Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DELIA - Isi misca gurita din reflex, nu-i e foame atunci.
Cand il apuca foamea da signale inconfundabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria= sigur modele sunt aceleasi dupa site. E posibil ca unele dupa site sa nu le aiba in stoc. Sunt ok hainutele . Am prietene care au cumparat de acolo si o fost multumite.

Gaby - cupcakes ?? eu tocmai am papat o farfurie de clatite,vrei sa-mi vina idei

Oana- voua nu v-au facut hemoglobina in spital ?? Noi o avem pe foaia de externare.

Fetele care alaptati a ce miroase lapticul la voi ?? Al meu miroase rau de tot a fier.

Kossir - asa si bebelunici. Are un program de nu intelegi nimic. Azinoapte a dormit 7 ore, ieri a mancat din 2 in 2 ore. A trebuit sa luam masa in parc la iarba verde ca nu am avut cu cine sa ma inteleg.
O acoperisem asa usor cu o paturica sa nu se vada ce facem noi acolo si fimea cu e frichinita da dintr-o manuta si da paturica jos chiar cand trecea pe acolo un bodyguard

Mai mi-am adus aminte de ceva.
Lohiile s-au oprit acum o saptamana si aseara m-am trezit cu o sangerare. Sange rosu aprins. E menstruatia sau tot lohii ???
De unde stiu care cum e ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, mamici!

Ieri i-am dat un de LP (60 ml), fiind obosita nu aveam lapte suficient. Azi dimineata imi curgea laptele, daca s-a trezit o data pe noapte la 3:30 (culcata de la 22:30) si apoi la 7. Asa ca m-am muls si am facut inca 70 ml de lapte. La 10 cand s-a trezit i-am dat bibe de 70 ml + tzitzi.

miria_cristina, greenfrog, andira, Roxana, Delia am inteles cu mainile reci. Dar mi se par prea reci.
Bumbitza, Oanaiacovita daca ati depus deja dosarul poate sa mai modifice ceva (sper sa nu).
Apropo..voi cand ati depus dosarul pt CIC? Dupa ce ati terminat cele min 42 de zile (unele si-au lasat m mult) de posnatal?
Bumbitza am am vazut mesajul ca inca nu ai depus dosarul. Se poate sa-l depui acum, si sa iei in continuare concediul?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

ROXANA - Pai, tu dai ametitor ca bei zeama aia strepezita, normal.
Eu ce sa dau ametitor? Poate ochii peste cap cand ma vad cat am ramas.

Mai, si burta mea, chiar daca a scazut este mare, adica are piele multa. Daca raman asa? Nu vreeeeau!! Nu vreau sa-mi falfaie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Va multumesc mult fetelor pt cuvintele frumoase Gaby ai fost haioasa cu "cat heaven"...sunt inca tare trista, ma gandesc cu groaza cand ma voi duce acasa la ai mei si nu o voi mai gasi, dar asta e viata!

Greenfrog aiurea ce ne-ai trimis...ma gandesc cu groaza la ce schimbari vor astia sa faca in ceea ce ne priveste pe noi mamicile. Scria cineva acolo de un mars al bebelusilor, m-as alatura pe nerasuflate

Andira si eu as mai avea co de maternitate pana pe 6 iunie si as pierde ceva bani daca as intra acum in CIC... nu stiu ce sa fac. Am vbt cu tipa de la HR si-mi spunea ca si daca ar modifica astia, ar fi aplicabila de la inceputul unei luni, iulie-august cel mai devreme, deci sa stau linistita si luna asta in postnatal si sa depun dupa. Mai intrebam si mai in urma, fetele care ati depus deja cat a durat sa primiti aprobarea dosarului?

Miria multumesc pt link, o sa ma uit azi sa vad daca ma incumet la ceva..
Haios tare piticul tau cu sticla

Ma duc inapoi la joaca cu fii-mea

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

DENISA - Eu cred ca-i ciclu la tine si in mod normal ar trebui sa vina dupa aproxinativ o luna, deci...

Mergi la inceput

Roxi - la noi nu miroase pipi a nimic.
Deci trebuie sa vina ciclu ca sa slabesti....hmmmm

Ce vroiam sa mai zic ca am uitat .... sunt mai rau ca in sarcina

Mergi la inceput

Miria - Nu vreeeau... Pai cu tot alaptatul meu la cerere sa=mi vina asa repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria mie asa mi.a venit, dar cum denisa alapteaza ma gandesc ca ar trebui sa vina mai tarziu...dar oricum e foarte posibil sa fie ciclu , din cate imi amintesc Yaia a patit la fel si alapta

ce vroiam sa zic?:)))))))

ah da, miria nu va atarna toata asa, dar o bucata da asa ramane, adio bluze scurte, doar daca bagi abdomene la greu sau foarfeca :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

M...2kg

Mergi la inceput

Ah, ce ma bucur ca nu sunt singura chiauna de pe aici!!

Hai, ma ca-i ciclu!
Da', de ce nu vrei sa-ti vine?

Mergi la inceput