*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

am pus si eu cateva poze la semnatura. pe calc de serv nu le am salvate decat pe astea.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 17+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png
http://community.webshots.com/album/577701620SKWocL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Miky-ea, ce ochi are printesa voastra, te baga-n boale.

Malinas, intra si zi (acuma-mi suna si mie), m-am regasit in vorbele tale, uneori, decat sa intru si sa zic ce-mi vine mai bine nu intru... Acu sunt in dispozitia `de ce nu`.

Bebecris, Ramo, voi va stiti mai bine prioritatile, nu trebuie sa va gasiti motive in fata noastra - sau a voastra. Bebecris, imi pare rau pt sora ta, cred ca urmeaza o perioada si mai stresanta pt voi.
Citeam mai luna trecuta o carte, `Escaping the self`, nemaipomenita, care explica fte fain cum toate viciile, fumat, drog, alcool, jocuri (gamerii) sau suicidul sunt o cale de a scapa de tine insuti. Alegem sa facem orice altceva decat sa stam fata in fata cu proprii demoni.

Sa va mai zic de z.
E o guraliva, vorbeste toata ziua, aproape zilnic are achizitii noi in limbaj, rupe capul tuturor cuvintelor.
Nu mananca. Ceva nou? Am cantarit-o la mama si are 10 kile. Acu 5 luni avea 10 jumate. Dar suge cu nesat. Drept pentru care acu ma lupt eu cu demonii mei sa o intarc cat de curand. Nu stiu cat o sa manance dupa, noaptea doarme binisor (3-4 treziri), nu ma simt acu haituita, hartuita, asa ca pot vedea mai la rece situatia. Din pctul meu de vedere nu e ok ca in 5 luni sa dea jos si sa nu puna, chiar daca a fost enterocolita si infectie urinara ce-au consumat-o, chiar daca n-are stare o clipa - ieri iar a luat un buf de coltul mobilei ce s-a lasat cu sange din gura -, chiar daca...
La ai mei a fost lipitoare-lipitoare, a propos de ce zicea Bertha zilele trecute. N-a vrut la nimeni, cu nimeni, in 5 zile am lipsit de langa ea o juma de ora intr-o zi, la o cafea cu o prietena si m-a sunat mama dupa 20 de min, si-n alta zi alta juma de ora, a dus-o Silvia in vecini la joaca si-o auzeam `mami, tzitzi, mami, tzitzi`. `Mami, mami, mami, mami`, imi tiuia capul deja. Mai pe sambata si-a mai dat drumul. O fi o perioada de maxima dependenta, simte ca ma poate pierde? Maselele care-au spart 3 odata? Ma simte pe mine ca stau pe ganduri cu tz? Cine stie...

Na, ca m-am intins, dar recitind ce scriu mi se mai aprind si mie becurile...

Mirtha, ce se mai aude neoficial? Eu refuz sa ma uit la tv, sau dau direct pe filme. Cand vad titluri `Romania incotro`, `Cum se poate salva situatia?`, `Luam de la gura poporului` m-apuca toti dracii. Fac astia o manipulare cu media de nu-i adevarat. In rau. De parca n-am avea nimic bun de zis. Totul tb sa fie negru, negru, cat mai negru.

Corina, eu tot astept poze din concediul vostru si ceva cu burta. Sau ai pus cat n-am fost p-aci?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Nu mananca. Ceva nou? Am cantarit-o la mama si are 10 kile. Acu 5 luni avea 10 jumate. Dar suge cu nesat. Drept pentru care acu ma lupt eu cu demonii mei sa o intarc cat de curand. Nu stiu cat o sa manance dupa, noaptea doarme binisor (3-4 treziri), nu ma simt acu haituita, hartuita, asa ca pot vedea mai la rece situatia. Din pctul meu de vedere nu e ok ca in 5 luni sa dea jos si sa nu puna, chiar daca a fost enterocolita si infectie urinara ce-au consumat-o, chiar daca n-are stare o clipa - ieri iar a luat un buf de coltul mobilei ce s-a lasat cu sange din gura -, chiar daca...
La ai mei a fost lipitoare-lipitoare, a propos de ce zicea Bertha zilele trecute. N-a vrut la nimeni, cu nimeni, in 5 zile am lipsit de langa ea o juma de ora intr-o zi, la o cafea cu o prietena si m-a sunat mama dupa 20 de min, si-n alta zi alta juma de ora, a dus-o Silvia in vecini la joaca si-o auzeam `mami, tzitzi, mami, tzitzi`. `Mami, mami, mami, mami`, imi tiuia capul deja. Mai pe sambata si-a mai dat drumul. O fi o perioada de maxima dependenta, simte ca ma poate pierde? Maselele care-au spart 3 odata? Ma simte pe mine ca stau pe ganduri cu tz? Cine stie...

