*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*
Raspunsuri - Pagina 17
babyzapi spune:
Multumesc mult gagicutzelor!
Pun poze before si after la cozonacei, dar le voi sterge maine.
Tineti cont ca pe langa sanii inexistenti de dinainte aveam si o mare pb cu toracele (Doamne mi-e si rusine de cum aratau). Iar in poza de "after" tineti cont ca stateam semi-intinsa si se vad mai micuti + ca sunt abia dupa operatie, nu sunt asezati complet in noul buzunaras si + vor mai capata volum. Dar oricum se vede ca dr a facut o treaba excelenta!
Aici sunt pozele : http://good-times.webshots.com/photo/2171010310104281140FJkpCi
Sper ca nu supar pe nmeni ca am pus pozele in albumul cozonaceilor, maine oricum le sterg.
As mai sta la barfa cu voi, dar nu stau confortabil la calc.
Pupici!
ginye55 spune:
Tocmai am vb cu Cami: era fericita, Alexandra a iesit din operatie, totul e super bine, operatia a decurs fara probleme. va multumeste pt sustinere si pt mesaje! Mai multe va povesteste ea.
Un
si o
pt Alexandra si mamica ei!
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
futuremother spune:
ufff ce bine! sanatate multa pentru alexandra de cameliam!!! ginye sa ne mai ti la curent 
iza !!! betooooon, bravo pentru curaj!
miki01 spune:
Camelia, sa va ajute Dumnezeu si sa treaca cu bine recuperarea!
pentru o mamica puternica!
Miky_ea, tare scumpa este Bianca! 
Andreiutza, vazut un voinicel tare mandru in brate la tati! 
Aleinad, sa fie asa cum vrea Dumnezeu! 
Amalia spune:
Bravo Alexandra!!!!
Refacere cat mai rapida si muuuulta sanatate!
P.S.: Ginye multumim mult pentru vestea buna!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Tocmai am vb cu Cami: era fericita, Alexandra a iesit din operatie, totul e super bine, operatia a decurs fara probleme. va multumeste pt sustinere si pt mesaje! Mai multe va povesteste ea. Un si o pt Alexandra si mamica ei!Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
poze aniversare 1 an
babyzapi spune:
Cami ma bucur ca ati trecut cu bine de operatie! Multa sanatate si recuperare usoara. Si fii puternica in continuare, ai incredere ca o sa fie totul bine si asa va fi.
Multumesc Futuremother. Se vede clar din poza ca aveam mare nevoie ![]()
oceanborn spune:
Ce ma bucur ca e totul ok !
insanatosire grabnica micutei curajoase Alexandra!

Wooooooooooow, Babyzapi, nu ma fa! ca imi fac curaj la ce sosete am ajuns sa am dupa ce m-a tras th de ele . super! refacere rapida iti doresc ,si poze cu decoltee
sa ne mai pui .
Anca, spor la intarcat, cand i-o veni vremea.
Dandusa
, ai reusit! mustrarile de constiinta trec , la mine au trecut f repede pt ca am vazut ca dupa intarcat nu am avut decat de castigat amandoi. i-au iesit toti caninii de 2 zile si ultimele 2 nopti le-a dormit complet.
fug ca trage de mine
Amalia spune:
Babyzapi arata super!
Esti o curajoasa
, eu n-as fi in stare sa ma internez undeva de buna voie si nesilita de vreo problema..
Refacere cat mai rapida!

poze aniversare 1 an
Olivia26 spune:
Bravooo, Alexandra, scumpica mica, ai scapat de ce-a fost mai greu, ce usurare!
Recuperare rapida!
Multumim, Flori pt vesti
Pfoai, Miky ce frumuseteeee de nora am
, ce ochisori dulci
, manca-o-ar mama cat poate fi de scumpaaaa
Andreyutza, tare dragalas puiul tau.
Dandusel
Ancule, bafta sa vina totul de la sine
Wow, Isa
20+
si
de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
bebecris spune:
oau...izaaa...sa le stapanesti sanataoasa....or sa-ti ramana semne?
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story