**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 19
pooh spune:
Giova,am visat cu ochii deschisi la un concediu,vizionand pozele voastre......car cele unde se joaca baietii tai sunt pur si simpluMqqm,nu se vad pozeleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!Icmau,si Balazs are fontanele cam maricica,masuratorile le-am uitatNe-a zis dr. ca nu e tragedie,are timp sa se inchida pana la 1 1/2 ani sau asa ceva,ne-a marit doar doza de vigantol la 3 picaturi......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
lucialu spune:
Iaaaaaaaaaau http://picasaweb.google.com/bareluk/Pepitzelul?authkey=Gv1sRgCL-alreB-Mn6ZA#5472497674522827154 pfiiiiiii ce spancene are si ochisori, Mq parca-i fetita numa looki, o sa tampeasca fetili. Pui si eu maine poze, promitez si noi am folosit agrafa, roz, noi suntem mai putin motzata ca suntem mai mica(dar e motzata rau la temperament, vai de pielea, sfarcuri si parul meu)
Giova ft frumoase pozele! (eu din cauza mancarii nu vreau la turacaleti, stiu ca voi ati fost in Ighipt, dar eu fara porc mi-s moarta si-ngropata ) si nu fac ei pestoii ca italienii, grekii, croatii. Mama ce mancau e Edisorul, tare bine arata!Un frumos Noi am fost esec la carnita de vita, nici nu m-am necajit ca eu nu mananc, dar am considerat ca e de datoria mea sa incerc sa-i dau inainte sa aive prejudecati ca dc nu mamanca mama, nici eu nu pap. Bafta la dentist sa scapi odata! Ah, si pupeta trece printr-o faza mamicioasa, ma striga non-stop, vrea tzitza, nexam mancare
Uliasii urata porcarie ni se pregateste cu CIC-ul, dc nu sntem unite nici gaia nu se va gandi la noi. Vom trai si vom vedea ce mama lu peste va sa vie.
Nusy multumesc de felicitari! Eu in principal ma uit asa sa vad dc sunt caltabosii la locul lor, falcutele si gropitele in manutze
Ma bucur ca nu sunt singura cu unghiutele problema,azi nu am ai scapat, ne-am luptat, am cam tinut-o cu forta, era ft murdara si a trebuit sa i le tai. Ieri m-am intalnit cu cineva si exact la manutele ei se uitacine stie ce si-o fi zis ca-s o varza de mama.Ah, aceeasi pers remarca :ce cuminte e! Mdaaaaa, afara ca nu are timp de scandal ca tre sa observe pe tot si toate.Theia am incercat in somn, dar imediat m-a simtit asa ca am abandonat pana dimineata.
Ah Mq stiu pe gaia sa fiu rezonabila, vreau nu vreau ma face donsoara sa rezonez de nu ma vad De fapt si eu si al meu suntem ft rezoni cu tatoori pe nas, gat, fatza
Noce imi pare rau pt accidentul trist al micutei!Sanatate lui Filip cu okisorul sa se faca bine!
Mai eu uitat sa-l felicit si pe zmeurel Denis pt primii pasi!La cat mai multi!
Ayda uau cat mai ai!La jumatate de drum, inca pe atata si o sa aveti si feciorusul cu voi
Pooh sanatate lui Balasz! Nu mai fi neca legat de tzitza. Bine ca a fost si acum vrea lapte praf. Stiu si te inteleg, e special si e cea mai apropiata legatura fizica cu ei dupa ce-i aducem pe lume. Ai fost toata un suflet, macar tie nu-ti poti reprosa nimic
De Pogos mai stiti ceva? Si Crixia, si Ylla, si Pony, Buburuza, si multe multe alte mamici care erau active mai demult sau mai acum putin timp.
anemona27 spune:
Salutare fetele,
Greu mai e sa scrii ceva cu piticii astia,al meu intra in fibrilatii cand vede laptopul,asa ca evit sa-l deschid cand e el prin preajma.
Sa vedem ce mai tin minte,ca am citit o tura azinoapte si restul acum,Lorelay28 ai o fetita superba,am vazut si pozele de la botezul lui MC,in cateva poze seamana cu Alex al meu,am vazut si pepitelu pletos,la mine se deschid pozele,si nu in ultimul rand pozele tale Giova,superbe,chiar asteptam pozele si impresii din calatorie,ma bucur ca totul a fost bine,cu mancarea se mai intampla,cam asa am patit noi anul asta de paste la bulgari.
Ca tot vorbiti de tuns,azi l-am tuns pe Alex la frizerul sotului,ma asteptam la mai rau,dar s-a comportat civilizat,a scancit putin,dar l-am tinut eu de vorba,i-am dat cheile sa se joace cu ele si in maxim 10 minute era tuns,maine poate pun niste poze.
Chiar multe fete nu mai dau pe aici ce multa vreme,si eu ma intrebam ce mai face Meleea si frumuselul ei.
Noce sa dea Domnu sa va treaca ochisorul,cat de fericit sta Filip la tine in spate.
Giova ce m-am distrat cu pozele in care l-au imbracat in fetita pe Edisor.