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Hm, nu mi se mai pare o decizie grea. Scaderea nu-i ok, in 5 luni avea timp sa-si revina. Masele? la fel temporar.
Macar poti incerca niscaiva disciplina cu mesele. Sau sa te mulgi si sa-i dai dimineata/seara la canuta.
Degeaba zici ca acum nu te simti exploatata. De abia ati venit de la tara, cand vor veni cateva zile grele sigur vei vedea diferit situatia.
Aport caloric nu mai are prea mare laptele acum, doar ca mai are anticorpi. De aceea si ziceam 2 mese dimineata/seara.
Vezi si tu ce fel de intarcat te aranjeaza cel mai bine.

Andreyutza, ce cavaler am vazut. Burtica ce face? V-ati hotarat la nume?
Cami, sper ca o sa vii cu vesti bune. M-am gandit la voi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 28+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Am vazut o printesa de Miky-ea si un cavaler de Andreyutza!
Cami, ne gandim la voi, va tinem pumnii. Sa vii repede cu vesti bune.
Anca, eu nu mai zic nimic ca iar te superi pe mine. Sunt sigura ca o sa iei decizia potrivita pentru Z.
Iza, ma bucur ca ti-a reusit infrumusetarea si mai ales iti admir curajul in acest sens.
Bertha, multe, multe bucurii in familie si de acum inainte! Bafta la analize
Laura, imi pare rau ca s-a confirmat astmul, macar e bine ca e in faza incipienta si ca se va vindeca in copilaria mica.
Miki, asteptam vesti bune cu ochisori.
Olivia, un piciorus fara ghips. Chiar asa de Alra nu mai stie nimeni nimic? Nu o poate impaca nimeni?
Amalia, Bertha, multa dreptate aveti in privinta alimentatiei, se vede ca aveti copii mai maricei si v-ati lovit de diverse situatii. Si asta-i inceputul, cu cat cresc cu atat rautatile celor din jur sunt mai mari si lor le e greu sa faca fata situatiilor. Eu am crezut ca o data cu interzicerea alimentelor nesanatoase in chioscurile din scoala se va remedia situatia, dar e mai rau. In sensul ca oricum nu-si ia pachet de acasa si sta nemancat 7 ore la scoala. Iar pe drumul spre casa isi cumpara cate ceva, in cel mai fericit caz covrig, corn, strudel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cami ne gandim la voi! Multa sanatate!!!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bertha, felicitari pt aniversare si cat mai multi ani fericiti (scuze de intarziere).

Camelia, sunt alaturi de tine.Tinem pumnii sa decurga bine operatia si recuperarea sa fie rapida.

Bebecris, multa putere iti doresc ca sa fii alaturi de sora ta in perioada urmatoare.

Babyzapi, sa stapanesti sanatoasa "noile achizitii".Mi-as face si eu operatie, dar Liviu nu ma lasa.

andreyutza, la mine in parc, la IOR am impartit.Dar f putini, fiindca imediat am fost redusa la tacere.

anca, .Ai facut paine cu nuca?

Am fost si noi la protest, adica eu cu David.Pe David l-am imbracat bine, dar eu m-am imbracat mai subtire, asa ca am facut turturi.Nu am stat decat o ora, fiindca David nu mai avea stare.L-am tinut mai mult in brate.Ar fi vrut sa misune pe acolo, dar spatiu era foarte mic, si multa lume, carucioare, reporteri care se foiau peste tot.Mi-as fi dorit sa stau mai mult, mi-as fi sorit sa fie mai multa lume, dar din pacate nici vremea, ca si guvernantii, nu a tinut azi cu noi.

