**Buburuze de 2009 in actiune (21)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

salut gagici !intru repede repede ca trei sa fac baie la zuza mica........mai nu mai pooooott!sunt franta asta nu mai vrea in casa cat e ziua de lunga,stau cu ea doar cand doarme si sa o schimb,in rest vb ei"buuuuuuu"de ieri noapte are si diaree sau cel putin scaun ff moale;de la 4 noaptea mia facut 6 scaune moi pana seara la 5 ;azi a facut dimineta pe olita dar tot moale si mai apoi pe la 3 mai putin:un dr imi zice ca niciodata nu fac diaree de la dinti?!eu stiam ca fac!!!!!!!!!in rest e bine nu e apatica nu plange degeabamerge dea busile repedesi putin in picioare sgasa ca ........sunt franta!am facut o baie si ma pregatesc de noapte si de 3 zile sg cu zuza ca sotu lucra de dimineata pana la 5 searaexact cand stef e super activaam poze noi sa vad daca reusesc sa pun ......pup toate fetele si promit ca incerc sa mai intrude acord cu petitia pt crestere.........oare ce vom face de acum?oricum tot noi suferin nu bebeii ca pt ei facem sacrificii,nui asa?

http://picasaweb.google.com/alexandra769/LUNAMAIINAERLIBER

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE"]       

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

madutzule..da cu cine te certi mami?

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Deci fetelor sunt turbo...pe langa ca vor sa taie indemnizatiile trebuie sa-mi si cumpar vaccinul 180 ron[bang.Cred ca pana la guvern nu ma opresc si fac asta ...sunt f dezamagita de tara asta...revin mai tarziu
Va

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna fetele,mi-a mancat zilele terorista asta sa nu va spun cat de anerabdatoare eram sa treaca ziua si sa vina ora de baita si papica ca s ao culc ca mi-a mancat zilele

Vad ca se vorbeste de indemnizatie...in afara de un prelung bipppppppppppp nu am ce sa mai spun..dupa ce ca si asa dramuim cum numai noi stium banutii astia,ii mai si reduce,sa le fie rusine!!!!!!!

cuscra unde si cu cine ai avut de impartit mama???cin' mi te-a suparat??
mada da tu ce facusi mama de ai capatat avertisment????
adina bum venit mamico tie si buburuzei tale e un dulce razvanel si tare ochiossigur o sa faca ravagii printre gagicilasa-ne datele despre tine sa te trecem in listuta
alexa eeee,a mea a avut scune moi si acide de la dintisori,si in plus si o nota aparte de terorism mai special in zilele aceleavazut pozicile cu zuzele mumoasestefii seamana cu tine clarsi se pare ca stie sa manuiasca foarte bine telefonulce vroiam sa te intreb...nu face lac de acumulare cand ii faci baita?ca a mea in cada mare o bag si face dezastru
lavi offfffffffff,dar ce vaccin e ala de 180 ron???stiu ca esti dezamagita,dar din pacate noi suntem framiturile de la masa lor si nu dau astia nici 2 bani pe noi

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Intru doar sa va salut ca trebie sa pun fata la somnic, si ma bag si eu cu ea, ca sunt ff obosita..

Am citit asa in mare, am vazut ca sunt buburuze si mamici de buburuze noi in club, Elena cu buburuza Razvanel si My_Lady cu buburuza de Marie Rebecca, le urez bun venit in club si le astept sa intre mai des si sa ne impartaseasca din experienta lor.

Mada da ce ai patit mama de ai avertisment, si te-ai suparat pe noi? Ca eu nu inteleg nimic

Azi am facut si noi vaccinul..de fapt 2 in ambele manute, si a plans, a plans...mama, mama..dar vad ca i-a trecut ca acum joaca fotbal prin casa si ne ia pe fiecare in parte de deget si ne trage dupa ea sa ne duca la carticele si sa-i aratam, ratusca, cutu, gaina..animalutele...Avem 9500 gr, 75 cm ...

