Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
GabyHila spune:
Neata,
Ioana draga mea mai ai de asteptat! Eu am ales sa iau concediu medical doar cele 42 de zile obligatorii. Dupa ce opereaza toate schimbarile in cartea de munca si trec cele 42 de zile poti depune dosarul. Oricum, sa aveti rabdare si sa intrebati de n ori daca e ok. Eu l-am depus la inceputul lui martie si au zis ieri ca primii bani imi vin la sfarsitul lui mai. Imi vine indemnizatia pe martie si aprilie. Mama mea zice ca nu se poate modifica pentru cei ce au deja dosarele aprobate. Oricum, nu cred sa se poata modifica pentru fetele care au nascut deja, adica noi toate.
Azi noapte am citit pe la discutii generale subiectele deschise pe tema reducerii CIC. Ma inspaimant ce batalii se duc pe acolo. Mamicile ce au facut copii cand era indemnizatia 600 de lei vor sa moara si capra vecinului, iar unele sunt de acord cu masura. Mi-e lehamite.
Ca sa schimb subiectul, uitati-va aici: cantecul cupcakes:)
Kossir sa stii ca al meu face diverse prin casa si imi e de real ajutor. dar pur si simplu nu simte cand Joy e f afectata. Oricum, pana pe la vreun an nu cred sa sa schimbe ceva.
Astero cum ati dormit?
Bumbita imi pare rau pt pisicuta ta! e in cat heaven acuma!
Andira te descurci cu printesele? ce nebunie trebe sa fie la tine la masa!! nu filmezi odata sa ne arati? tare curioasa sunt!
Vladi!!!! la apel!!! unde umbli draga? se poate? ia zii ce mai face minunea aia de barbat al tau! s-a mai dat pe brazda?
Castelana deja ma ingrijorez!!! sper ca toate sunt ok!!!
Ella mama muncitoare si frumu sper ca stie taticul ala de il iubiti atata ce zana are la casa omului!!
Dayanara nu ti s-a luat de zama aia? de ieri mananc si eu mai putin si incerc sa le amestec cf Montigniac. Saptamana asta ma duc la bazin si la belly dance.scap eu de tabla asta de grasime care am facut-o pe burta!!
Miria buna dimineata!
Nibi cum e vremea in iunie? ma tot sucesc unde sa ma duc cu chitaitoarea la mare. nu de alta, dar mi se ia si mie de atata stat in casa!
Hai ca ma duc sa povestesc cu Joy! A facut caca si tot tipa din varful patului, sughitand in acelasi timp ca vrea schimbata!
Va pup, Gaby & Joy
oanaiacovita spune:
Neata!
Pe mine ma sperie teribil treaba asta cu indemnizatia. Am rate de nu ma vad si singura solutie ar fi intoarcerea la munca.
Gaby sper sa fie cum zici tu si sa nu se aplice retroactiv. Eu mi-am depus dosarul lunea trecuta, sper sa primesc indemnizatia pana baga astia ordonanta.
Miria daca mergi azi acolo sa ne zici si noua cum sunt la material. Si bafta cu prima iesire.
Carmen exista o tara unde e mai rau ca la noi??!! Nu credeam daca nu ziceai. Am impresia ca suntem ultima de pe pamant.
Ma speriati cu infectiile astea. Al meu face un pishu tare mirositor.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Gaby te intrebasem ce reactii a avut Joy de la fier. Mai imi zici o data please.
Apropo, mie mi-a zis sa ii dau caeva zile o picatura si sa tot urc pana la 6 picaturi. Ma speriati cu 10 ale voastre. Si ma mai enerveaza ca tre sa dau profilactic, fara analize.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
OANA - Va zic, sigur. Va pun si poze, dar eu am deja hainute de la firmele respective si sunt multumita de ele.
Acuma sunt nitel mirata de faptul ca preturile sunt asa mici pentru ca eu am dat mult mai mult pe ele.
Spre exemplu, de la Carter's am salopetele pe care am dat 16 Dolari/buc.
Om vedea astazi.
greenfrog spune:
Oana la noi cam mirosea pishu si nu mai manca cum trebuie. Avand in vedere problema noastra cu rinichiul stang am fost avertizati ca exista incidenta mare de infectii urinare. am mers la pediatru si am facut analiza. Nu dureaza mult si la baieti e super usor. se folosesc pentru colectare urinei niste pungute speciale, cu adezivi.
daca se intampla sa modifice procentul pentru CIC se va aplica tuturor si celor care beneficiaza deja de el.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
ninocikap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina 'Neata, fetele! Astazi voi merge la astia cu site-ul de lucrusoare. Nu cred ca au si altceva decat au afisat acolo, dar vreau sa intru in posesia lor azi, ca n-am rabdare. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
ati reusit sa strangeti comanda de 500 lei .. sau te sacrifici singura..?
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog daca se intampla sa modifice procentul pentru CIC se va aplica tuturor si celor care beneficiaza deja de el. |
Asta stiam si eu. Deci indiferent daca iti depui dosarul acum sau e depus deja, "beneficiezi" de procentul existent in acel moment, indiferent de la cat ai plecat...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
miria_cristina spune:
Nuu, nu iau eu de atat!
Si asa am luat prea mult, fata de cat am nevoie.
S-au adunat de la mai multe fete.
Vrei si tu ceva?
Delia13 spune:
Intru scurt ca pana am terminat de citit s-a trezit pitiku si bazaie.
MULTUMIM de aprecieri pt pozici.
DAYANARA- poza aia cu aripi e facuta de aceesi tipa, te-ai prins rpd.Vreau sa o folosesc ca invitatie pt botez.
MIRIA- si david mi-a vomat ieri si alaltaieri si pe nas si gura era toata fata plina cu lapte. Ma gandesc ca trege el ca nehalitul
IOANACT- manute reci si picioruse avem si noi
IOANA28- eu am cumparat vacc de 2 luni, INFARIX hexa, medicul de fam. iti face pentaxim cu antihepatita B, dar nu-l avea si am optat sa-l iau pe cel mai scump si anume infarix care e 310 lei . Celalat e cam 260 lei si il inteapa de 2 ori.
VRoiam sa intreb ceva din curiozitate: David noaptea doarme profund si incepe sa faca cu gura ca si cum ar avea tzata in gura si mananca. El doarme toata noaptea de la 10 pana la 5,dar pe la 2 si ceva incepe si face asa . Oare i se face foame, dar ii e lene sa se trezeasca?
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
dayanara spune:
miria ma bucur ca ai rezolvat cu bibe, trebuie mare atentie pt ca pe masura ce creste, daca tetina e mica sau prea mare se enerveaza si va incepe sa refuze
oana , denisa, intr.adevar mirosul urinei poate indica o infectie, e una din caracteristici ca si febra de altfel
gabi eu mananc supa in continuare, imi si place, dar mananc si altceva :)
miria asa am avut eu impresia, ca dupa cele 12 kg date jos, gata , dar parea ca dau greu pt ca eram inainte de ciclu...acum dau jos in ritm ametitor
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg