**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**
Raspunsuri - Pagina 14
lorellayy spune:
Dienuta79 multumesc
multa sanatate puiutului tau scump si frumos. pupici ca sa treaca repede bubitele
---------------------------------------------------------------------
Sufletelul meu Natalia Maria
Cornelia spune:
Dienutza, multa sanatate lui Albert!
Felicitari mergaretilor Ingrid, Matei, Denis, Beatrice!
Am votat si noi Balash zilele astea.
V-am citit pe diagonala si la ora asta nu mai retin nimic.
Noi suntem bine, nu prea avem noutati. Sau ar fi una: Vladimir ne mananca si urechile. E un fomist. Plescaie toata ziua si cere papa. Inca face mofturi la unele alimente, in schimb ar manaca absolut orice mananca Maria si Stefan. Usor-usor trecem la mancare comuna. Azi l-am fericit si i-am dar prajitura cu piersici (va amintiti prajitura noastra cu visine ? - am facut cam aceeasi reteta, dar cu piersici).
theea spune:
tufa
Pooh votat frumuselul ochios
Andreea votat si printesa dulce
Lorellayy bun venit in tufa ,tare frumusica e zmeurica ta
Lucialu eu ii tat unghiile cand doarme alta sansa nu am
Noce si noua ne-au curs ochisorii si de vreo luna ne-au trecut ca prin minune
Unguras sa va fie de bine crestinarea si asteptam poze
Bely multa sanatate Filipei
Aida oooau deja la jumatatea sarcinii ce repede zboara timpul si sarcina usoara in continuare un pup si zmeurelei tale
Am uitat sunt sigura pe cineva dar e destul de tarziu .Noi acu suntem bine dar am avut o saptamana destul de grea, cu nopti cu febra si urlete cu mofturi la mancare, scazut in greutate si asa mai departe.Am crezut ca sunt dintii dar nu se vede nimic asa ca asteptam inca.
Am fost si la control la inimioara si totul e bine de acu abia in octombrie mergem la alt control.
Ne ridicam si noi de tot ce prindem nu o mai pot lasa nicaieri singurica ca tre sa faca o prostioara Cu mancatul stam asa si asa mananca maxim 150 de gr de mancarica.Ne autodiversificam inca dar cand raman in pana de idei ii mai dau si cate un borcanel
Va pun niste poze si ma bag la somn pupam tufa
http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie
cezara
Corinna1982 spune:
Neata!
Eu cred ca ne confruntam cu o infectie urinara, dupa episodul lung de 10 zile de kk moale, eu o spalam bine, dar cand facea in fundulet probabil a intrat si in alte zone. Am vazut eu ca transpira saptamana trecuta si am zis ca de la caldura, apoi ca se screme cand face pipi, dar am zis ca vrea sa faca kk si ieri dimineata am vazut ca miroase a ceva chimic pipi, apoi a aparut si o secretie alb-galbuie. Acum e f palida la fata, bineinteles fara pofta de mancare, dar bine ca nu are febra. Astept sotul cu o punguta de recoltare urina si fuga la laborator. Oare am voie sa o spal cu ceai de musetel la pasarica? stiu ca pe fata si ochi nu e voie.
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Corinna1982 spune:
Dienutza, sanatate lui Albert!
Theea, am vazut grasunica ta dulce
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Giova spune:
am aterizat si noi sambata noaptea in Bucuresti si am plecat spre Alba. ieri la pranz am venit de acolo. vroiam sa facem toot drumul Buc-Timisoara, dar eram copti.
de la 40 grade am ajuns la 7.
de la tiganii si mizeria din Egipt am ajuns la mizeria din guvernul nostru. cum pot sa scada astia indemnizatia in asa hal? ne fac sa ne intoarcem rapid la munca.
of...of....
revin mai tarziu cu detalii si poze.
asta daca pot de micul terorist.
la
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
lorelay bine ai venit cu zmeurica in club!
clara frumosi mai sunteti!
bely si Bia a fost mucioasa rau si i-am luat o batista bebelusului de aici, doar ca nu are nevoie de aspirator (Bia plangea cand vedea asp). aspiri tu cu gura; are o bucatica de burete la "cap" si e igienic totul. Mi s-a parut f bun, dupa 2 zile de aspirat scapasem de muci [+pus ser inainte de aspirat]. uite-l aici http://www.bimbinsalute.it/narhinel.html . poate este si pe la voi
uliiasi uf, te inteleg f bine. daca nu era anestezia... Doamne ajuta!
andreea aveti un vot si de la noi!
dienuta recuperare rapida!
theea ce dra ai tu acolo!!!!
corina sanatae si piticei tale! nu stiu despre ceai de musetel ce sa zic. stiu ca se recomanda baita cu musetel la bb dar in caz de infectie urinara nush
pooh eu am omron si e bun.
motana da, ochii sunt ai mei
elenada felicitari pt primii pasi ai lui Matei . fain la curte, intr-adevar
Noi ieri am fost intr-un oras care are o combinatie f frumoasa de munte cu lac. Din pacate, am imbracat fata in haine cu maneci lungi + strampi caci era frig aici in Trento si haine de schimb tot grosute luasem, dar cand am ajuns la destinatie era mai cald, asa ca am dezbracat-o si Bia si-a bronzat un pic piciorusele . Era bine daca aveam haine subtiri sa o imbrac. Tare schimbator timpul de aici
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
flosideea spune:
Dienutze nu este vorba de roseola infantis??daca a facut febra mare si acum are bubite cred ca despre asta e vorba.sa nu`i faci baita,dispar mai greu bubitele,o sa vezi ca seara are multe bubite iar dimineata lenumeri pe degete.
lorelayy as vrea sa ajung si eu dar fac mult cu caruciorul pana`n centru.si e cum e si afara.
Giova bine ati revenit pe meleaguri romanesti.asteptam pozici si sa ne povestesti cum a fost.
inutsa superb peisajul,iar bia mortala
revin imediat ca nu mai sta Denis.
siacob spune:
Buna
Cam urat azi afara, cred ca vom sta mai mult in casa.
Dienutza, corinna sanatate multa puiutilor vostrii!
Inutza foarte frumoase pozele si de Bia nu mai spun, are niste ochisori superbi.
Theea tare vesela zmeurica ta. Poate dintisorii vor aparea in curand, la Beatrice au aparut la vreo 2 saptamani de la repriza de febra urata.
Andreea, am votat de 2 ori
Giova bine ai revenit! Urate vesti te-au asteptat la intoarcere...