Petrecere nu a iesit bine, in sensul ca nu am avut copii de varsa ei, doar doi baieti mari care erau "cibernetici" numai cu Nintendo in mana si nu miscau din locul in care erau, doua fete cam de aceasi varsta care au dat iama in jucariile Stefaniei si se certau pe ele, trageau de ele mai sa le rupa si daca se ducea si Stefi sa se joace cu ele, o bruscau si un bebe de 7 luni care nu avea nici un stres...sa va mai spun ca le-am spus invitatilor ca petrecerea incepe dupa 12(pe la 12:30-13)si ei mi-au venit dupa ora 5 ca deja ma apucase draci si vroiam sa ii sun sa le spun sa nu mai vina...si cu chiu cu vai au plecat la 22:30...de parca ar fi fost petrecere de oameni nu de copii ..si sa va mai spun ce cadouri i-au adus Stefaniei?! (stiu ca gestul conteaza dar...) 2 rochite ptr varsta de 6 ani, jucari ptr copii de la 5 ani in sus, si vreo 2 jucarii de varsta ei dar nu o atrage deloc...asa ca trageti singure concluziile..noi am hotarat ca anul viitor ii fac ceva restrans in familie, un tortulet, un cadou si de restul banilor pe care i-am cheltuit cu petrecerea ii ducem pe toti( copii) la Disneyland Paris si se vor distra mai bine...dar sa speram sa nu ne schimbam...

Fetelor eu nici timp de stiri nu mai am dar mi le mai spune mama si se pare ca in tara e jale...ne hotarasem si noi sa ne reintoarcem in tara, dar cand vad cat de nasol este, am inceput sa ne schimbam gandul si sa ne gamdim totusi ca ar fi mai bine sa stam aici, ptr copii..ptr noi...chiar si pe mama o bate un gand cum ca nu i-ar displacea sa se mute aici..mai ales in situatia actuala din tara ...off asa imi pare rau, mai ales ca e tara mea, a noastra si cei de la putere o distrug...o sa ajunga Ro sa fie vanduta la bucata...groaznic...

Fiica mea plimba bebei prin casa....dar se vede pe ea ca-i obosita, asa ca merg sa o bag la somnic..

Va pupic dulce si va urez noapte buna...aaa si sa nu uit, La mai multe lunite sarbatoritilor

Mergi la inceput

sunt franta asta nu mai vrea in casa cat e ziua de lunga,stau cu ea doar cand doarme si sa o schimb,in rest vb ei buuuuuuu de ieri noapte are si diaree sau cel putin scaun ff moale de la 4 noaptea mia facut 6 scaune moi pana seara la 5 azi a facut dimineta pe olita dar tot moale si mai apoi pe la 3 mai putin:un dr imi zice ca niciodata nu fac diaree de la dinti?!eu stiam ca fac!!!!!!!!!in rest e bine nu e apatica nu plange degeabamerge dea busile repedesi putin in picioare sgasa ca ........sunt franta!am facut o baie si ma pregatesc de noapte si de 3 zile sg cu zuza ca sotu lucra de dimineata pana la 5 searaexact cand stef e super activaam poze noi sa vad daca reusesc sa pun ......pup toate fetele si promit ca incerc sa mai intrude acord cu petitia pt crestere.........oare ce vom face de acum?oricum tot noi suferin nu bebeii ca pt ei facem sacrificii,nui asa? br / br / br / http://picasaweb.google.com/alexandra769/LUNAMAIINAERLIBER br / br / ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA 23.06.2004 SI STEFANIA ALEXIA 14.05.2009 [http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE" target="_blank"> div align= right id= quote2 table class= quote tr td class= quotetd span class= quotetext Citat: /span /td /tr tr td class= quotetd2 span class= quotetext citat din mesajul lui alexa_love br / br / salut gagici !intru repede repede ca trei sa fac baie la zuza mica........mai nu mai pooooott!sunt franta asta nu mai vrea in casa cat e ziua de lunga,stau cu ea doar cand doarme si sa o schimb,in rest vb ei buuuuuuu de ieri noapte are si diaree sau cel putin scaun ff moale de la 4 noaptea mia facut 6 scaune moi pana seara la 5 azi a facut dimineta pe olita dar tot moale si mai apoi pe la 3 mai putin:un dr imi zice ca niciodata nu fac diaree de la dinti?!eu stiam ca fac!!!!!!!!!in rest e bine nu e apatica nu plange degeabamerge dea busile repedesi putin in picioare sgasa ca ........sunt franta!am facut o baie si ma pregatesc de noapte si de 3 zile sg cu zuza ca sotu lucra de dimineata pana la 5 searaexact cand stef e super activaam poze noi sa vad daca reusesc sa pun ......pup toate fetele si promit ca incerc sa mai intrude acord cu petitia pt crestere.........oare ce vom face de acum?oricum tot noi suferin nu bebeii ca pt ei facem sacrificii,nui asa? br / br / br / http://picasaweb.google.com/alexandra769/LUNAMAIINAERLIBER br / br / ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA 23.06.2004 SI STEFANIA ALEXIA 14.05.2009 [http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE       

Alexa sa stii ca si Stefi mi-a facut scaune mai moi atunci cand i-au dat dintisorii, asa ca e normal, dar totusi vezi cum se prezinta is in zilele urmatoare. Pupici la zuze si multa putere tie

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simina1980

Neata!
Azi iau doar cafea ca am dormit cat de cat mai bine.Am fost cu Andutu la doctora pediatra si are rosu in gat-ne-a mai dat pe langa sumetrolim si ampicilina si in plus ptr diaree hidrasec.Eu ma bucur ca nu a mai facut febra si nici afara nu a mai iesit decat o data de ieri dupa-amiaza pana acum.Va multumesc mult ptr sfaturi.
Dani-daca vreau sa slabesc doar 4-5 kg cat ar trebui sa tin cura asta pe care o tii tu?Pe mine nu ma deranjeaza sa mananc numai carne dar cred totusi ca nu e chiar asa usoara cum pare.
Lavi-bine ca nu a mai vomat Raresucul-tinem pumnii sa iasa repede dintucul!Ce ai gatit ptr puiut?
Picky-imi pare rau ca nu a iesit petrecerea asa cum vroiai!Te asteptam cu detalii totusi!
Carina-pai papa bine lactate deci nu ai de ce sa-ti faci griji!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Sanatate multa lui Razvanel si imi pare rau ca a trebuit sa intrati pe antibiotic, dar ce sa-i faci...o sa treaca ..sanatate.

Ies gata, ca s-a luat si sotul de mine ca ce stau atat la pc......asa ca va pup inca o data si va urez noapte buna

Mami de printesuca mica si iubita
Buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

cris,Picky_toto-merci de primire

Datele noastre:
Razvan Ioan(14.08.2009)-3570gr,51cm,ora 11:00,apgar 9,cezariana

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Ce s-a intamplat cu pagina ca nu se mai vede mai nimic pe ea? sau sunt eu prea turbo , revin maine fetelor ca sunt in stare sa-mi bat si soata dc nu ma culc sa ma calmez...atata am citit inainte de baitza ca ma intrebao Cris ce vaccin fac, e vaccinul de un an Pentaxim sau Tetraxim, care din ele-l gasesc, nu mi- zis nimic de celebrul ROR oare sa fie si ea anti?, revin maine sper sa se aranjeze pagina!
Aaaa si bun venit mamicilor noi cu buburuzele din dotare

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Ceva despre noi

Razvan acum e bolnavior,are rosu in gat si luam antibiotic.E prima lui raceala si mor de nervi ca am reusit sa-l pazesc toata iarna si a racit tocmai acum.
Suntem la a 3 zi de antibiotic,nu a mai facut febra,insa mai are o usoara tuse.Maine avem programare la pediatra sa veden daca totul este bine.
Avem 2 dintisori(cei de jos)si cred ca nu peste mult timp vor aparea si cei de sus.

Poze Razvanel

nunta noastra

Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)

Mergi la inceput