Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

neata !!!
am scris un mesaj care nu stiu cum s-a pierdut ....
asa se intampla daca scrii cu o mana

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

voi ma speriati cu dorasele astea. Eu nici nu m-am uitat ce trebuie sa am la dosar. Trebuie sa incep azi...

Bumbitza imi pare rau de pisicutza ta. Adevarul ca se duc repede..

Andiraparca tu ziceai ca una din fete a avut o infectie urinara fara semne, decat dormea mult si manca putin ??
Fimea doarme de la 2 . Acum la 9 s-a trezit si nu papa nu prea mare entuziasm.
Din fotomodela o sa ajunga somaleza daca o tine tot asa...

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neatza!

Eu mai am toata luna mai, si inca 5 zile din iunie de concediu de maternitate, si nu cred ca renunt la el, nu-mi permit.

Ma gandeam sa dau statul in judecata, daca fac mizeria asta cu revenirea la indemnizatia de 600 lei. Ideea e sa vad daca se poate, dar pe bune ca e primul lucru la care m-am gandit.

Pai, banii pe care i-ar economisi din reducerea indemnizatiei ii pot lua cu varf si indesat daca ar aplica aceeasi reducere de 25% si celor angajati in companiile de stat. Ia uitati-va aici: http://www.zf.ro/eveniment/statul-ar-economisi-800-de-milioane-de-euro-daca-ar-reduce-cu-25-salariile-angajatilor-din-companiile-sale-care-oricum-sunt-duble-fata-de-media-economiei-unde-se-duc-miliardele-statului-6107057/

De ieri m-au apucat nervii....

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Honey - cred ca Greenfrog zicea de asta.

A avut si Irina mea infectie urinara, dar nu a avut absolut nici un simptom, doar mi s-a parut mie ca plange altfel, si i-am facut preventiv urocultura, unde a iesit E-coli.

Sa stii ca si Iris a dormit ieri dimineata 5,5h, de nu stiam ce sa mai cred. E adevarat ca am fost pe drumuri in intervalul asta, si ea in masina doarme dusa.

Mergi la inceput

Ah, mi-am adus aminte: Dianami - La Multi Ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi tie!!
Scuze de intarziere, n-am putut sa intru zilele trecute, cred ca imi trebuie o zi de 50h, nu de 24h...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

Mai, dupa ca sunt obosita voi vreti sa fiu si depresiva?

De ce vorbiti de bani si indemnizatii si emigrari? Aa?

Eu n-am ce dosar sa fac acuma ca deabia sunt la inceput.
Sau cel putin asa cred.

Of! Ce viata s-a ajuns sa se traiasca in Romania!!

Schimb subiectul ca oricum nu vad rezolvare. Voi face ce trebuie cand se poate. Restul nu depinde de mine.

Astazi voi merge la astia cu site-ul de lucrusoare.
Nu cred ca au si altceva decat au afisat acolo, dar vreau sa intru in posesia lor azi, ca n-am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata,

Scrisesem aseara un mesaj lung, frumos, detaliat si s-a dus . M-am enervat, am inchis calculatorul si m-am culcat .

Miria bine ai venit in club. Soata mea face diverse, destule prin casa, cumparaturi, cina, copil mare, dar sa nu se apropie de Sofia mai mult de 5, 10 minute. Daca ar ramane cu ea acasa l-ar musca .
Oana tot caut femeie de servici, dar sunt foarte neserioase, rau si e greu de gasit. acum am una care vine de doua ori pe saptamana, doar ca nu sunt multumita deloc de prestatiile ei.

Am uitat ce citisem ieri si raspunesem asa frumos aseara.
Pe scurt felicitari pentru noii nostri crestini , sa fiti buni si drepti
Vazut pozici, toate cred, avem copii frumosi, foarte frumosi.
Eu n-am reusit inca sa pun .

Bumbita , e greu cu animalutele, ne atasam de ele ca si de un membru al familiei. De fapt asta si sunt.
Babyanghel bine ai revenit, nu-i asa ca Codrin seamana foarte mult cu Luca? E cam ca la mine. Daca intrebi pe cineva cu cine seamana Sofia, fara exceptie toti zic: cu Mihai

Pup toate fetele, nu mai stiu ce voiam sa mai scriu . Neuronu' obosit rau.

Sofia mananca si ea mai putin parca, acu mananca doar un sa, uneori amandoi. Da are o fata multumita dupa ce papa ca sper sa fie ok. Iar cu programul, eu nnu reusesc sa ma dumiresc. Uneori se trezeste la 7 dimineata, alteori la 8, la 6.30, apoi manaanca la trei ore, uneori la 2.30 . Cand facem si noi program??????
Bine macar ca dupa ce papa sta in patuc si vorbeste in legea ei cu caruselul, nu ma bate la cap . Dar pentru iesitul la plimbare ioc program. Apoi daca ar fi fost sa meerg la servici, cum faceam?????
Apropo Ina parca trebuia sa plece la 3 luni la servici? Ina, cum o fi? Eu am amanat. O sa stau pana in septembrie . A fost alegerea noastra, nu pot s-o las pe fatuca asa mica. Pur si simplu nu pot. Sper sa fie ok in septembrie. Sa reusesc sa intru acolo unde mi-au promis, ca si aici e mai rau ca in Romania. Tare neseriosi.

Hai ca m-am lungit ca si ieri, desi am scris altceva

Va pupic, o zi buna

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

ROXANA - Da, cred ca era de la biberon. Si eu ma uitam cum inghite cu sughituri si nu i-l schimbam.
Acuma s-a mai linistit. A dormit bine asta-noapte, desi are ora de uitat pe pereti pe la 2-3, dar macar nu plange.

Am emotii astazi, ca-l scot prima data din casa.

Mai, legat de kg, cred ca astea de acuma, adica 72kg sunt de grasime si apa. Gata cu cele cauzate sarcinii. Alea "fuse si se duse" 15 la numar.
Acuma, sa te tii cure si regimuri ca sa treaca!!!

Si ca sa-mi inec amarul ca voi rabda de acum inainte de foame, aseara am facut comanda la un restaurant chinezesc si am mancat pana am plesnit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

fetelor,
nu vreau sa pun paie pe foc dar uite ce am gasit si eu azi pe hotnews:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7256924-vass-consiliera-premierului-emil-boc-discuta-reducerea-alocatiei-pentru-mame-cel-mai-probabil-scadea-procentul-85.htm

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Fetele, am mers acusica si eu, ca omul, la baie. Pe bebe, care suge ca de frica foametei l-am asezat in patut si i-am sprijinit bibicul de un scutec cat lipsesc, ca altfel urla de sculam vecinii. Nici nu m-am asezat bine pe tron ca incepe sa pufaie si sa molfaie ceva. Ma scol sa vad ce are si cand ajung la el....stiti voi serpii cand inghit cate ceva mai mare decat ei, ca deschid falcile la maxim?...e, asa avea fii-miu gurita deschida pe sticla care ii cazuse langa el si dadea sa o apuce.

Vai, ce fetisoara avea!!!

Mergi la inceput