Va pup,noapte buna.
mami fericita cu Alex
ely_cta spune:
Buna seara!
Azi a fost pediatra la noi si avem 9900kg si 79 cm!Mi-a spus ca arata foarte bine,ar fi trebuit sa fie un pic mai iute!Cand a vazut cate face si cum imita orice,mi-a spus ca e tare destept,dar sportiv...nu prea!Asta e,din parinti anti-sport,ce era sa iasa?
Icmanu,mai cere o parere!Noi suntem ok cu fontanela,nu stiu ce sa-ti raspund!La ce pediatra mergi?
Giova,superbe pozele!
Fetelor,ce v-au spus medicii pediatrii,avem voie sa mergem cu bebelusii la plaja?Mie o pediatra mi-a spus pana la 3 ani sa nu merg,datorita radiatiilor si cand a vazut ca insist mi-a spus ca doar dupa ora 18 si sa-l tin cu un tricou pe el,iar alta pediatra mi-a spus ca in vara asta sa fac 60 de plaji!Ce parere aveti?
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
siacob spune:
Neatza fetele!
Uauuu, ce plete are pepitzelul! Eu mor de invidie cand vad atata pleata zulufata. Voi vorbiti aici de agrafe, clamute, tuns, etc si eu ma laud cu o printesa cheala. Tot astept sa ii creasca si ei parul...dar se lasa asteptat, lumea intreaba daca am tuns-o, zic si eu da
Giova frumoase pozele, si intr-adevar, apa superba.
Giova spune:
Neatza!
Am culcat gogoasha, va citesc si scriu. cine stie cand mai apuc.
mQQm e mortal Pepitzel, doamne ce par are, l-a descris bine Lucialu, o minune de baietel.
Bely noi am avut ghinionul sa stam la un hotel cu mancare proasta. In rest a fost acceptabila, dar nu risipa ca la turci. astea au fost parerile romanilor cu care am venit inapoi.
a mai dormit bine patri azi noapte?
Noce a fost o vacanta frumoasa. mie imi era frica ca vin cu ceva kg in plus, si asa ma chinui cu ele. uite ca nu a fost asa, imi pare raude marco si sot ca nu au mancat cum trebuie.
Sa ajue DD sa ii treaca lui Filip cu noul tratament.
Lucialu si eu sunt fan porc...daca ai stii ce satula sunt de pui, vita nici eu nu o mananc. Lui Edi i-am dat, sa nu fie sclifosit ca si mine. el o mananca cu placere, la fel ca si frate-su si sotul din dotare.
Unghiile si eu am inceput sa i le tai prin somn, in rest nu ma lasa, atat se misca de mi-e frica sa ma apropiu de el cu forfecutza.
Anemona l-ai chelit pe alex? s-au i-ai scurtat din par? asteptam pozele cu interes.
Ely cum naiba sa nu-l ti la plaja pana la 3 ani? Nu-l ti tot in soare, dar macar o ora pe zi tot merge, dim. cand nu e asa puternic si dupa amiaza.
Edi a venit negrut putin e drept, din Egipt. a avut protectie 50 pe el si soarele l-a vazut doar cand statea in apa, in rest sub umbrela.
In schimb Marco, a fost tot pe malul apei, cu protectie 50 e negru bine peste tot.
Siacob, Pooh asa e...apa superba, de vis chiar.
fug la treaba. cand se trezeste Edi vreau sa mergem pana in piata, mi-e dor de varza calita cu carnita de porc.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Corinna1982 spune:
Giova, superbe pozele! frumoasa vacanta! Ma bucur ca ti-au mers bilutele homeopate. Bine ca nu au avut copiii nevoie de ele.
Mqqm, ai o bijuterie de baietel, cretolin si cu gene de invidiat . Eu cand merg cu Maria prin parc, vad ca se uita lumea insistent la ea, si aud in spate "e fetita ca are cercei". Asa ca eu am un baietoi ciufulit pe care il cheama "Maria".
Lucialu astept pozele cu zgubilitica ta!
Fetelor, tare greu se face analiza urinei. Nici azi nu e gata. Cred ca innebunesc pana maine cand am programare la dr. Oricum la sumar au iesit hematii si proteine in urina, asa ca sigur e o infectie urinara. Probabil si acum o luna jumate cand a avut 3 zile febra pana-n 38.5 era tot de pe acolo, iar eu am pus-o pe seama dintilor. Am zis ca nu mai fac asta niciodata. Daca mai face febra si scaune moi ii fac analize si nu o mai las asa. O fi avand dreptate si dr Spock...
Mor cand o vad ce palida e la fata si ce cearcane are
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Corinna1982 spune:
Pony, ce mai face Raducu?
Monitza, voi sunteti bine?
Pogos, ce face Tudor? Cum mai papa?
lucialu spune:
am pus poze pe mailu comun.
fug ca tre sa-i dau sa pape.
Buburuza au disparut si vipo si lupidoo si hackel si au bagat niste porcarii.
tufei
Corinna1982 spune:
Lucialu, e dulce rau zulufici a ta! Si ce frumos rade, i se vad asa frumos dintzocii!