**Buburuze de 2009 in actiune (21)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

si sa va ofer si cate o cafea],2 perfuzoaice..una pentru mine musai,trabuce si vougue

Gata,sectorista a fugit in camera si s-a urcat in pat calare pe tasu si l-a trezit cu o delicata palma peste ochi

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata si de la noi!

cris- buna tare

picky- da,am fost la control si totul este ok,nu mai facem tratament.
Multumim de complimente.Da,am fost insarcinata,si dintre toate gravidele care eram in momentele alea in spital,eu aveam burtica cea mai mare,aratam ca o minge,ca sunt mica de inaltime(am 1m54cm)si cu burta maaare,va dati seama.

MAIA RIANA

Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa

TOATE FETELE!

Poze Razvanel
nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

hop si io oaia neagra cu gura mare....am trimis niste poze in contul comun.Voi va intoarceti la servici?Daca e ceva.....la mine mi se rupe..ca daca lucrez,iau 725 ron...sunt functionar public,la casa de pensii ha ha...asa ca......prefer sa ma bucur de urletele si kk si balutze de puiutza roz decat sa maintorc deocamdata?dar e strigator la cer ce se intampla.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

imi dati si mie parola de la contul comul?

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Hristos s-a Inaltat!

Bbuburuza ai intrat si nu zici nimic?! Ce mai faceti?

Cris pai termometrul..si apoi foarfeca...o fac doctora..chirurg ...O sa incerc sa ma ocup de poze sa pun cateva pe site(cele care se vad cat de cat clar)iar restul cand vor aparea Asa ii trebuie lui tati sa fie trezit de fiesa...apropo nu mai tin minte sigur, dar Miru merge in picioruse bine?! ca parca citisem ceva pe aici dar un mai sunt sigura...daca da..bravo Miru

Elena oricum nu se cunoaste ca ai fost insarcinata. Ceva despre Razvi al tau? Papa bine? Doarme bine?

Mada pai acum sincer nu e mare diferenta, asa ca daca as fi in locul tau tot asa as alege ...sa stau cu copila acasa. Stiti chiar vb cu sotul aseara de ce vor sa faca cei de la guvern...si sotul mi-a adus aminte ca at cand Boc a dat legea in care mamele primesc 85% din salariu timp de 2 ani, el a spus ca nu o sa dureze mult lucrul acesta, ptr ca Ro nu-si permite, nu are de unde acesti bani..si uite ca s-a ajuns aici...Acum(nu aruncati cu rosii) sa o luam pe cea dreapta...eu una nu as fi facut un copil doar la gandul ca ok, primesc cei 85% din salariu, dar ar fi fost luat si lucrul acesta in calcul. Pana la uram cu cei 600 ron te descurci doar sa-i cumperi mancarica si ceva pampersi, de hainute, jucarii nu prea mai ramane...
Uite aici, treaba sta altfel..sau din punctul meu de vedere,...eu una nu am muncit suficient cat sa pot lua somaj sau sa primesc concediu de maternitate platit(alea 3 luni). Am ramas insarcinata ca ne-am dorit si de 1 an de zile tot incercam..cand eram insarcinata in 7 luni am primit de la stat(si asta numai ptr ca sotul muncea ca altfel nu stiu daca as fi primit ceva) un ajutor de aprope 1000 euro, din care am cumparat lucrusoare, patutul, comoda, caruciorul(ocazie ptr ca nu mi-am permis sa dau peste 700 euro pe unul nou), si accesoriile ptr patut...si bani s-au dus..Nu mai pun la socoteala si bani dati de fiecare data la control...ptr ca ar fi meritat orice si oricat ca sa fie fata sanatoasa(aici platesti asigurare medicala si o parte din bani platiti la control ii primesti inapoi, iar la ecografi doar la primele 3 ti se returneaza o parte din bani, iar la restul nu...dar oricum e ceva, fata de Ro in care ti se opreste din salariu iar cand ajungi in spital, la doctor platesti de te spargi...iar asigurarea ptr ce o mai platesti daca nu te ajuta uc nimic?!)Ok, nu vreau sa mai ma lungesc...ajung la nastere...aici m-a costat 2500 euro, dintre care doar cam 300 am platit eu, restul asigurarea. Iar din luma mai 2009 primeste fata alocatie cam 84 euro pe luna, asta ptr ca sotul lucreaza, ca altfel nu as fi primit nimic...ok mai scade si din impozitul pe salariu, ca ai un copil , dar de abia de la 3 copii se cunoaste mai bine.

Revin putin mai tarziu ca merg sa culc fata.

La multi ani Maia Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa. Mami ia mai da si tu un semn de viata

La mai multe lunite Antonia Sa cresti mare, sanatasa si frumoasa. Miruta tu nu mai ai de gand sa ne onorezi cu prezenta? Chiar deloc?

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata mandrelor
beu cafeaua...deci inca is chioara de somn
cris mai conteaza din ce partid face parte???? interesant e ca nu se comporta ca om. nici nu merita sa vb despre asemenea personaje. oricum in ultimii ani Romania, prin masa de nesimtire care e la conducere, are niste aplicatii de ramai cracanat...1. e imp forfetar, care a fost aplicat in Franta acu ceva ani si scos pt ca au ajuns la concl ca e o mare cretinatate, dar de.....noi suntem mai cu mot, 2. ceea ce se intampla acum....Grecia e in pragul falimentului....dar o duc multttttttttttt mai bine decat noi....lor li s-a luat al 14 salar, al 13, nicidecum painea de la gura si banii de medicamente si pampers, pensia min e 450 euro....deci no comment.
alic crede-ma ca stiu ft bine ce se intampla si percep situatia ca atare, nicidecum degenarat ca unii care sunt plecati si au pierdut toata notiunea despre ce inseamna jungla din Romania.....am 2 pensionari in familie, mama si tata...sunt perfect constienta ca un copil are nevoie de multe, multe care nu se acopera cu ce se da acum, d-apoi sa mai si taie...
ce sa mai....ca ma ia iar cu nervii si ma apuc de spurcat pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky...daaa, ieri a mutat, azi le aseaza ca e liber, maine la fel... are treabaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ema...
picki..
dani3la bine ca mai gandesc si altii ca mine

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

LA MULTI ANI, MAIA RIANA! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am culcat fata, asa ca ma apuc de sortat ceva poze ca sa le incarc pe site.

Elena daca nnu ai primit pm cu parola ti-o trimit eu acum.

Revin mai tarziu

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput