**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetelor!!!
Noi azi suntem mai bine,nu mai avem febra deloc,numai ca suntem plini de bubite,dar scapam noi de ele in cateva zile.
Flosideea sa stii ca e ceva asemanator cu roseola infantis,numai ca noua ne-a zis ca putem face baita normal,sa ne comportam exact ca inainte,sa-l dam cu aceeasi crema,aceasta boala nu se trateaza cu antibiotic,trece de la sine,bubitele a zis ca dispar in 2-3 zile acum are mai multe ca ieri si nici nu ne-a interzis sa iesim cu el afara.
Theea am vazut-o pe Alessia grasunica
Giova bine ai revenit pe meleaguri romanesti,asteptam poze si impresii
Inutsa acelasi aspirator nazal folosim si noi de cand s-a nascut Albert,este foarte bun,dar nu cred ca se gaseste in tara,noi asta vara am avut mare nevoie de rezerve la el,racise baiatul pe avion si nu am gasit la nici o farmacie in Constanta.
Andreea 1979 incerc sa va votez si imi da eroare
Lucialu nici pe mine nu ma mai lasa sa-i tai unghiile,umbla de vreo cateva zile cu ele taiate doar la o mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu am mai apucat sa intru.
Edi ma vrea doar pt. el, cum dispar din raza lui de actiune face urat.
Avem tot 4 dinti, ne trezim cel putin odata pe noapte. suntem cel mnai mare fan .
Cand vrem sa ne plimbam zice:"haide", cand vrea ceva zice:"da", cand plecam face cu mana....vorbeste multe si tipa cand nu-i convine ceva.

a fost un mare fomist/mancau in Egipt. trebuyia sa platesc pt. el 50% din bilet si nu pt. Marco, care nu a mancat mai nimic.

sanatate bolnaviorilor, am citit ca sunt multi copii cu gripa.

pooh a acceptat Balazs sanul? eu am aparat de aerosoli Omron, e super bun.

revin candva ca urla Edisorul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

NOCE - bine, tine-ma la curent, te rog, si sper din tot sufletul sa fie totul bine.
Ultima saptamina pentru noi in Bulgaria. Azi vine si mama cu nepoata-mea. Spre sfirsitul saptaminii mergem si la munte ca e aproape de Sofia.
E posibil ca barbate-miu sa inceapa sa lucreze la un alt film care o sa filmeze in Germania, mai exact in Koln. Ar fi chiar culmnea sa mai venim inca o data in Europa anul asta. Om vedea.
In weekend a fost la noi si prietena mea cea mai buna. Ce bine a mai fost! Ca ne-am mai povestit si noi una - alta, iar Bryce s-a imprietenit cu ea din prima. :)
Cam atit pe scurt despre noi,

Va pupam dulce si multa sanatate la mamici si pitici,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

aici
Pupici

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Incerc sa pun cateva poze si uite ca nu mai reusesc
Mai incerc o data.
Maya

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna fetelor, am incercat sa citesc din urma dar mai rau m-am zapacit, nu mai stiu ce am citit. Trebuie sa ma linistesc
Aici poze de la botez http://picasaweb.google.nl/mcatalinasp/Botez8052010#
si aici diverse http://picasaweb.google.nl/mcatalinasp/PrimaDataInRomania#
M-C s-a comportat exceptional, cat am condus din Olanda pana la Bucuresti a fost numai un zambet, a vorbit continuu si a dormit. De cate ori imi parea ca se plictiseste opream. Opriri au fost multe, pentru papat, pentru schimbat scutec, muls... Mulsul m-a omorat dar vad cum vine luna iulie si o sa incheiem si capitolul asta.
Cu mancarea nu prea s-a omorat dar ne-am descurcat.
Botezul a fost frumos, mi-a placut chiar botezul, la biserica, restul mmmm... totul s-a invartit in jurul mancarii.Nu mare petrecere. A fost frigut, a si plouat, am avut si ceva soare, ca la munte. In biserica M-C a plans, mult, si ceremonia adurat ceva, cel putin asa mi s-a parut mie. Acum gata. Ne pregatim de turta.
Intalnirea cu bunicii a fost asa cum ma asteptam, au sarit pe fata si ea a inceput sa planga. Cu strabunicii a fost ceva mai special, au plans si am plans si noi.
M-am plimbat si prin Bucuresti un pic si fiecare bebe in carucior mi se parea ca e o zmeurica.
La sectia de politie m-au lasat sa intru in fata si am scapat de asteptat la o coada interminabila.Ca doar am fata care zambeste in stanga si in dreapta. Certificatul de nastere romanesc nu am reusit sa il fac, m-au plimbat de la primarie la notar la judecatorie,si uite asa am renuntat. O sa il fac aici la ambasada. Macar stiu ca e un singur ghiseu si nu au unde sa ma trimita.
Acum deabia astept sa plecam in august, poate fara muls si fara botez o sa reusim sa ne odihnim si noi un pic sau macar sa ne relaxam.
Acum incerc sa o fac sa revina la programul normal. Nu vrea sa mai pape, (era buna mancarea la borcanel),vrea numai in brate, tipa..
A, cand am ajuns la Bucuresti, in prima zi a spus mama. Tot acolo s-a desprins cu manutele de canapea pentru cateva secunde.
Acum suntem acasa, de la 27 de grade sau cate erau in Bucuresti la 7 grade aici, de ne-au inghetat toate cele, ploaie si vant.
Va pupam, vreau sa ma uit la poze cu zmeurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

ungaras, !!!
Frumoasa, frumoasa M-C, ca mama ei!!!
M-a impresionat mult poza cu patru generatii de fete .

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lorelay, frumusica foc Maya, cred ca e mandra Giova de nora ei !
E tunsa cheliuta?

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ungaras bine ati revenit acasa! super pozele. botezul l-ati facut undeva la munte? sa va traiasca proaspata crestina!
Lorelay cuscra ai tuns fata? si vad ca are si un gagiu prin preajma.
e tare dulce maya...in cat timp ia crescut parul?
Elenada felicitari pt. primii pasi. ma bucur ca esti la ai tai si te mai relaxezi si tu.

Aseara Edi a picat pt. prima data din pat. mama ce tragedie a fost...de abia l-am potolit din urlat.
Gogoasha mea e tare fricoasa...nu se lasa din mainile noastre, daca il pun sa se tina de ceva incepe sa planga si ma cauta cu privirea.
Nici la marco nu-i da mana, cred ca stie ca e mic, si nu prea are incredere in el...

fug ca s-a trezit.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Mamici, help!

Caut scaun de masina pentru Filip pentru dupa 1 an, ca sa inlocuim scoica. Scriati voi ca exista si sunt mai bune scaune de mers cu spatele pana la 3 ani. De unde sa le iau? Cum se numesc?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput