**Zmeurici de iulie-august 2009 (39)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Olá tufa
andreea azi am votat-o pe printesica, votul 10 de la noi
pooh sper sa scapam cat mai repede de muciosii ástea ca ne termina, iar de o sapt. am o marita in casa de nu-mi vine a crede ca e Patrícia mea
nusy merci, uite ca nu stiam de picaturi, sotul are spray in casa dar am sa merg la farmacie si am sa cumpar vibrocil picaturi si vom incerca vreo 3 zile da de scapam de mucia ca ne chinuie rau pe amandoua.
lucialu multumim
Azi i-am facut aerosoli cu ser fiziologic sper s-o ajute cat de cat, dar e nervoasa rau de tot, toata noaptea dá din picioruse si le agatá sus pe gratarul patutului de mi-e frica sa nu se loveasca.. ea care dormea de la 22:00 pana la 7:00 fara sa se intoarca acuma de aproximativ o sapt. nu se odihneste de loc. Deja ce isi mentine ea silueta cred ca sapt. asta nu a pus nici macar 1 gr, iar pe 27 avem control de 9 luni si cand imi v-a spune dra. ca se invarte tot pe la 7.500 am sa lesin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Lucialu,mQQm,Monica:multumim!

Pai,Monica,Denis e inca micut,mai mic cu 1 luna decat Ingrid,asa ca merge super!

Lucialu: felicitari pentru greutate,noi avem 9200 la 11 luni.

Bely: sa dea Domnul sa aiba efect picaturile si sa scapati de chinul mucisorilor! Eu o aspiram cu batista bebelusului foarte des si a ajutat-o mult chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Buna

Felicitari zmeureilor plimbaciosi Ingrid, Matei si Denis.
Azi s-a desprins si Beatrice pentru prima data si a facut 3 pasi intre scaun si canapea asa ca va ajungem din urma.
Bely si noi folosim la muci batista bebelusui, bag ser fiziologic sa mai inmoaie secretiile si apoi aspir. Sanatate micutei, sa scapati repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete! Multumim mult pentru voturi .
Laura doarme si am intrat si eu putin pe forum sa va mai citesc .
Voiam sa va intreb ce la mai dati la bebei sa manance ? Eu una nu mai am nici o idee , mai ales ca Laura nu prea accepta nimic nou . Poate mai imi dati vreo idee .
Dati-ne si noua un vot http://www.cordcenter.ro/gallery/image/920.html
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Clara, multumim! Stiu ca se lucreaza la un blog in engleza pentru Alexandra, incerc sa aflu daca e gata.

Elenada, va distrati la tara! Ce bine! Sa aveti parte de vreme frumoasa si descoperiri interesante.

Mqqm, inca o aventura a voastra din care invatam si noi! Ma bucur ca sunteti bine!

Ely, mai erati cu un baietel? Poate ne mai intalnim seara la leagane.

Ne-am intalnit azi intamplator si cu Criss si Victor

Bely, sanatate Filipei dragalase

Motana, nici nu stiam ca e regula sa aiba doua somnuri pe zi.
Asa doarme si Filip, dupa masa de dimineata un nap, dupa pranz, altul. Iar dupa cina, somnul de noapte, de la 8.30-9.

Uliiasi si noua ne-a zis sa facem masajul de sus in jos. Cand ai scris tu prima oara ma gandeam ca-l fac gresit. Doamne ajuta sa luati decizia potrivita! Chiar despre asta vorbeam azi cu Criss, imi povestea ca si Victor a avut ochisor curgator si i-a trecut cu tratament intensiv de netacin si tobrex de aproape o luna. Si eu ma tot gandesc ce sa fac, poate mai ajungem la un consult saptamana viitoare. Mi-a mai crescut speranta cand mi-a povestit Criss ca i-a zis doctorita ca la 90% sau 98% dintre copii le trece fara operatie, daca administreaza parintii tratamentul corect.

Vad ca s-au postat poze aici dar vine cina peste noi. Poate apuc sa le vad maine.
Noapte buna mamici si zmeurici!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Siacob: multumim,felicitari si lui Beatrice pentru primii pasi!

Andreea: acordat votul nr.15...cat despre papica,eu i-am dat -la capitolul fructe- ,pentru prima data, pepene galben cu banana si cereale(i-a placut foarte mult),iar azi i-am dat mango cu avocado si mar ionatan. La legume..am cam inceput sa-i dau din mancarea noastra(acolo unde se poate)-adica: pilaf cu carne de pui, ciorba de pui,ciorba de vacuta,paste(fidea)cu sos de rosii si usturoi...in rest,vesnicele piureuri de legume(azi i-am dat dovlecel cu cartof dulce,galbenus si unt..si chiar a mancat bine...)Te mai poti inspira de la fetele de la "albinutze de mai-iunie",mai ales ca fata ta e apropiata ca varsta de ele,fiind nascuta in iulie..acolo posteaza multe idei si retete pentru bebei.

Noce: cum e in Constanta?te-ai acomodat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara fetelor,
asa dor mi-a fost sa va citesc. Numai ce am ajuns acasa, Maria-Catalina botezata, eu super obosita.Azi a implinit 9 lunitze si imi pare asa domnisorica...
Incerc sa citesc si eu cateva pagini din urma,asa, sa vad ce mai faceti si apoi intru sa povestesc cum am petrecut noi, doua saptamani pe meleagurile Romaniei. Sper sa am timp sa descarc si pozele. Oare e M-C ultima zmeurica botezata?
Va pup ca de, mi-ati lipsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna mamici!
Azi mi-a mancat Andreea fructele(nectarina+para+mar), tot ce i-am dat(prima oara dupa vreo luna) dar nu a vrut legumele cu carnita...poate din cauza ca era somnoroasa si am cam intarziat cu masa de pranz..sper sa-si revina cu mancarica...
Inca nu ne-a iesit nici n dintisor..sper sa iasa curand ca o cam chinuie..
Nusy felicitari pt primii pasi si pupici lui Ingrid
Elena ma bucur ca ai scris, chiar ma gandeam la voi ca nu mai stiam nimic...felicitari pt primii pasi ai lui Matei...o sa-l urmeze si Ana in curand
Lucialu si eu ma chinui sa-i tai unghiile Andreei, vrea sa prinda forfecuta, nu sta deloc...le tai si eu cate una, doua cand apuc
Mqqm ma bucur ca au trecut mucisorii si ca si-a revenit pepitzel.
Monica2008 si Denis e precoce la mers...ce de zmeurici plimbarete.Felicitari si pt masuatori, e un lungan si sta bine si la greutate.
Bely si eu i-am dat Andreei la recomandarea pediatrului vibrocil picaturi, ii dadeam intai cu apa de mare si apoi vibrocilul..in 2 zile i-au trecut mucisorii.
Noce sa treaca ochisorul cu tratament si masaj
Ungaras sa va fie de bine botezul si asteptam pozici cu frumoasa MC
Fetele, am ajuns la jumatatea sarcinii...nu-mi vine sa cred ce rpd trece timpul..deja incep sa ma simt mai grea, pana acum eram mai sprintena cand iesem cu Andreea la plimbare in carucior, de ceva vreme ma misc mai greoi si n-am luat decat 1 kg pana acum...sper sa nu iau multe kg ca si asa am ramas cu vreo 7 kg de la sarcina cu Andreea
Va pup si o seara frumoasa!

Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellayy spune:

Buna seara :)

pupici pt bebelusii vostrii. i-am vazut in poze si sunt toti tare frumosi

de mancare ii dau Nataliei branzica cu fructe (mango, avocado, pere, nectarine, mere(crude sau coapte), banane + suc de portocale), supita si pireut - morcov, dovlecel, brocoli, cartof dulce, spanac, mai rar telina si patrunjel ca nu ii place + carnita sau ou (ficatelul nu ii place), iaurt cu cereale si fructe, gris cu lapte, orez cu lapte, sau orez cu fructe. in pireuri ii mai mag ulei de masline, sau unt, sau smantana. tot incerc sa nu ii dau de fiecare data aceleasi combinatii ca sa nu isi piarda interesul pt mancare. la inceputul diversificarii a fost jale mare, dar dupa 6-7 luni si-a dat drumul bine la mancat.

pt mamicile din brasov - am mai vorbit si mamici de pe alte forumuri si ne intalnim maine la 11.45 in parcul central - la locul de joaca pt copii. daca primaria nu o sa ne accepte cererea o sa protestam plimbadu-ne pe aleile parcului.

---------------------------------------------------------------------
Sufletelul meu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la mamicutze!!!
Noi suntem terminati dupa 4 zile de febra continuua zi si noapte si drumuri la urgenta,abia azi am aflat ce are in sfarsit bebelusul meu.Dupa 4 zile de febra azi iau aparut niste bubite pe burta,spate si frunte ,ma gandeam ca sigur a facut una din bolile copilariei,dar nu a fost sa fie asa,are o infectie virala,un virus luat de vreo undeva,ia luat mititelu sange azi si ce a mai plans,deja e terorizat de tot ce e in halat alb,plange si daca te uiti putin la el in ureche.Nu iau iesit chiar atat de rau analizele si nu ia dat nici un antibiotic,in seara asta iar a facut febra,i-am dat dalsy,bubitele mi-a zis ca tb sa-i treaca in 2-3 zile.Sper sa nu faca si alte complicatii.

Pooh votat inca o data pe frumosul de Balasz
Lorelleyy bun venit in tufa,ai o printesa tare frumoasa.

http://family.webshots.com/album/577611309STDlZY

Mergi la inceput