*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Iza felicitari pt noile achizitii. O sa treaca durerile cat de curand.

Camelia ma gandesc la voi, sa va ajute Dzeu sa treceti peste acest hop.

Anca si noi ne-am intros aseara acasa si ce bine e. Am fost la socri o sapt am avut multe ajutoare dar parca tot mai bine e in casuta ta.

Bebecris

Miki Doamne ajuta sa fie bine si marti sa ne dai o veste buna.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

Buna. M-am gandit sa mai trec si eu pe aici.
Cina stie de unde pot sa cumpar scutece de unica folosinta pentru plaja.? Si ce er trebui sa mai iau cu mine la mare ? Plecam in doua saptamani in concediu in Turcia.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata!

Of, tare rau imi pare ca nu ne mai putem duce la protest (eu si Andrei). Ploaia ca ploaia dar bate vantul f tare si nu-l pot scoate sa stea 1-2 ore. Am incercat sa-mi gasesc "inlocuitor" acasa, mai ales ca el adoarme acum cel putin 2.5 ore, dar nu am reusit Sper sa ajunga macar tati sa semneze pentru urmatorul protest.

Anca, Manumanu, Hera Doamne Ajuta!
(Anca, am facut FET acum (frozen embriotransfer), dupa FIV-ul nereusit din febr am vitrificat 6 embrionasi. Acum a fost ET cu 3 din cei 6 embrioni, fara tratament, pe ciclu natural)

camelia, suntem alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anca, Hera multumesc . Cu durerile sunt deja mai bine. Pb e ca nu pot respira bine datorita bustierei speciale si a bandoului elastic care e pozitionat chiar deasupra sanilor....hmmm...dar trec si astea.
Nu am citit din urma, nu stiu despre ce operatie e vorba, dar, Cami va tin pumnii azi si ma gandesc la voi! Sa treaca Alexandra cu bine pe ste operatie
Bebecris

Anca uploadez acum poza si-ti trimit pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Cameliam,tinem pumnii si ne rugam sa fie bine astazi!
Ama,ma bucur din suflet pt voi,sunteti atat de aproape sa aveti casuta visata.Doamne ajuta sa gasiti cat mai repede!
Olivia,ah ce bine ca ati scapat de ghips.Cred ca v-ati mai linistit.Sper ca tu te simti bine.Pupici dulci.
Laura,sanatate multa!
Miki,sa dea Dumnezeu sa vina din nou barza la voi.
Bertha, tinem pumnii sa iasa analizele bine.
Babyzapi,sa stapanesti sanatoasa si sa treaca durerile cat mai repede.
Andreyutza, felicitari pt fetita si Bravegirl, felicitari pt baietel.
Bebecris,imi pare rau!
Noi suntem bine,doar ca nu prea avem timp sa intram.Va pup si sa auzim numai de bine.Am pus poze noi.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nici eu nu consider ca trebuie sa ma justific de ce nu merg la protest...dar...am amanat si vizionarea apartamentului din cauza ca nu o pot scoate afara pe Sara, pe vremea asta abia i-a trecut raceala.
La noi in casa e fff frig, am incercat sa dau drumul la soba, dar se stinge din cauza vantului.
Vineri am aflat ca o fetita cu care Sara s-a jucat saptamana trecuta are varsat de vant
Nu eram sigura daca e acelasi lucru cu varicela si am sunat dr. sa intreb si mi-a spus ca da.Sara a facut vaccinul pt. varicela pe 9 aprilie...dr a spus ca organismul ei a inceput sa faca anticorpi...dar e posibil sa nu-i fi facut pe toti si sa faca o forma usoara de varicela Saptamana asta trebuia sa faca ultima doza de Prevenar dar pt. siguranta amanam pt. cand venim de la mare.
Camelia bafta, tinem pumnii pt. operatia puiutului!
Bebecris sanatate!
Iza,sufera baba la frumusete...cine o sa fie mamica si mai sexi cand dai bandajul jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

miki01, ramo, criss703, bertha, oceanborn, olivia26, amalia, malina, oliviav, anca27, va multumesc pentru urari. sper ca n-am uitat pe nimeni.

bertha, felicitari pt aniversare si multi, multi ani inainte fericiti si plini de iubire!! sa ne spui cum au iesit analizele.
ramo, ce dulcica trebuie sa fie Sara (Saia)a voastra!
Laura, sanatate multa pt Cati.
anca27, Hera bine ati revenit pe la casutele voastre.
Malinas, imi pare rau pt experienta neplacuta pe care ai avut-o. in ce parc ai impartit fluturasii??
Isa, felicitari pt. noile achizitii si sa-i porti sanatoasa! insanatosire grabnica!!
bebecris imi pare tare rau ca nu te simti bine. aveti grija de sora ta. incercati s-o sprijiniti cat de mult si poate chiar sa mearga la un psiholog pt a trece cu bine peste acest moment din viata ei.
Amalia, Matei e bine, un rasfatel cu toate ca incercam sa-i tinem in frau acest rasfat. de cateva zile, a prins prostul obicei sa dea cu palma. cum nu-i convine ceva cum te pocneste. il cert mereu, il pedepsesc (il pun sa stea pe canapea cate 5 min) dar...deocamdata degeaba. urmatoarea data face la fel.

despre alimentatia copilului, asa cum am spus si in mesajul anterior, incercam pe cat posibil sa fie sanatoasa. asta nu inseamna ca Matei nu mananca si el biscuiti, saratele, pufuleti sau stiksuri. e aproape imposibil sa evit asa ceva, mai ales in parc unde vede copii cu cate ceva in mana si se uita la ei ca un cersetor de zici ca n-a mancat de 3 zile. recunosc insa, ca pana acum nu i-am dat chipsuri, cioco, bomboane sau prajeli. poate ca suntem noi mai exagerati dar consider ca e inca prea micutz. incerc sa-i dau mai degraba fructe decat vreo bombonica cu toate ca si fructele sunt pline de chimicale. asta nu inseamna ca n-o sa manance niciodata si din alimentele nesanatoase dar asa cum spunea si Amalia o sa fie cu moderatie. cel putin asa sper.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 17+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

miki_ea, multumesc!

Miki01 iti tin pumnii. maine sa iasa doua liniutze!!
Camelia, suntem alaturi de tine.

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 17+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Bebecris, Ramo nu cred ca a cerut cineva justificari de ce nu puteti merge la protest, voi din proprie initiativa v-ati justificat cu alte prioritati pe care le aveti pentru astazi, motive pentru care nu puteti ajunge la protest. Eu am am inteles. Hai nu va suparati ca nu aveti de ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cami, Doamne ajuta, fii tare mami, imi vine sa plang cand ma gandesc prin ce treceti dar stiu ca scapati si va fi bine.

Miky, ma bucur ca sunteti bine, pupici pufosi iubitei dulci

Mav, am uitat sa-ti spun cat v-am admirat in poze, sunteti asa frumosi si emanati asa o armonie, se vede ca va uneste iubirea si asta va ajuta sa treceti peste orice hop. Bafta multa cu noul job.

Bertha, bafta cu analizele.

Isa, sa porti sanatoasa noile , gagico

20+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput