*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*
Raspunsuri - Pagina 14
Olivia26 spune:
Ami
, eu sunt bine, acum ca am scapat de gips e altfel viata
, putem merge la
sau sta prin parc la umbra, oriunde e bine numai sa fie loc de alergat
.
Oti, pun si poze burtoase zilele astea ca n-am apucat inca sa le descarc. Pupam fetele.
De la alra chiar nicio veste? Hai doamna lasa supararea si mai intra un pic pe la noi.
O duminica frumoasa sa aveti.
19+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Otiliav spune:
Am pus reteta de HARISI aici
Miki, in ce zi faci analiza de sange?
Cami, maine tinem pumnii, o sa fie bine
!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+
Iulia Alexandra
miki01 spune:
Bertha, tin pumnii sa iasa analizele ok. Of, imi inchipui ce greu a fost pt puiutza sa stea imobilizata. 
Olivia, merci mult! Tare mult ma bucur sa piciorusul este ok si acum zburdati nestingheriti.
Otilia, marti ar trebui sa fac testul BHCG. Am facut ET pe 8 mai cu 3 embrionasi 'f frumosi' (au rezistat 3 din 3 la devitrificare). Nu am rezistat si am facut dimineata un test ClearBlu si nu este ok, am plans, m-am jelit, mi-am revenit cand am realizat cat sunt de fericita cu baietii mei sanatosi si ..astept ziua de marti. Simt ca cel putin un norocos este in burtica, dar DD stie mai bine ce face.
Multumim pt reteta!
Poate o incerc miercuri, implinesc 34 ani ![]()
anca_27 spune:
Acu am ajuns acasa de la tara. Suntem bine, bronzate, cu dor de viata la bloc.![]()
Mai vin.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
babyzapi spune:
Hola gagicutze!
M-am operat joi, am niste sani foarte frumosi deja si suficienti de mari, in armonie cu restul corpului. M-am externat vineri, iau calmante care ma ajuta sa nu mai simt dureri de parca imi smulge cineva carea de pe torace, deci durerile trec, dar constant simt o mare presiune in zona pieptului, abia respir, tre sa dorm numai pe spate, ma doare spatele si umerii sunt supertensionati.........dar stiam ce ma asteapta, si in plus ce mai conteaza toate astea cand operatie e super reusita si sanii arata super bine deja? Durerile trec, sanii raman. Sunt in a 3-a zi de la operatie si durerile vor trece prin a 7-a sau a 10-a zi....mai am un pic de indurat.
Va pupic dulce pe toate 
Am citit doar ultima pag, so :
Anca bine v-ati intors acasa!
Olivia ma bucur tare mult ca a scapat Davlove de gips 
anca_27 spune:
Vin si eu ca huhurezii, noaptea... m-am uitat la Lista lui Schindler, a nu stiu cata oara. Si-mi doresc sa am o zecime macar din curajul lui.
Izaaaaaa, sa-ti traiasca
, poze cu after&before.![]()
Amalia, wow, ce veste buna, sa dea DD sa va gasiti casuta visurilor!
Miki, iarta-mi te rog ignoranta, rosesc, dar nu stiu care e dif intre un ET si FIV.(as putea googali, stiu...) Oricum tin pumnii si-un gand bun!
Laura, of, ce diagnostic, imi pare rau. Ma simteam prost/oasta ca zisesem inainte ca se poate trata si cu homeopate, intelesesem gresit si speram sa nu se confirme nimic. Sorry. Am avut gura spurcata.
Mamelor ce-o luati maine pe strazi, tot respectul meu.
Malinas,
!
Andreyuta, felicitari, mami!
Cami, maine cu gandul la voi.
As mai avea dar pic, night-night!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
ginye55 spune:
Neatza!
Fetelor, azi puiul lui Cami, Alexandra, va fi operata. Sa ne gandim la ea azi, sa treaca cu bine peste tot! 
Cami fii tare, mamico! Alex are nevoie de tine! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
oceanborn spune:
Camelia, tinem pumnii sa fie totul bine si sa treceti repede peste operatie! multa putere!

manumanu spune:
"Neatza!
Azi ma gandesc la Camelia, Doamne ajuta sa fie bine!
Si ma mai gandesc la mamicile care protesteaza! Sper sa ajung si eu la protestul de la Sibiu.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
bebecris spune:
neatza!!!
camelia...tinem pumnii....
nu vad dec ce treb sa ma justific ca nu pot merge azi la protest.....cred ca imi stiu mai bine decat oricine programul...
nu merg pentru ca nu am chef!!!!...am o criza de bila, este fff frig afara si nu am cu cine sa-l las david...am trecut printr-un weekend ingrozitor...sora mea a vrut sa se sinucida.....si cred ca am spus destul pentru o buna per de timp....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story