**Buburuze de 2009 in actiune (21)**
Raspunsuri - Pagina 9
elena_adina spune:
Multumesc fetelor!
Dau papita lui Razvan si revin.
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
elena_adina spune:
Eumada- eu zic ca nu esti oaia neagra,tu doar zici adevarul.
Mie imi vine sa inebunesc cand vad ce se intampla cu tarisoara noastra draga.Cum niste labili psihic considera ca ei stiu sa o conduca...da o conduc spre saracie.
Imi dau lacrimile cand vad la stiri batraneii care isi cer scuze ca traiesc pentru ca trebuie sa li se dea pensii.Iar alt reportaj cu nunta la nustiu care ,unde canta manelistii si arunca cu euro.Asa am ajuns,cei care invata mor de foame,iar astia care dangalesc din gura au bani de arunca cu ei.
Am citit niste comentarii pe site-ul unde se spune despre protestul mamicilor,am trecut de la o stare la alta.
Cica,daca nu putem sa ne intretinem copii,de ce ii mai facem,sa ii creasca statu.Sa stam acasa si sa spalam pelici,nu sa stam in buticuri si sa le cumparam haine....si multe altele.
Asa am ajuns cele care avem copii,bataia altora de joc.
Plec un pic afara ca tremur de nervi.
Scuzati greselile,dar am scris cu bebe in brate.
Poze Razvanel
nunta noastra
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_adina Eumada- eu zic ca nu esti oaia neagra,tu doar zici adevarul. Mie imi vine sa inebunesc cand vad ce se intampla cu tarisoara noastra draga.Cum niste labili psihic considera ca ei stiu sa o conduca...da o conduc spre saracie. Imi dau lacrimile cand vad la stiri batraneii care isi cer scuze ca traiesc pentru ca trebuie sa li se dea pensii.Iar alt reportaj cu nunta la nustiu care ,unde canta manelistii si arunca cu euro.Asa am ajuns,cei care invata mor de foame,iar astia care dangalesc din gura au bani de arunca cu ei. Am citit niste comentarii pe site-ul unde se spune despre protestul mamicilor,am trecut de la o stare la alta. Cica,daca nu putem sa ne intretinem copii,de ce ii mai facem,sa ii creasca statu.Sa stam acasa si sa spalam pelici,nu sa stam in buticuri si sa le cumparam haine....si multe altele. Asa am ajuns cele care avem copii,bataia altora de joc. Plec un pic afara ca tremur de nervi. Scuzati greselile,dar am scris cu bebe in brate. Poze Razvanel nunta noastraAdinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009) "Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga) |
Sunt in totalitate de acord cu tine.
Sunt asa de nervoasa ca nu mai pot!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
eumada spune:
zi-mi mie ce site ca le zic eu ca de ce imi ia statul impozite?sa traias ca tiganii cu puradei multi?sa se imbuibe analfabetii?sa devenim o tara cxde tigani si betivi?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
carinablanca spune:
Eumada eu am citit o multime pe ralitatea, dar pe toate site-urile unde se vorbeste de subiectul indemnizatii si poti pune comentarii vezi o multime de dobi........ care ne explica mamelor cum sa ne crestem copii cu scutece refolosibile, sa nu mai traim din ajutorul social al statului, ne fac leneste, etc........
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
elena_adina spune:
Eumada- saitul e www.realitatea.net/mamele-protesteaza-cu-pampersi-folositi-in-fata-ministerului-muncii_713291_comentarii.html#comentarii" target="_blank">asta
iar comentariu e asta: (acum 22 ore) mai spalati si voi pelinci si stati mai putin acasa in rest nu mai cumparati haine peste haine de la buticurile celor care se imbogatesc de pe prostia voastra in rest numai de bine
alta : (acum 22 ore) Buna ziua!
Sunt revoltata de atitudinea mamicilor. Am un singur lucru de spus mamicilor: DUMNEAVOASTRA NU ATI CONTRIBUIT LA NICIUN FOND SPECIAL PENTRU A PRIMI INDEMNIZATIE PENTRU CRESTEREA COPILULUI TIMP DE DOI ANI LA NIVELUL DE 85% DIN VENITURILE DIN ULTIMELE 12 LUNI.
INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI ESTE UN AJUTOR DE LA STAT! NU ESTE VORBA DESPRE UN DREPT PE CARE IL AVETI. NICI MAMICILE CU VENITURI DE 8000 LEI SI NICI CELE CU 800 DE LEI NU AU CONTRIBUIT CU NIMIC LA UN FOND SPECIAL PENTRU INDEMNIZATIA PENTRU CRESTEREA COPILULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! r#259;spunde
nu am stiut cum sa le pun altfel.postarile lor sunt mai la sfarsit
Poze Razvanel
nunta noastra
elena_adina spune:
SCUZE: daca nu aveam voie sa postez astea.
Poze Razvanel
nunta noastra
lavinia.p spune:
Fetelor sunt f suparata din cauza a ce se intampla in tara asta...indemnizatie redusa, vaccin de 1 an costa 200 ron deci chiar e bataie de joc...am citit dar nu sunt in stare sa scriu mai nimic revin mai tarziu. Va las sa citit un articol
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7268082-ultima-varianta-lucru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-reduce-25.htm
Va pup
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul creste mare
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
reby-iry spune:
Buna fetele!imi cer scz ca nu am mai intrat,dar a fost tatal meu pe la noi si am profitat de am stat cu el .ca nu l-am mai vazut de la botez de la fica'mea,deci a fost mootivata...
am vazut ca vb de indemnizatie si sunteti tare supi,eu sincer,una sunt pe langa,cu ce se petrece in tara,nu am mai vazut stirile de nu mai tin minte,am preferat sa nu mai aud toate tampeniile lor,bn ca daca as fi fost in romania,nu as fi avut incotro.
v-am citit asa in mare...cat a dormit reby
despre noi ce sa va spun ca am facut vaccinul pt meningita si de data aceasta i la facut in manuta,nu ca de obicei in fundulet si am tinut-o eu in brate cand am vazut ca-i baga dita-mai acul in manuta ,mi sa rupt sufletul,dar stiu ca e spre binele ei...
a plans reby,non-stop si cand a masurato si cand a cantaritonu mi-a facut febra dar sa ales cu o tuse si un huruit in urma vaccinului
avem 8550 si 73 cm
in rest ce sa va mai spun,ca aici e nu stiu ce sarbatoare si toate magazinele sunt inchise,aici cand e sarbatoare zici ca e zi de doliu nationala
picky-felicitari pt masuratori,pt doctorita mika,lasa ca urmat aniversare o sa fie cum v-ati dorit
daniella-ma bucur ca ti-ai facut computerul
cris-si reby tot asa terorista ka sectoriciul tau e
lavinia-
eumada-imi pare rau de avertisment,asa e cand supara adevarul...
elena-bn ai venit
cuscra-te asteptam cu vesti bune...tractoriciul
va las..ca lui reby ii este foame si nu ma mai lasa
reby,printesa lui mami
emanouela spune:
fetele nu va mai stricati sangele cu astfel de postari....asta e si scopul celor care posteaza....sa produca haos, confuze, sa va invrajbeasca, doar nu e prima data, ce draq, nu v-ati obisnuit cu astfel de clisee????....faceti ceea ce simtiti si ce aveti de gand, lasati frustratii sa vb, nu merita sa fie cititi, mai ales sa li se raspunda la astfel de sageti, nu le mai faceti aceasta onoare.