**Buburuze de 2009 in actiune (21)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

La multi ani pt implinirea primului anisor, buburuzelor Naty si Stefi! Sa fiti sanatoase si fericite!

Fetelor, am citit, dar nu mai retin mare lucru...

Simina, eu folosesc Mustela pt fundulet si este f buna. Sa-i dai si probiotice daca ii dai antibiotic, ajuta mult. Multa sanatate

Citisem ca vorbeati de petrecerea de 1 an, ce sa zic, f mare cheltuiala, si pe mine m-a costat peste 10 mil organizarea, gaura serioasa in buget, dar o data face un anisor, pe viitor nu o sa mai facem petreceri asa de mari.

Am vazut poze cu buburuze si mamici de buburuze tare frumoase. Va pup cu drag pe toate!

Adina, bine ai venit!

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Anna, bine ca ai revenit. Incepeam sa ne facem griji.
Ce face Vladut?

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-ce faceti?De ce nu ai mai intrat pe la noi?
2 mari!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna fetelor,

SI eu sunt pe aici dar am o stare asa de proasta ca pur si simplu nu am chef sa scriu nimic si citesc tot ce gasesc de indemnizatii.

Sa nu ma dati pierduta dar mai scriu cand o sa ies din starea asta.

Va pupam

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ia uitati ce zice si idiotenia de Tatoiu despre protestele pensionarilor.....doamneeeeeeeeeeeee cata cretinatate intr-un m si ceva...pensionarii au fost platiti sa iasa in strada sa protesteze, ne afecteaza imaginea Romaniei....care imagine?????? intrebare la idioata....nu este mai bine sa ia acu mai putin ca sa ia mai tarziu ceva si sa nu ramana fara????? bai......asta e de-a dreptul idioata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor,

Profit is eu putin ca doarme fata si nu a venit sotul de la munca si intru sa va scriu.
Am citit asa in mare Mada si Dana la topicul despre CIC si ce pot spune...fiecare are dreptate..fiecare mama stie cel mai bine ce nevoi are in casa...

Simina si Stefi are bubite rosii la fundulet si o dau cu ulei de masaj(ca sa nu mai permita la pipi sa irite pielea) si o spal de fiecare data cand o schimb...in rest mai folosesc crema cu zinc ...dar cel mai bine ajuta sa o lasi fara pampers.
Anna ai dat nu semn de viata??? Asa este, si ptr noi a fost ff costisitor si sincer nu a meritat ptr invitati dar a meritat ptr printesuca...
Ema spor la invatat..s-a mutat sotul????
Cris daa ca uitasem sa va povestesc...tortul a fost delicios..m-am gandit si la voi cand l-am servit(din pacate o poza cu el nu am clara, ca a facut fratimiu niste poze de-mi vine sa-l iau la bataie...astept pozele din film sa vad cum au iesit si alea si de la o prietena..si ma rog sa fi iesit) I-am taita motul...sora mea, ca nasi nu am avut...a pus mana pe: cheile de la masina, termometrul, chei de la casa...iar mai apoi in mana a luat: vergheta, foarfeca si cheile de la casa.
Nicuratze stiu ca tu mi-ai spus aucm ceva timp ca vrei sa vezi poze cu Stefi...vrei sa-ti dau pm cu parola de la mail-ul comun? Si cum ii tai parul Andrei? Pai la ce par frumos are?
Carina

Aaaa am vazut ca eu sunt vinovata cu pagina nr 5 care e latita..da cred ca s-a intamplat atunci cand fiica mea a venit si mi-a apasat pe cateva taste....

Elena multam de date, o sa le trec in listuta imediat ce intru pe contul comun Sanatate multa lui Razvanel. Cum a fost la control?
Lavinia eu am distrus pagina si nu stiu cum sa o fac la loc..doar daca imi sterg mesajele...
Cris apropo tu ai mai vorbit cu Mirela pe mess?..ca eu nu am mai vazut-o de luni bune si nu stiu ce e cu ea...nu mai stiu nimic de ea si de Radu
Alic, da eu si fiica mea suntem vinovate de pagina "stricata" da' nu ne bateti, da?! Da, am facut Ror-ul (MBR aici) si Pneumococul (cred ca Prevenarul in Ro) impotriva meningitei. Poate sa faca febra in zilele care urmeaza, iar de la Ror de abia de sapt viitoare poate face febra.. Deocamdata nu are nimic.
Mada las' ca rosu te prinde bine...fi mandra ca l-ai luat ptr ca ti-ai spus punctul de vedere si nu ptr altceva
Elena am vazut pozici cu Razvi, e un frumusel foc ..iar tu arati super bine...ai fost sigur insarcinata?!
Restul fetelor va dulce de tot.

Off vad ce e la stiri si ma ingrozeste...nu sunt de acord cu nimic din ce se intampa in tara..astia de la guvern cauta sa stranga bani din infometarea oamenilor, dar ei de ce nu-si reduc din salari, pensi, sporuri, bani de hotel, bani de masina, bani ca sunt ruda lui cutarica care e deputat, senator sau mai stiu eu ce....sa traim bine, nu?! cum? ajungand sa ne infometam, sa ajungem maine, poimanie sa dam in cap la altul ca sa avem ce pune pe masa la copii...se va vinde tara la bucata....pacat...pacat...

Gata ca am scris destul..merg sa ajut la pregatit masa si apoi sa-i fac baita la fata

Va dulce si va urez o seara placuta...

La mai multe lunite tuturor sarbatoritilor.

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ema, a fost si tata la mitingul de la prefectura si nu l=a platit nimeni pentru asta

sunt foarte suparata!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

LA MULTI ANISORI !!!!!!!!!!!!!

Maia Riana

sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata puiule

La Multe Lunite inainte
Antonia Maria buburuza de Miruta sa cresti mare si frumoasa
si mamica sa faca prezentaaaaaaaaaaaaaaa..

anna ce mai faceti?asti suparata ????ce face vladut??
carina nu te dam la disparuti
ema pai din ce partid face parte???sau cu cine puii mei tine??eu stiu ca PSD-ul practica marsuri rusinoase in care platesc oamenii..si daca omul nu mai are ce pune pe masa,normal ca iese in strada imagine ??ce imagine ca toata lumea ne cunoaste ca cersetori din cauza "unora" ca s anu le spunem chiar pe nume..hmmmm,interesanta alegerea..dar e clar ca e rost de bani sau proprietati
picky iti dai seama ca de abea astept pozicileiar cu termometrul ala..asistenta???pupam gasca si va asteptam cu poze si filmulete
buburuza ce faceti???
alic offffffff,ce se intampla e strigator la cer

mai fetelor,maimuta asta a cazut lata aseara la 8:40 si azi de dimineta la 6 si putin era freshiar eu sunt rupta de somn ca dehhhhhh.aseara am vrut sa va zgaltai si ne-am cam lungit pana tarziu.Pe tati l-am lasat sa doarma,dar sectorista acum e calare pe picioarele mele si tipa la mine cat o tin plamanii "baba"acu ziceti si voi daca eu cu toti dintii in gura sunt baba,mai ales ca m-am si sexosit oleaca..blonda suvitata cu negru si rosusi inca mai am de facut unele imbunatatiri

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput