*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
Ma bantuie de ceva timp un pitic, vesel, bun si mic. Imi tot sopteste sa scot linkul cu poze dupa o vreme...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Le-am vazut, multumesc...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, super, acum ma poate bantui pana la vara piticul, ca linkul asta nu-l mai pot scoate .

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Sot de Olga si tatic de Sophie, sa fii sanatos

Cristina , mama lui de betiv cum te-a necajit el.

Naty, multumesc pt cafea, sa ai si tu o saptamana minunata.

Mimo, se vede ca esti acasuca , ca ai gatit la greu, cate bunatati de dimineata, multumim.

Multumesc pitic de Nicoleta, ca am prins pozele, dar ce se-nghesuie vienezii frate, la cozi, dar nu ma mir, au o inghetata astia, atata de reaminunate Nicoleta pozicile si protagonistii , ii ador, dar stii asta!

O zi minunata sa aveti fete minunate! Olga succes la doctor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bai... deci nu ai pot , mie de ce imi creste burtica ???!!! ...o fi de la ceafa la gratar si invartita de ieri??!!!. Super tare filmuletul!!!
Nico, vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta!

La multi ani, Radu! .

Aaaa, mamicile cu baietei si fetite mai mari , mergeti la filmul de animatie Cum sa-ti dresezi dragonul, 3D...este frumos rau de tot. Eu chiar am plans putin la final, dar Razvi nu! S-a tinut tare pe pozitii, e un barbatel, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Da de unde Raluca , vezi pe internet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Vedeti ca eu dau mai rarut pe aici de cand am aflat de ce-mi creste burtica, da? Mie totusi mi s-au parut "dulci" asa, de la dulcele grai poate
La Multi Ani sot de Olgu si identic de Sof! Sa fii sanatos si sa ai grija de fetele matale
Nico, siiiigur ca avem si decaf ca doar avem om hipertensiv in casa

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cine imi recomanda un site unde sa-mi pun poze pe net si unde daca le faci invizibile sa fie chiar invizibile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Saru'mana, fetelor, ii transmitem toate urarile dumneavoastra, o sa ii mai creasca o pipota .

Da, ma, bestiali omuletii din MD! Pe mine m-a distrat limbajul ala...nu stiu cum sa ii spun, ca arhaic nu e... Da' si aia cu paltonasul a fost criminala!!!! Cu lacrimi am ras, zau!

Dudu, saru'mana, tre' sa stai cu pumnii stransi pana maine, ca la 11:00 am programare. Zoze, era la 9 dimineata programarea, ma, nu m-a lasat memoria deci, dar m-a sunat astazi asistenta sa ma roage sa fac schimb cu o pacienta de-a lui Tutu, careia trebuie sa ii faca cerclaj dimineata, si sa vina ea la 9 si eu la 11, in locul ei.

Poze nu poci sa pui mai multe, ca sunt picii Ioanei printre ei, si ma tem sa pun pozele lor pe net excesiv .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, Flickr, mami! Garantat functioneaza!!!

Mergi la inceput