*LMA*Puiuti de randunici 2008!!! (408)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
Ramo, ce faci, esti mai bine? Erai tristuta zilele trecute...
Stela, sanatate multa socrelei.Hai ca trebuie sa se descurce Geo, stai linistita.
mimonix spune:
Zoze, inceputul e la fel, ai timp sa te acomodezi incet-incet! Adolescenta e mai furtunoasa si mai timpurie iar grijile clar ca sunt mai mari, diferite. Dar e frumos, simt ca am o prietena buna. Mi-e un drag de ea de nu mai pot cu toate nebunelile ei cu tot. Traiesc alaturi de ea un pic din romantele ei, imi aduc aminte de tineretile mele si vreau din tot sufletul sa fiu mama pe care eu n-am avut-o alaturi! E un "balet" destul de greu de executat, dar e frumos! Si cand il aud pe Dudu cum zice "cum o cheama pe surioara ta?" TIAAA Si e frumoasa? THAAAAAAAAAA Si-mi arata cum o mangaie el pe par "
Sunt intr-o dispozitie plangacioasa asa.....dar plangacioasa de bine Asta pana vine omuletul de afara si distruge iar ceva Ieri a varsat castronul cu mancare, nu stiu cum de nu l-am strans de gat. Ca era ultima supa, cu ultimul morcov si galusti bune cu oua de la tara Muncita, blenduita, incalzita, bibilita si hap! toata pe jos
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Olgutzika spune:
Ioi, Stela, noroc ca mi-ai adus aminte, ca nu i-am raspuns lu' Cami ( iertareee! )
Plecam la Venus, la Palace. http://www.palacehotel.ro/ In early booking, a fost 300 de lei pentru 2 persoane/zi all inclusive. Plecam pe 22.08, 7 zile, deci am platit 2100 de lei. Iubesc acolo camerele ENORME! Din hotel, iesi direct pe plaja, care e fff lata, ca la Mamaia, la Perla, si mergi mult mult in apa pana sa se adanceasca. Statiunea e boring, nu ai ce face, dar nu ma duc sa ma plimb/distrez, seara cadeam lati toti trei ( ba nu, ca Radu sa dadea pe net in draci, ca el munceste si in concedii )
Saru'mana tuturor de urari
Nicoleta spune:
Olgutza, si al meu isi laptopul in concediu, nu-mi amintesc sa fi mers undeva fara sa si-l fi luat... Asta este.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.
zozela spune:
Da,clar vom invata din mers,asa cum invatam cam totul in viata..
pentru relatia mama-fiica,frumos construita!! Si..sa mai stai pe-aci sa ne mai inveti si pe noi,una-alta!
Wow,Olga,ce pret bun! Si cata camaroaia!Vreau si eu la maaree!!
Mai,cat mai tin eu pustiul meu cu febra,fara sa-l vada un medic? A inceput sambata la 14.00.Pana ieri dimineata,a crescut la 4 ore pana la valori cuprinse intre 38.3-38.8(sambata noaptea a facut un 39.2),ieri a facut la 6 ore,azi-noapte a ars iar bine,dar nu i-am mai masurat-o ci i-am pus direct supozitorul.La 03.00 i-am pus nurofen sup. si abia la 11.00 a ajuns iar la 38.0.I-am dat nurofen susp.si acum are 37.3. Il mai las pana maine? Mucii sunt aproape insesizabili,nu tuseste,numai ca mi se pare cam rumen in obrajori si nu-mi aduc aminte sa fi stat la soare In rest e ok,mananca si se hidrateaza normal,e activ..
ici!
Mamica lui Mihai si cu samburica!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mimonix spune:
N-a venit atomicu' pana la ora asta!
Zoze, pana maine la ora asta va mai face febra, conform mitologiei in vigoare Deci numai maine dupa-amiaza, poti sa incepi sa te ingrijorezi
Aud ca la mai multi pitici paracetamolul e apa de ploaie , nu suntem singurii. Or fi furat aia la fabrica substanta activa si au lasat numa' siropul Deh, la ce sa ma gandesc si eu ca am mintea odihnita
Vazut poze cu inghetzatzile vieneze , de ceeee mama m-am uitat
Vizionat site-ul cu hotel palace, scump dom'le scump, dincolo era promotie Noi inca nu ne-am hotarat...nu stiu de unde atata Zen pe mine cu concediul asta
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Luati, beti, mancati si va veseliti, ca azi am randunoi de aniversat!! treizeci si mai multi de ani... ce mai conteaza, el sa fie sanatos!
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Noi cred ca o sa mergem tot la Cocor, in Olimp http://www.cocorspahotel.ro/site_pages/index/6/cazare.
Zilele trecute tot disutand despre vacanta, Razvi se ruga de noi, hai mami ca acolo ma simt ca acasa! Ce sa facem daca-i place copilului asa mult, incercam tot acolo desi e scumput . Stiu ce-l incanta asa mult...piscina din care nu iese cu orele!
Mi-a placut mult link-ul cu Palace-ul dar n-are randunoiul dig acolo si nu poate fara pescuiala zilnica. El nu-si ia laptop-ul cu el, dar isi ia o caruta de undite.
Zoze, sanatate Mihaiului.