorelay noi cica am nimerit la cel mai prost hotel din Hurghada in privinta mancarii. asta e...asa-mi trebuie daca nu m-am implicat defel, in cautarea hotelului si cerut impresii. si asa un last minutes, nici nu gasesti ce-ti place.
Pooh imi pare rau ca nu a mai acceptat tzitzi, bine ca ii merge bine cu formula. nu te mai necaji, oricum si-a luat cat i-a trebuit.
sanatate, sa scape repede de raceala.
Icmanu si noi avem fontanela inca. e gaura cam cat varful degetului meu. vom vedea ce zice dr. la controlul de 1 an.
Bely uauu ce mult a dormit puiuta ta.
Ungaras frumos Moeciu. si noi vrem sa ajungem vara asta cu copiii pe acolo.
Noce ma dispera cat de dependent e de mine. Nu se joaca defel singur, cum plec de langa el cum urla. si mai e si fricos pe de-asupra. sunt curioasa cand va merge in picioare.
Ne-am bronzat, mai greu sa te relaxezi cu 2 kinderi dupa tine, dar oricum s-a simtit vacanta.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
ClaraJ spune:
NOCE - noi avem Britax Marathon. Pentru mine, este scaunul perfect. Este foarte sigur si este unul din putinele scaune de masine cu care poti calatori pe avion, caci are autorizatia necesara. Nu stiu exact daca modelul de Europa este diferit fata de cel de America sau ce fel de masina aveti voi, insa, scaunul nostru este prins de niste cirlige care se gasesc atasate la bancheta din spate.
Pe asta il avem noi, da' are fluturi in loc de flori.:)
http://www.amazon.com/Britax-Ashley-Floral-Marathon-Seat/dp/B0006HBRXQ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1274200838&sr=1-6
Gata, fug ca avem musafiri,
Pupici dulci,
Clara si Bryce
CriPOD spune:
noce, aici le spune ori convertible car-seat (fata-spate adica) ori 3 in 1 car-seat (fata-spate-booster). Daca gasesti vre-unul si nu esti sigura, vezi ce limite de greutate are, cele care merg cu spatele incep de la 2-3 kg, deci de la nou nascut.
unguras, sunteti doua frumoase, cred ca tati de MC se umfla in pene cu asa companie!
E o scumpa si Maya!
In cazu-n care credeati ca numai fetele au agrafe, naaaah. Il tund si eu curand. In zona mea nu se taie motul traditional, dar zau ca eu nu pot sa ma exprim altfel cand va spun ca-l tund, efectiv ii dai motzul.
Mai viu... sa edit c-am incurcat linkurile... :D
pepit
bely spune:
lorelay sa stii ca si eu ma astept la o adevarata aventura tunsul ei.. si am ras copios la povestea ta despre tuns, ma si vedeam in locul tau asa face si sotul cand nu e ceva ok, imi spune daca ti-a trebuit
giova Ptri de vreo 2 sapt. numai dormea bine noaptea, cred ca a ajuns-o oboseala de a dormit de la 7 sera la 7 dimineata fara nici o trezire, acuma doarme de 2 ore si nu stiu ce vom face la noapte. Am citit despre vacanta voastra si am admirat pozele, exceptant mancarea cred ca a fost o experienta placuta, cel putin mie mi-ar placea sa vizitez Egipt-ul
mqqm am vrut sa vad si eu motzisorul dar nu ma lasa, ai pe privat pozele?
Cum nici in zona mea nu e traditia de motz ii pun gand rau Patriciei si in wk acesta o tundem
noce spune:
Clara, Mqqm muchas gracias!
Mqqm, nici eu n-am reusit sa vad pepitutz motat.
Giova, trag linie si zic: frumoasa vacanta voastra!
Icmanu, eu as cere un second opinion. Fontanela lui Filip e cat buricul degetului. Nu l-a mai vazut nici un pediatru de la 6 luni. Sper sa fie ok.
Am fost si noi azi la oftalmolog, o dr draguta, recomandata de Criss. Mi-a lasat o impresie mult mai buna decat prima oftalmo, cea de acu' 2 luni.
Ne-a dat tratament intensiv pt ochisor, cate o picatura de Tobrex si Ciloxan de 5 ori pe zi, fara masaj de sus in jos cum faceam pana acum (fiecare medic cu masajul lui), doar cu apasare in coltul ochiului. Dupa ce terminam flacoanele, adica dupa aprox 2 sapt, daca nu trece secretia, continuam cu cate o picatura de Vigamox de 3 ori pe zi.
Asta e, am ajuns si aici. Am sperat sa treaca de la sine sau cu masaj sau cu homeopate sau macar cu lapte de-al meu (asta a fost singurul care a diminuat secretia), dar daca n-a trecut, am inceput tratamentul.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009