reducerea alocatiei copiilor...

reducerea alocatiei copiilor... | Autor: eumada

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti?E corect sa fie reduse cu 15% alocatiile copiilor in timp de Elena face teren de golf cu banii publici?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Din pacate nu e corect! Si nu e corect ce se intampla nici cu salariile sau pensiile, subventiile, etc.

Sper sa nu se atinga si de indemnizatii ca atunci e jale.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinacon spune:

nu mai au de unde fura si s-au gandit sa fure si de la copii , de la ei nu au furat pana acum, sa isi creasca ei copii cu alocatiile care le primim noi si cu salariile noastre . daca ar avea astfel de venituri nu s-ar gandi sa reduca veniturile la cei mai defavorizati. din salariile si pensiile nesimtite nu s-au atins pana acum atatia ani,nici de comisionele grase ce le primeau din diverse contracte , tot intre ei se faceau acele contracte si tot ei traiau bine , s-au pus la adapost si ei si famiiliile lor , romanul de rand e prea rabdator nu iese in strada cand trebuie , ii lasam sa faca ce vor doar noi i-am ales

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

eu lucrez la casa de pensii si stiu ce pensii nesimtite sunt...acesti aparatoriu ai legii,magistratii au pensii nesimtit de mari si mai urla ca sunt fortati de guvern sa traiasca cu putini bani.....sa traiasca cu cele 9 milioane ale mamei mele......imi vine sa blestem...si sunt cum stim cu totii..Apoi aviatorii...alti nesimtiti...cu pensii de zeci si chiar sute de milioane...si multi multi altii....senatori si deputati plini de osanza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu se reduc. S-a zis f clar, azi, la stiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

deocamdata..cred ca si aici e o chestiune de timp...din pacate! nu spun tot acum..lasa pana la toamna...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Presedintele a anuntat astazi ca nu se umbla la indemnizatia pentru copii.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ar fi fost blestemat rau daca se atingea de indemnizatii dar de alocatii da......se iau din alea 2 milioane.Fereasca dumnezeu de blestemul de mama.Sunt foarte furioasa.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ma scuzati dar Romania e una din putinele tari din lume unde iti permiti sa stai acasa 2 ani pe banii statului cu bani multi sau putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Adevarat Marina!
Stam doi ani acasa cu bani mai multi sau mai putini,dupa ce platim asigurari de sanatate si ne caram cu noi algocalmine, pansamente, tampoane,fluturasi pt vene, bani mici si mari pt ca sa fim bagate(ti)in seama in spitale si nu in sensul sa ni se sufle un kil de pene in dos(scuze dar sa ne intelegem, chiar nu e vb de figuri), nu mai socotim mancarea de acolo pe care imagine that!olalala, unii chiar doar pe aia si-o permit...controlul de dupa operatii se face la cab privat al dr-lui(obligatoriu sau stai acasa si ghicesti dc e bine au ba)...platim mai nou pt copii consultatiile(coplata, ca doar "suntem asigurati" si nu doar pt ei), umblam de ne iasa fire albe pt un diagnostic corect..."avem" gradinite cate frunza cata iarba iar copiii zburda veseli si in siguranta prin ele, salarii de salarii ca sa ne permitem bone sau gradi private. Cu alte cuvinte cred ca cine a spus ca suntem pe ultimul loc la salarii by EU avea un vis urat si nu se trezise. Ca sa nu mai socotim preturile de coca la mancarea de mana a heptespea, super sanatoasa, utilitati si cam tot ce e necesar traiului de zi cu zi. Si dap, platim asigurari private obligatorii(suna ca nuca-n perete privat cu obligatoriu ) la care am avut dreptul sa ne alegem doar asiguratorul, habar nu avem ce investitii sau unde se duc banii aia cu adevarat. Oricum cine mai traieste pana la 65 de ani sa vada dc s-a ales cu ceva de acolo? Deci adevarat: stam cam mult cu copiii acasa pe banii statului...
Sa mai comparam pe cei de dincolo , nu putini...care stau pe sociale( care fac sa paleasca muuuuulte salarii de Romanica de invidie) de li se acreste si noi stam uau! doi ani acasa sa crestem bebelaci.
Sincer, dc ma gandesc mai bine nu stiu cine iasa in pierdere si chiar mi-e greu cand ma gandesc la gentile lu' madame Cocos(cu titlu de exemplificare) sa dorm somn bun noaptea de cat mi-e de incarcata constiinta sau sa renunt la... auzi tupeu?!?!:d-r-e-p-t-u-l meu pe care nu, nu mi l-am dat, luat singura, e legal, legalizat de altii si dat in virtutea faptului ca AM CONTRIBUIT din munca propie la asigurarile sociale. Si asta cam e unicul beneficiu al meu si al puiului meu.
Nu mai punem la socoteala cadorisirile spitalicesti: un stafilococ auriu de 24 K, o ciumpearca, un tampon uitat la inchiderea op(zici saru'mana si scuipi in san dc nu te-ai procopsit), plata kitului de anestezic... mai nou vaccinurile ca deh!ai - n-ai dc statul nu da cumperi sa fie bine BB... si moasele care nu vin nemotivate in spital, nu acasa in primele saptamani sa te ajute cu una-alta, vise taichi!cum am auzit ca e pe dincolounde se sta putin acasa cu BB.
Si nu mai punem la socoteala nici mamicile "convinse" sa se intoarca la 2-3 luni de la nastere la locul de munca si sa renunte astfel "benevol" la cei 2 ani legali pt ele pe hartie buna de..., ma refer din nou ov corz la alea multe cu salarii "faine" si pt care diferenta ar face-o doar timpul petrecut cu bb, nu financiar vorbind. Ultima chestie e:lucri la negru, legal esti in crestere copil, lucri exact la fel de mult ca nainte de bb, dar te platesc asa...simbolic, ca oricum ai indemnizatie si pupa-mi mana ca te las sa lucrezi pt mine avand indemnizatie
Spunea bine cineva pe la generale:noroc ca inca putem pleca Si astea sunt asa "picanterii"- detalii tehnice, dc privesti la tabloul complet in toata splendoarea lui ajungi la cu-cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

rectificare:suntem pe penultimul loc la salarii EU, ultimii sunt vecinii nostri bulgari. I-am ciuruit!

Mergi la inceput