**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 17
ely_cta spune:
Buna seara!
Azi puiul meu a facut 9 luni!Asa ca facem cinste cu un tort mareeeee de ciocolata!Maine vine pediatra si o sa aflam cat a mai crescut!Nu vom face prevenarul acum,vedem cand o sa-l dau la gradinita!Oricum,multumesc din suflet celor care mi-au raspuns!
Noce.eram cu sotul meu si David era in leagan si radea si dadea din picioruse de bucurie,dupa care se uita la voi cum va distrati si radea iar!Poate ne mai intersectam!
mamica lui David Andrei(17 august 2009)
lucialu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova Lorelay cuscra ai tuns fata? si vad ca are si un gagiu prin preajma. |
Cu adevarat cuscra! Lorelay pazea!Gioava ai niste replici in tine, nu-i prima data cand mai ca ma dau cu cracii in sus de pe scaunSi uelcom acasica
scriu maine, merg la , Intrasem sa vad cum e tufa
NB
Giova spune:
Neatza!
vin si eu rapid la o cafeluta virtuala.
Edi e tare rau, e mamos si trebuie sa fiu tot langa el. Ma scoate din sarite ca incepe sa planga daca nu ma vede.
Marco a inceput sa minta si nu ne place, asa ca acum lucram pe partea asta.
Au inceput sa traga de jucarii, chiar sa se bata pe ele. Credeam ca nu se ajunge aici, dar vad ca asta micu nu se lasa, si daca ii trebuie o jucarie care e la Marco, trage de ea si urla de mama focului.
Sper sa vin cu poze si impresii inainte de ora 11, cand merg la dentist.
Lucialu pai normal doamna, se poate asa ceva? Edi al meu e cumintel, nu baga fetele in seama...doar daca produc lapte.
astea sunt pe placul lui.
o tot striga pe Ana asta, toata ziua cu ana in sus, ana in jos...sa vedem cine o fi?
Corinna sa stii ca m-au ajutat bilutele alea pt. diaree pe mine. caci in vreo 2 seri am patit-o eu nu copii, slava domnului.
Moniland sunt frumoase rau fetitele tale. atat de deosebite, nu-mi vine sa cred.
Ely multumim, la cat mai multe lunite. nici noi nu facem niciun vaccin acum, doar cel de la 1 an...mai avem putin.
Clara inca putin si va intoarceti acasa. Ma bucur ca vin mama si nepotica ta. Nu ai fost tu in tara, dar macar au venit la voi cativa apropiati.
cam atat am retinut din ultimele pagini.
revin mai tarziu.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Neata!!!!!Phiii,cafea intravenoasa dac-ar fi,sa-si faca efectul mai repede......Si Balazs si Timea au dormit tare rau azi noapte....asa ca suntem zombi cu sotul....Giova,bine ai revenit!!!!Asteptam pozele.....He-he,Edi e mamos,zici?Mai mamos decat Marco la varsta asta?Din pacate Balazs nu a acceptat sanul,am trecut pe formula,vad ca-i merge bine,fara nici o problema....doar mami se mai intristeaza din cand in cand,dar asta e.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Si Balazs e racit,tuseste,are un pic de rosu-n gat,ii curge nasucul....Am fost ieri la dr,am stat la coada 2 ore,am crezut ca mor cu Balazs in brateFacem aerosol,pt. tuse stodal si un siropel din plante indiane parca,oscillo si vit.c....sper sa scapam odata....Si ce vreme de rahat,vreau soare si calduraUngaras,am admirat-o pe MC,e o frumoasa,tare i-a placut si sotuluiIar tu arati ca o pustoiaca,hmmm,oare ajung odata si eu slaba?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
lorelay_28 spune:
Neatza si de la noi.
eu de aseara nu ma simt bine. Imi este rau, sunt ametita, abia stau pe picioare. Aseara nu am reusit nici sa culc fata asa ca a ramas sotul sa o adoarma. Nu stiu ce am ...am crezut ca de dimineata o sa ma trezesc fresh dar ...din pacate nu. Am facut un dus sa-mi mai revin putin ca Maya nu intelege ca mami nu se simte bine...Si e si ea mai mataita din cauza dintisorilor. Uf nici pana acum nu i-a dat nici un dintisor desi o chinuie....
In dimineata asta nu a vrut sa manance mancare. Doar a supt.
Giova baietelul acela nu e decat prietenul ei de joaca, vecinul, prietenul din copilarie. Ei tot dupa Edy ii sclipesc ochii
Da am tuns-o acum 3 saptamani la chelie. Deci eu zic ca i-a crescut destul de repede.
Maya nu are nici o teama. Se ridica pe unde apuca... crede ca poate sa mearga singura, si daca nu sunt atenta ia si cate o cazatura. Ea a cazut din pat de vreo 3-4 ori pana acum. Aseara de langa sotul din pat. Si tot nu se invata minte...
Corinna multumim pentru aprecieri. Ai auzit ce a zis cuscra
Merg ca maya s-a agatat de florile mele si de niste carti.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
noce spune:
Unguras, sa va traiasca buna crestina! Doamne, ce frumoasa e! Si mamica e superba!
Clara, multumim, esti tare draguta! Inca n-am blogul, dar te tin la curent.
Minunat daca aveti si o vavanta la Koln in toamna! Eu n-as rata nici o ocazie de a zabavi un pic pe acolo. E si un parc de distractii in apropiere, la Dusseldor parca. Nu ca n-ati avea si voi acolo, la o aruncatura de bat.
Giova, bine ati revenit! V-ati bronzat, v-ati relaxat? Pe mine ma alearga Filip toata plaja, dupa doua ore sunt franta!
ha-ha, si eu umblu toata ziua cu Filip, cand in spate, cand in fata, cand in brate. Nu sta singur nici cat sa aprind aragazul! Chiar ma intreba sora mea, daca era racut, adica mai iubicios, cum era?
Ayda, esti deja la jumatatea drumului! Bravo, mami! Calatorie minunata inainte! Sa ajungeti sanatosi la termen!
Corinna, multa sanatate Mariei! Sa se vindece repede mititica!
Nusy, multumim! Ne-am adaptat perfect la Constanta (daca n-ar fi cainii vagabonzi, mai multi, mai mari si mai latracioci ca-n Bucuresti, ar fi perfect!) Chiar am vazut zilele trecute un reporter la tv in strada in Bucuresti si am schimbat rapid canalul.
Ely, la multe luniteeeee! Sa fiti sanatosi!
Theea, ce ma bucur ca v-au trecut ochisorii din senin! Asta speram si asteptam si noi.
Bely, bne ca ai fost consecventa cu tratamentul. Ati scapat si voi. Rammanem noi codasii tufei. Poate ii dam de cap si noi cumva.
Noi tot in cautare de scaun auto. S-au pus mai demult niste linkuri aici si nu le mai gasesc in favorites . Stiu ca a scris Clara de Britax, m-am uitat pe site, dar nu scrie care e rear face. Asa se numesc cele de le pui tot cu spatele, nu?
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
lorelay_28 spune:
Ungaras foarte frumoase pozele...iar aceea cu bunica si strabunica e superba. Iar tu arati asa de bine... si Maria Catalina e superba. si eu ii prindeam parul cu afrafa Maiei, cand avea.
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
ungaras spune:
Buna dimineata!
Corinna1982,Noce,-multumim;
Giova- la Moieciu de jos am facut, e super daca e si vreme buna. Inteleg ca si voi ati fost plecati. Egipt? super!! noi acum cautam o casuta undeva la munte in tara, asa ca nu mai vad eu vacanta in alta parte decat Romania. Cum invata copiii sa minta? succes!
Pooh- multumim, nu cred ca o sa ma ingras vreodata chiar daca as vrea. Pupici pentru Puiutul tau, sa se faca bine!
Lorelay 28, multumim,la poza cu patru generatii am tot sperat de cand am aflat ca o sa avem bebe. Mi-am dorit sa traiasca mamaie sa-si cunoasca stranepoata si s-a intamplat.Mai ales ca e botezata dupa numele ei. Acum zice ca poate sa se duca. Ne ameninta asa de 5 ani asa ca nu ma sperii.
Ii prind parul cu agrafe dar cand doarme, altfel daca vede ca ii pun ceva in par le trage si le baga in gura.
CLaraJ super ca sunteti plecati
Parca si Inutza e plecata nu?
Plange fata mea de-i sare camesa in spate dar o las, cat o sa planga? Vrea in brate, ma striga, mumumummmmm. Ce mama rea sunt a?
Va pup
bely spune:
Olá mamici si zmeurici
Am vazut niste printese una mai frumoasa de cat cealalata
lorelay zici ca are 7.500? sa sti ca arata tare bine , am citit ca ai tuns-o si eu vreau s-o tund ca tare aiurea ii cresc pufuletii dar mi-e si frica, Maya a stat cuminte? cum ati facut s-o tundeti?
ungara minunate pozicile cu M-C si tu areti tare bine
ely La cat mai multe lunite sanatoase
noce Doamne ajuta sa scapati si voi, e tare dureros sa-ti vezi puiul cu ochisorul curgand, chiar daca pe ei nu-i doare.
Mandruta mea a fost asa de maraita ieri, apoi dupa masa am iesit la plimbare si a obosit tare, asa ca pe la 6:30 i-am dat san a adormit dusa pana dimineata la 7 nu s-a trezit, iar eu m-am trezit de n ori s-o invelesc sa nu-i fie frig ca adormise doar cu un tricou cu maneca scurta si abia i-am tras pantaloni pe ea. Cred ca zilele trecute a fost tare maraita noaptea si din cauza nasucului ca nu putea respira, aseara inainte sa-i dau san i-am aspirat nasul si am pus cate o picatura de vibrocil si se pare ca a functionat, iar dimineata a avut foarte putini mucuti, asa ca i-am mai pus cate-o picatura, sper sa scapam rapid de secreti.