reducerea alocatiei copiilor...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

asa ca marina nu ne compara pe noi cu alte state..la ce conditii si bani au aia....pai daca as avea salariul minim ca la germani stau si noaptea...la munca...asa ca pobabil nu stii ce inseamna sa ai copil si sa te temi ca maine nu vei avea cu ce sa-i cumperi lapte...daca lucram stii cat salariu aveam?dupa reducerea de 25..625 ramaNEA...CRESTE TU UN COPIL CU SUMA ASTA..PLATESTE INTRETINERE.....LAPTE SI UN IBALGIN..MA ROG LA CRISTOS SA MANANC ODATA IN ZI si sa fiu sanatoasa eu si bebe....iti doresc o familie fericita care sa se descurce cu 625*2 cu bebe,intretinere mancare...
NU VORBI DACA NU AI COPIII.asta e un subiect pe ntru mamici.
Lucicoooooooo ma bucur sa te vad

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana_D spune:

Intr-o seara la stiri am auzit ceva de genul ca o sa ajungem la fel ca grecii. Intr-o binemeritata criza in care o sa ne scufundam ca-n nisipurile miscatoare. Insa spre deosebire de noi, pensionarii in Grecia isi iau binemeritata pensie de 500 euro. Eumada , eu ce sa mai spun ca una dintre bunicile mele are o amarata de pensie de CAP de 1 mil , dupa zeci de ani de munca in folosul statului. Iar o alta bunica, a muncit 17 ani la CAP si a primit o citatie acasa ca nu merita 1 mil jumatate cat ii dadea statul si primeste doar pensia de 7 mil. pentru 30 si ceva de ani in campul muncii, batand iarna cu tarnacopul in pamantul inghetat ca sa infrumusteze orasul ( ea muncind la sera). E strigator la cer. Si numai gandul de a lua din "buzunarul" copiilor mi se pare o josnicie Sunt banuti copiilor, adica viitoarea generatie de la care o sa "suga" bani politicieni pentru buzunarele lor. Rusine ca am ajuns in asemenea stadiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

MARINA, bulgarii stau si mai mult acasa cu copilul, 3 ani! Poate ar trebuie sa luam exemplu, nu?

Iar ce ziceai tu ca in occident se sta mai putin, pai da mama! dar acolo fiecare institutie/firma are cresa ei, lucrezi ce lucrezi si cobori la parter sa-ti vezi copilul, sa-l alaptezi etc. De salarii nu mai zic... Si paradox: dupa ce ca noi avem salariile cele mai de kkt din EU, tot noi avem si preturile cele mai mari: casele/terenurile nici nu-ti permiti sa visezi..., intretinerea la noi e 1/4 din salariu, acolo 1/10, mancarea la fel, iar de haine nu mai zic, cati dintre noi nu s-au imbracat in concediu pentru ca era mult mai ieftin decat in ROmanica??

Apropo, Marina, tu ai copii sa vezi cum e...?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Va rog, continuati la subiectul de la generale:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152058

Mergi la inceput