*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa va zic ca ieri l-am cunoscut personal pe prietenul Teodorei? Mi-a pupat si mana , mi-e rau Sunt o babet cu acte in regula, au inceput sa apara petitorii la usa
Impresia artistica : nota maxima, oricum. Daca mi-a pupat si mana, va dati seama

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, SOT DE OLGUTZA! SA FII FERICIT! NICI NU AI AVEA CUM ALTFEL, CU ASA FETE FRUMOASE!

clau, cunoscccccccccc, de mai bine de 1 luna jumatate, alex viseaza numai dragoni! ii iubeste! chiar acum se uita (iar!!!!) la film. pt a 50 -a oara?!?!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello...tot rasfoiesc pe aici si nu gasesc poze cu Soph si cu puii de cioara (de Cristina).Le-ati sters??

Noi inca suntem cu muci in continuare(adik Teo)...era mai bine,dar azi noapte iar se infundase si se smiorcaia urland..dar fara tuse,harait..asa ca nu ma incumet sa o duc la cabinet.
...de scos mucii,nicio sansa..incercam sa-i sufle in servetel.
..de bagat ceva in nas,iar nicio sansa..
O tin in continuare pe Vit C,Oscillo si Influcid la 6-7 ore...bine macar ca nu m-a mai pricopsit cu febra..

Socrela,dupa ce saptamana trecuta a avut o criza puternik renala si a ajuns Geo cu ea la urgenta,iar eu am fugit de la serv acasa la copil,azi s-a internat pentru operatie..cica ar avea niste pietroaie destul de mari...asa ca mi-e barbatul dadac acasa..sper sa se descurce..sper ca nu vor muri de foame si nu se va intampla nik..dar cum el are zile de CO de anul trecut,e mai bine sa-mi tin eu zilele pentru la vara si sa se descuce el cumva cu Teo.

Sanatate tuturor bolnaviorilor.
Olgu,sa-ti traiasca randunoiul.Voi parca la Olimp vreti sa mergeti la mare?La hotel,parca?Parca un hotel destul de scump,aa?..Ia da, mata, link-ul sa googalesc si eu..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Suna fain filmul de care povestiti, un link ceva aveti? Sa ma dumiresc si eu...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

nico, stai sa vad la fiica-mea, ca se uita on line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

olga LA MULTI ANI ,Radu!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Sa va zic ca ieri l-am cunoscut personal pe prietenul Teodorei? Mi-a pupat si mana , mi-e rau Sunt o babet cu acte in regula, au inceput sa apara petitorii la usa
Impresia artistica : nota maxima, oricum. Daca mi-a pupat si mana, va dati seama

Aoleu Doamne!!Ce ma asteapta?! Ce naiba sa fac-sa rad sau sa plang?!!
Cand iti citesc trairile,ma gandesc cat de grea trebuie sa fie meseria de mama de fata! Mie mi-e usor sa fiu mama de baiat-sunt relaxata,caci asa imi este mie firea,mai baietoasa,mai "practica" si la obiect! Off,pe cand sa fii mama de fata..of,of..Cred ca e mult mai intensa simtirea de mama de fata! Mai multe emotii,codite,fundite..tampoane,indragosteli,nasteri..Asa sau asa??
Nu ma luati la maciuci,da?!

La multi ani,Radu!!
Sa fii sanatos si sa ai o viata luunga si frumoasa alaturi de familia ta!!

Nico

craca! Ma intorc la munci!

Olgaaa!!pt.maine la 11.00!!

Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

nico, incearca aici. nu e calitate foarte buna, dar e vizibil

http://filmehd.net/how-to-train-your-dragon-cum-sa-iti-dresezi-dragonul.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, Ariel, si eu l-as mai vedea o data. Cand l-am dus pe Razvi ma gandeam ca o sa ma plictisesc ingrozitor...ne-am pus noi ochelarii 3D pe nas si am zic ca facem nani eu si Paul , dar de unde ca m-a prins in mreje si am fost cu ochii cat cepele mai rau ca Razvi! Dar saracutul si el a fost impresionat...la sfarsit nu mai zicea nimic, era asa...in transa! Este super, super vazut 3D!
Si altul care mi-a placut mult, dar pentru adulti...Shuter Island cu Di Caprio, foarte frumos realizat.

Mimo, mamaaaaa! Ce ginere galant ai tu acolo.

Mergi la inceput