**Buburuze de 2009 in actiune (21)**
Raspunsuri - Pagina 6
nicuratze spune:
Buna seara,,v-am citit,dar nu am reusit nicicum sa scriu.
Cris,,multumim (noroc cu tine)
SIMINA,multa sanatate puiului!
EUMADA,,imi pare rau de avertisment,lasa sa fii tu sanatoasa
(e trist ca ne certam si noi mamicile intre noi)
DANI,,multe bafta sa nu se mai buleasca calculatorul
ELENA ADINA,bine ai venit!
DANAMI,sa-mi fie rusine ca nu am citit la timp...altfel as fi stiut si eu ca e ziua sotului! (Andra a adormit in 5 minute aseara)
PICKY,,lasa ca la anul stii ce sa faci la petrecerea lui Stefi.
LAVINIA,
Va pup pe toate,scuze ca scriu numai din amintiri
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
elena_adina spune:
Pentru lista trebuie si data mea de nastere?Daca da,este 29.05.1988.
Fug la .Ne vedem maine dimineata la .
la toate!
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
lavinia.p spune:
Elenaaa sa-mi fie rusine, la multe lunite inainte printesei sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
De asemenea la multe lunite si Bianca Maria bubu de Ramona P sa fii sanatoasa si fericita!
Zau fewtelor ce s-a intamplat cu pag precedenta? Am descifrat eu ceva de pe acolo...
elena_adina multa sanatate lui Razvan si sa iasa dintisorii fara dureri mari
Picky imi pare rau ca nu a iesit petrecerea asa cum ti-ai dorit, la anul va fi mai bine cu siguranta si eu am niste emotii ca suntem asa de multi si sper sa incapem la mama in apartament.Pupicei dulci la pletosica mica!
Mada nu fi suparata pe noi!pls
Cris dar ce-a facut teroriciu mic? sau sectoriciu mic? si odihna placuta!
Noapte buna la toate si ne vedem la cafeluta!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
alic spune:
intru si eu un pic sa va spun ca sunt extrem de dezamagita si ingrijorata de chestia cu diminuarea indemnizatiei
unde mai pun ca si sotul e bugetar ..nu stiu ce va fi...
Dani, merci! azi am mancat 2 oua fierte cu ridichi, niste slaninuta, branza delis (nu e tocmai uscata, mai mult crema, dar nu ma taie bila care e aia uscata; daca ai vreun indiciu, zi-mi)si cafea cu zahar, dar maine imi cumpar zaharina; aa...si niste zeama de la ciorba de pui...o fi bai?sper sa mearga!
vroiam sa te intreb daca ai luat, cum scrie acolo, polivitamine, vit c si bcomplex?
Picky, e un talmes balmes mesajul tau, de acolo s-a latit pagina
am vazut ca ati facut vaccinurile; ma bucur ca ati scapat cu bine inteleg ca ai facut si ror-ul?
va pup pe toate, am o stare naspa, asa ca nu mai scriu!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
eumada spune:
NEATZA...da nu am nimic cu voi toate imi sunteti tare dragi....am facut-o pe una "fara idei"si le-am zis cate ceva unor destepte care ne tin teoria chibritului si ne spun ca ne putem creste copiii cu 150 euro pe luna in timp ce ele au dat bir cu fugitii.din tara ca......ma refer la subiectu `http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152058&whichpage=23 da` trebuie citit mai mult....sa vedeti mai mamici..
NOI stim ce inseamna si cat e de greu iar pe Picki si Ema nu le-am auzit sa zica ceva nepoliticos....probabil ele au minte si bun simt.
Imi place rosul mie....nu mai pot eu.....
poate pun cateva poze noi...daca ma lasa tero mic
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
elena_adina spune:
Neata!
Va invit la o ,ciocolata calda si lapte cu cacao,dupa preferinte.
Noi am avut o noapte super.Tati a fost de servici,iar Razvan a dormit cu mine si s-a trezit doar de doua ori.
Fug la el ca s-a trezit!
V-am
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
Simina1980 spune:
Neata!
Adina-multumim de cafea!Bun venit la buburuze!Si puiul meu este pe antibiotic tot din cauza de rosu in gat si la fel nici el nu a racit toata iarna iar acum da.Din pacate noi luam 2 antibiotice si sumetrolim si ampicilina dar nu cred ca-i mai dau ampicilina.
Picky-multumim! la buburuza mica.I-ai luat din mot?Sau i-ai rupt turta?
Alic-multa bafta cu dieta ca vad ca te-ai apucat! mare sa te mai inveselesc!
Elena-multumim!Povesteste-ne despre Andra!Dar si despre Raducu!
Lavi-Ce face Raresuc?A iesit dintucul?La noi a iesit si nr 3,adik se vede un mic punct alb pe gingiuta!
Cris-Ce face terorici?
Voi cu ce dati buburuzele cand se irita la fundulet?Ca s-a iritat Anducu si i-am dat cu bepanthen si nu a trecut,acum ii dau cu sudocream si vad ca tot nu-i trece Are o iritatie tare urata si cand am fost luni la pediatra am uitat sa o intreb si de asta-eram stresata atunci cu febra si diareea.Of si mi se pare ca paraca re si pe corp o iritatie-niste bubite mici mici rosii...sper sa nu fie nimic.Vineri cred ca ma mai duc o data la doctor cu el.
la toata gasca!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
elena_adina spune:
Simina - si eu la inceput il dadeam pe Razvan cu Bepanthen si nu mai scapam de iritatii.Acum il dau cu crema de galbenele si nu are pic de roseata.E foarte eficienta.
Ca antibiotic,lui Razvan i-a dat Ceclodyne*,mai avem o singura doza de luat.Sper din tot sufletul sa fie bine azi la control.
Insanatosire grabnica lui Razvanel al tau.
Poze Razvanel
nunta noastra
emanouela spune:
neata....
bun venit fetelor noi...
mada lasa-le draga sa isi creasca ele copilul cu 150 euro/luna, nu-ti mai face tu sange rau...lasa-le in lumea lor si cu ideiile lor...urmarea o stim...daca o sa se accepte cu 150 o sa se accepte si cu mai putin pe viitor, ca doar se poate nu??????eu oricum imi scot palaria in fata mamelor care au curaj sa faca un copil, sa il nasca in Romania si sa il creasca cu atat de putinul dat sunteti niste curajoase . oricat ne-am zbate noi aici si ne-am certa intre noi, tot degeaba...la un moment dat, pe un alt topic am zis parerea mea...tarisoara asta se vinde...s-au inceput cu bucatele, acu o sa se vanda toata la ce datorii sunt...vezi cazul Greciei si ca o paranteza stiti ca i s-a propus sa vanda nu stiu ce insula ca sa iasa din criza, nu????? se actioneaza cu buna stiinta asupra bazelor civilizatiei unei tari, respectiv invatamant, medicina si justitie....eu am invatat ceva in viata asta, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere, ce sa cerem noi oamenii de rand...de aceea acesta este si singurul topic in care intru, pt ca suntem o mana de fete cu capul pe umeri, capabile sa ascultam o parere si daca ni se pare ok sa o aplicam, daca nu , nu, fara sa ne suparam, enervam, etc
pe mine ma infioara pur si simplu ce se intampla...pe bune ca ramai parca mut si neputincios in fata unor asemenea aberatii si sincer nu-mi vine sa stau cu mainile in san, chiar de nu mai stau in Romania....pt ca la urma urmei sunt cetatean roman.
gata, m-am racorit
multam de aprecieri si de urari fetili...invat cat pot....cat ma lasa bestiuta care nu prea ma lasaaaaaaa....e un morfturos si asa imi vine sa ii musc bucileeeeeeeeeee
in rest suntem bine...ceea ce va doresc si voua....si deasemenea multaaaaaaaaaaaaaa sanatate bebelusilor bolnaviori
va pup pe toate....si va mai vizitez eu
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
La Multe Lunite inainte
Daria Alessia buburuza de Motana sa cresti mare si frumoasa
si acus sa recuperam...nu stiu cepuii mei s-a intamplat,dar pagina 5 e belita rauuuuuuuuuuuuuu
picky offf mititcapup eu manutele intepate sa nu mai doara delocsi nici cu cifrele nu stati rauimi pare rau ca nu a iesit asa cum va doreati petrecerea,dar zi-ne cum a fost tortul,ce a ales stefi depe tava,i-ati taiat motul sau rupt turta???hai cu detalii..adevarul e ca e nasoala situatia si cred ca asta e abea inceputul
lavi daca se pune problema ca trebuie sa-i cumpar un vaccin care de fapt e gratuit,dar sa-i fac totusi tampenia aia de ROR sa mor de nu ma duc la cabinet si sterg pe acolo cu toti pe jos
adina in aceeasi oala suntem si noitoata iarna a fost ok si nici macar un muculet,si acum si muci in toata spendoarea lor coloristica si tuse pe deasupramulta sanatate sa treaca repede raceala si un sa iasa dintisorii fara prea mari dureri de cap
elena
lavi intrebarea e..da ce nu face?!?!? ca e disperanta rau uneori
alic hai ca tot raul e spre bine zi ce mai face naty
mada hai cu pozeleeeeeeeeeee..
adina multam de cafeluta
simina in momentul asta a adormit sectoristadeci sunt o fericitanumai sa vad si cat o tine minunea eu folosesc cu succes sudocrem,dar am mai auzit de crema de la mustela ca ar fi foarte buna numai ca e cam scumputa..
adina tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune de la dr.
ema asa,zi-le pe fata ca sunt in acelasi sentimet cu tine plus niste bipppp-uri prelungisi te rog sa lasi bucinelele bestiutei in pace spor la invatat
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist