**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 15
Corinna1982 spune:
Giova, bine ai revenit acasa, chiar daca te asteptam cu vesti rele. 40 grade zici?
Ungaras, sa-ti traiasca micuta crestina. Asteptam pozici cu frumoasa MC.
Inesa, frumoasa foc Bia. Si ce privelisti...
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
uliiasi spune:
Buna, mamici!
Giova, bine-aia revenit pe meleaguri romanesti...abia asteptam sa ne povestesti mai multe si sa ne dai poze.
Ungaras, ce bine ca ati ajuns acasa. Sa va traiasca mica crestina, ma bucur ca totul a mers bine si asteptam poze si de la voi.
Lucialu, am citit subiectul cu indemnizatia, n-am reusit sa tin totusi pasul cu fetele, dar stiu tot ce se organizeaza, le admir pe fete foarte mult ca au taria si initiativa sa iasa in fata si sa ne apere la toate drepturile. Asa as iesi si eu azi in fata la Ministerul Muncii, dar din pacate sunt singura acasa cu David care e racit si mucios, vremea e ingrozitoare si nu ma risc sa-l scot afara pe vremea asta. Ma rog sa fie totul bine si sa fie rezultate pozitive la stradania fetelor.
Inutsa, minunate locurile pe care le-ati vizitat, am ramas cu gandul acolo!
Ma duc sa fac papa la pui, azi sunt zombie ca s-a trezit David din jumate in jumate de ora azi noapte ca nu putea sa respire din cauza mucilor, de aspirat l-am aspirat degeaba, asa ca l-am culcat inclinat pe o perna mare ca sa surga mucii si sa nu se mai infunde. Am citit de o multime de zmeurici bolnavioare, multa multa sanatate la toate!
Va pupacesc si sa aveti o zi frumoasa!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
si eu am o zmeurica mucioasa de o saptamana. Nu stiu ce sa-i mai fac...Gingiile sunt si ele inflamate dar dintisorii se lasa asteptati. In afara de nas infundat nu are nimic altceva. Ce sa fie oare? Am inteles ca de la dinti poate sa aibe nasucul infundat. Stiti ceva de chestia asta? Faptul ca are gingiile inflamate, o dor si tb sa-i dea dintisorii poate sa-i afecteze si nasucul?
Ma alatur si eu mamicilor care azi protesteaza. Trebuie sa luptam pentru drepturile noastre.
Ma intorc sa mai citesc ce ati scris.
O zi buna!
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
uliiasi spune:
Lorelay, sper sa-i treaca lui Maya mucisorii, e asa de deranjant pentru ei cand nu pot respira din cauza mucilor, al meu se trezeste urland, of. Nu stiam ca aparitia mucilor poate fi legata de iesirea dintilor. Ca s-ar potrivi si la noi, ca avem gingia umflata la un incisiv lateral de sus si tot asteptam dintele de ceva vreme.
Iti trimit un PM.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
lorelay_28 spune:
revin pentru ce am citit ca uit apoi
Bely nu te necaji pt greutate. Si maya are la fel. Am cantarit-o aseara si avea 7540 imbracata. Eu deja nu ma mai stresez. Ea arata bine si se simte bine. Asta e ritmul ei de crestere. Cand am putin timp liber o sa pun cateva fotografii cu ea sa vezi ca nu arata slaba.
Andreea am dat si noi un vot. Pe ceilalti ii votam zilele urmatoare. Din pacate nu ne lasa decat un vot pe zi
Ayda_m ai ajuns deja la jumatatea sarcinii. Felicitari! Cum te simti? Am vazut ca ai nascut cu cezariana. Operatia cum arata? Nu te deranjeaza? Ca se spune ca la cezariana trebuie sa astepti 2 ani ca sa faci alt copil. Si eu sunt cu cezariana si as mai vrea un copil...si daca s-ar putea mai repede, dar m-au speriat ca nu am voie decat dupa 2-3 ani.
Dienutza multa sanatate lui Albert si tuturor bolnaviorilor.
Lorellayy bine ai venit. Sa-ti traiasca printesa Natalia Maria. Este un ingeras! Este nascuta cu o zi inaintea Mayei.
Giova bine ati revenit acasa. Frig la noi brrrr. asteptam poze...
Uliasi ti-am trimis PM. imi pare rau ca asa tarziu. Daca mai ai intrebari...oricand. Asa mi-au spus mai multi ca la primii dinti li se infunda si nasucul. Cel putin si ei la fel au patit. Dar nu stiu cat e de real.
Merg sa mai citesc...revin
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
ayda_m spune:
Lorelay_28 operatia arata f bine, de fapt e atat de jos ca abia se vede...ideal ar fi sa treaca cel putin un an de la nasterea cu cezariana si poti ramane graviduta...dar la noi s-a intamplat si a fost o minune...dr mi-a zis ca nu sunt probl dar va tb insa sa am grija mai multa dupa nastere, sa ma refac.
Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
lorellayy spune:
lorelay multa sanatale Mayei si sa ii treaca repede mucisorii da, sunt nascute la o zi una dupa cealalata si ce coincidenta si id-urile noastre
din pacate nu am putut sa ma duc la protest in fata prefecturii. ne-am pregatit de plecare, dar din cauza ploii am decis sa ramanem acasa.
---------------------------------------------------------------------
Sufletelul meu Natalia Maria (19.08.2009)
bely spune:
Olá tufa
ce multi ati scris, am avut ce citii
nusysi eu o aspir cu batista bebelusului, sincer nici nu stiu ce ma faceam fara ea
siacob multumim, si eu ii pun ser fiziologic si apa de mare, le intercalez, dar muciosii astea sunt incapatanati si persista
noce si noi pupam pe Filip mumos si papacios
ungaras felicitari pt botez, sa-i fie de bine lui M-C, asteptam pozici
ayda azi trec la farmacie si cumpar piaturi, am stat putin pe ganduri dar am vazut ca multe mamici ati folosit si a dat rezultat, asa ca azi cumpar. Pupam pe Andreea si bb din burtica, felicitari pt jumatea sarcinii si pt doar 1 kil in plus.
dienuta sanatate multa lui Albert, uff toti bebelusi sunt bolnaviori in timpul asta?!
theea multumim.. ce zmeurica frumoasa am vazut cu ochi albastri
corinna multa sanatate Mariei, un sa treaca repede
intusaexact aspirator din asta am si eu, l-am cumparat pe cand inca eram gravida dar pt noi nu prea dá rezultate, adica nu trage cei din spate doar din fata, sincer nu dau batista sugarului pt nimica in lume. Pup Biuta mumoasa
giova bine ati revenit acasa, asteptam pozici si impresii despre Egipt
uliiasi si voi sunteti muciosi? uff bebeii astea s-au vorbit sa fie toti odata cu nasucurile?! uff cat mai sufera saraci si noi langa ei.
lorelaymulta sanatate Mayei Cat despre greutatea ei, am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul ca am manechin dar recunosc ca aveam zile cand eram foarte stresata pe tema asta..apoi vazand ca mai sunt copii de aceeasi varsta si la aceeasi greutate m-am linistit. Astept pozici cu Maya
Ieri zmeurica mea a papat 200gr de dovlecel cu morcov si branzica facuta de mine, ia placut foarte mult. se pare ca ne-am reglat si scaunul 1 pe zi si normal fara sa fie constipata, dar continuam cu maraitul din cauza dintucilor
bely spune:
am uitat sa-i zic lui uliiasi si noi am facut tratamentul la ochi cu Tobrex picaturi din 8 in 8 ore si cu Tobrex unguent din 12 in 12 ore, trebuia sa-i pun unguent in ochi intre plioape si apoi ii masam canalul, cum inca era degetul cu unguent se facea usor si ea lua ca joaca si nu plangea. Cat despre masaj nu stiu care e corect daca de jos in sus sau de sus in jos, cert e ca pe mina m-a invatat sa-i fac de jos in sus, eu asa l-am facut iar dupa 7 zile de tratament a trecut, dupa 5 zile deja era ok dar mi-a subliniat clar ca trebuie sa-i fac 7 zile chiar daca trece inainte. Deja a trecut o luna parca si continuam sa fim bine multumesc lui D-zeu sper sa nici nu se intoarca ca e nasol cu secretiile astea
andreea_1979 spune:
Fete , multumim mult pentru voturi !
Nusymultumesc mule, sper sa ma inspire retetele date de fete pe forum . Insa , rau este ca Laura refuza orice e nou .Speram se rezolve si problema asta .
Pupici la toata tufa
http://www.cordcenter.ro/gallery/edit/
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)