Pupici si o zi buna.Ma duc sa invat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
imi pare rau de diagnostic!ma gandesc cat de greu o sa va fie de acum incolo.te imbratisez tareai mai pus poze noi?mi-e dor sa va vad
Amalia,
asa e!m-am regasit in mes tau despre alimentatie.totul cu moderatie.si eu gasesc asta,cea mai inteleapta cale.n-ai cum sa-i privezi de tot,sa-i tii intr-un glob de sticla.in vremurile astea,ar trebui sa te axezi numai pe mag bio si pe mancare de la tara(nici astea nu mai sant bio).ideea este sa avem tot timpul in vedere sanatatea lor si sa nu abuzam de nimic.nu cred ca pot pofti la ceva ce n-au gustat vreodata!altfel,ar trebui sa-i dau si o gura de bere sau cafea pe motiv ca cere,nu?
Anca,
ma gandesc la tine!citeam ca te trezesti de 3-4 ori si ca-i ok.ma doare sufletul zau!
Oceanborn,
Oti,
crede-ma ca pana sa am copii,nu gateam nimic.eram total pe langa.bine...si acum uneorieu gatesc cu suflet,de multe ori fara reteta.dupa ce gusta Claudiu din mancare,ma intreaba "si totusi,ceva de mancare avem si noi?!"fac chestii cu soia,legume la cuptor,gatesc f des legume in stare cat mai naturala.nu le fierb mult.f putine prajeli,f putin gras.mancam f multe lactate,fructe.
retetele pe care le aleg nu sant complexe.am facut cozonac de cateva ori dar niciodata n-am framantat cu orele.am amestecat toate ingredientele,lasat 1h la dospit si bagat la cuptor.n-am timp de chestii cu fundite si floricele.cat mai simplu posibil.de cele mai multe ori am ajutor,asa ca n-are cine/ce deocor sa strice
.......................................

azi este a 11 zi fara tz.nu stiu cum am inceput si de ce.stiu ca eram f obosita dar nu mai stiu cum de m-am hotarat.a fost groaznic.primele zile,m-am simtit eliberata.urmatoarele,rea,urata si mama nemiloasa.n-a plans f mult dar a cerut tz f mult.asta ma termina.il distrageam cu ceva si el ma cauta de tz.ii puneam muzica sa dansam si el statea cu capu intr tz.le pupa,mangaia,vorbea.pana ieri,a cerut tz.azi nu!m-am mult zi de zi pana acum doua zile.socul mare a fost ca avem mult lapte,f mult.asta m-a dat peste cap.aveam impresia ca ma tine mai mult de suzi dar...
de cand nu mai suge mananca f bine dar doarme la fel de prost.la culcare ziua si seara adoarme langa mine,povestindu-i cate in luna si in stele.de obicei despre mingii/elicoptere/pasari,favoritele luinoptea se trezeste de 2-3-4 ori,il readorm doar pe picioare.am la activ 2 nopti dormite cap-coada,cand a dormit cu Claudiu si culmea s-a trezit doar o data.naspa ca el nu poate dormi noapte de noapte din cauza jobului.
aproape a trecut,eu sant mai bine.am plans mult,inca ma intreb daca crema aia este ok in alaptare,daca sa iau si eu vitaminele pe care le ia Claudiu.sant setata profund si probabil ca va mai dura ceva.la Crinuta a fost mai usor.cu Radu a fost diferit.regrete ca a trebuit sa fac pasul asta,ca nu voi mai alapta,ca,ca...
acum ne-am apropiat altfel.cere sa fie iubit mai des.ma cuprinde cu manutele lui mici si ma strangeeee tareee,ma cauta cu gurita sa ma muste/pupe.ma striga non stop.n-am cum sa nu fiu in raza lui.
of...,asta e...trece cum trec toate

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Andreyutza,
am admirat puiul mic si scump.frumos foc!
Cami,
ma gandesc la voi.ma rog la d-zeu ca totul sa decurge bine
Anca,
vad cu cata daruire te mentii acolo si faci sa para ca totu-i frumos,ok si nicicum f greu.vine din suflet si din dorinta maxima de a alapta!de admirat este fiinta care accepta greul asta ca pe ceva normal,care face sacrificii sa se mentine in top,care trage de ea pana la ultima farama de rabdare si de dragoste,ca sa ofere totttt.acum,ca-s oarecum detasata...,vad tot filmul.dau inapoi si privesc,mai dau un pic si ma minunez.este incredibil de ce poate fi o mama in stare pt puiul ei.iti doresc din suflet sa gasesti calea cea buna pt voi doua.de impacare si de bine,nici nu poate fi vorba.este greu,f greu...

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Babyzapi multa sanatate si sa te bucuri de noile achizitii!
Andreyutza scump foc Mateiutul tau! Parca seamana cu Luca al meu.
Ramo multa sanatate Sarei!
Dandusa cei mai grei pasi i-ai parcurs deja! In curand se va regla si somnul, ai sa vezi!
Anca iti doresc sa gasesti calea cea mai simpla pentru voi! Simplu nu este, dar cand te decizi, pentru binele vostru..nu da inapoi..
Bebecris sanatate multa!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Cameliam sper sa fi decurs cu bine interventia si sa se recupereze rapid Alexandra
Babyzapi sa-ti triasca ,abia astept poze noi , felicitari pt. curaj si recuperare rapida
Olivia David cel alergacios din nou
Malinas

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput