*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*
Raspunsuri - Pagina 12
Otiliav spune:
Bravo Andreyutza, ce frumos sa aveti si o fetita!
Felicitari Bertha, la mai mare. Da' repede te-ai maritat, zau asa.
Miki, tinem pumnii. Vad ca taci si faci. Fuse ET sau FIV? Oricum nu mai conteaza, rezultatul sa fie pozitiv.
Mav, doamne ce selectie reusita de poze, una si una. Nici nu ma mir ca v-am vazut asa fericiti. Felicitari pentru jobul part-time, se pare ca incet incet se aranjeaza lucrurile si la voi.
Dandanusule, ai tu dreptate cu mancarea dar vezi tu, nu toate bucatarim asa bine ca tine. Mie mai bine imi dai niste exercitii la mate de facut decat sa ma pui sa fac aluaturi
.
Iti dai seama ca ieri am facut maia pentru prima data si mi-a iesit si mie aluatul de cozonac, rusinica, asta ca l-am pus la masina de paine la framantat
. Am facut guguloaie din aluat cu stafide, unele cu cioco inauntru, si un cozonac impletit cu nuca/cacao si rahat/stafide. Si azi zbang pe cantar, m-am ingrasat nu gluma de cand cu masina de paine.
Malinas, nu ne mai zici nimic. Cu ce te mai ocupi in ultima vreme?
Olivia, vreau niste poze burtoase, pai se poate?
In rest ce sa mai zic, am avut ieri zi libera, am stat de alaltaieri pe afara in disperare cu mandrele. Sunt asa incantata ca Elisa se urca/se da jos singura de la calut pe arc, la tobogan a invatat sa urce pe scara, la leagan se tine bine. Mare ajutor pentru burtoiul meu explodat, uite asa ma descurc singura cu ele la locurile de joaca. Atat ca nu pot tine pasul cu Ana care se descurca din ce in ce mai bine pe bicicleta, ieri in loc sa ma astepte a cotit la drepata si s-a ratacit putin in cartier
. Daca n-as avea burta as lua niste role sa imping carutul dar asa cu burtoi pe role, copil in carut si unul cu bicicleta am fi de rasul curcilor.
Ah ca uitam. Pentru pici recomand o prajitura Harisi, este cu iaurt, gris, nuca de cocos, unt si sirop din lamaie cu zahar. Foarte usor de facut ca altfel nu ma bagam eu.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+
Iulia Alexandra
lauramiron spune:
Am scris aseara un raspuns mai lung despre vizita noastra la medicul pneumolog, dar a venit "tsunami" si a apasat aiurea si mi l-a sters si zau ca n-am mai avut suflu si timp sa-l rescriu
Pe scurt, diagnosticul este de astm bronsic alergic, testele ce le-a facut in Bistrita cica sunt total irelevante, nu au fost facute cu o trusa corespunzatoare, plus ca e si cam micuta pentru ele. E clar fond alergic, mai ales ca si Rebeca e cu eczema atopica, chiar Cati a avut pete uscate si rosii pe ea toata iarna. Am inceput cu Singulair, Aerius si Ketof zilnic, si ne ducem la ea peste 2 luni. Apoi va urma si un tratament homeopat de desensibilizare la praf si polen (il va urma si Rebeca).
Insa cel mai greu va fi, parerea mea, sa indepartam toti posibilii alergeni (pana spre 2 ani cand o va testa exact): pene, puf din perne, pilote etc, par de animale (ai mei au pisica in casa), miere de albine de nici un fel si in nici un preparat, mucegai, umezeala (noi avem umezeala la subsol
). Cica 60% si reusita tratamentului consta in indepartatea alergenilor si 40% medeicamentele.
Insa mi-a spus ca urmand toate sfaturile si tratamentul dat de ea, vom scapa de astm pana merge la scoala
E foarte bine ca am venit din timp si ca acceptam, noi ca si parinti, ca bebe are astm (cica multi parinti neaga).
Amalia, felicitari, ma bucur pentru voi
bertha spune:
Otilia, da, mai, m-am maritat f repede, poate pierdeam ceva.
Glumesc, a fost o decizie f bine gandita, eram de 5 ani impreuna la momentul respectiv, am avut timp sa ne cunoastem, puteam sa ne si plictisim in intervalul asta.
Noi suntem ca-n povesti, prima si singura relatie pt ambii. In aprilie am facut 15 ani de cand suntem impreuna, practic pt mine asta inseamna jumatate din viata.
Lasa deoparte pt catvea luni ideea cu rolele, din toamna poti trece la treaba fara riscuri. Abia astept sa te vad poze cu cele 3 fete cucuiete si sora lor mai mare.
Lauramiron, of, imi pare atat de rau ca s-a confirmat diagnosticul. Niste teste de sange nu ar ajuta? Ma gandesc ca practic e imposibil sa eviti toti posibilii alergeni, e o lupta cu un dusman invizibil. Mult mai simplu ar fi sa stii ce anume o sensibilizeaza.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Oooh ce de ani Bertha, va cunoasteti de-o viata.
Laura, ma miram eu intr-un mesaj anterior de teste prin zgariere la varsta ei. Daca nu ma insel nici de sange nu-s relevante pana la 3 ani. Cam asa cred ca avea Ana cand a putut fi testata aici in Norvegia la toti alergenii. Partea buna este ca ati ajuns la cine trebuie. Partea si mai buna este ca va trece pe masura ce va creste. Si mie mi se parea greu de crezut asa ceva cand Ana a primit diagnostic de dermatita atopica. Dupa aceea a avut vreo 3 reprize de urticarie, ultima cam acum 2 ani si de atunci nimic din fericire.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+
Iulia Alexandra
bebecris spune:
intrebare:CE ARE CEAIUl?
NU prea se omoara cu apa...bea...dar....suc, bea un bibe /zi.....din fructe stoarse acasa
eu zic ca exagerati muuuult cu mancarea sanatoasa...pentru ca nimic din ce mancam noi nu este sanatos...toate sunt injectate ...poate ati vazut emiSIUNEA, CE SE INTAMPLA DR??...
sanatos se mananca la mamaia la tara...care are in curte gaini, curci, rate, c apre....nu-i dai bisuiti sau covrigei, insa iese in parca sau vede pe strada si cere...nu-i dai?nu cred!!!!nu i-am dat niciodata suc din comert, prajituri..insa mai scapam si noi guguloaiele de la oul kinder...cioco e papata de mami...
acasa nu le dati un alta...si ajung la cresa sau gradi si au parte de porcarii....nu zic sa le dam si noi insa se exagereaza muuuult pe tema asta...serios!!!fara suparare...
la protest nu cred ca ajung pt ca treb sa ajung la cresa sa vb cu directoarea....
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii
Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story
oceanborn spune:
fara nici o suparare fetelor, Bebecris si Ramo, sincer nu mi-o luati in nume de rau dar nu pot sa "tac" cand vad ca voi doua care va exprimati des nemultumirile si greutatile sa nu va puteti duce sa va cereti drepturile!
Ralukutzza spune:
Laura imi pare rau ca s-a confirmat diagnosticul insa tu esti o mamica extraordinara si devoata si sunt sigura ca vei reusi sa indepartezi tot ce ii face rau Caticai si o sa treceti repede peste
Bertha si pisica mea la fel zice cand vrea ceva "ama"...si eu am presupus ca tot "a mea" inseamna.
Otiliaabia astept sa vad poze cu trei printese si mamica lor fiecare cu "rotile" ei
Noi stam prost rau cu vestile zilele astea, pentru bb2 nu am primit inca ok de la medic din cauza tiroidei si ieri ce am aflat ca tatalui meu i-a recidivat cancerul, de data asta s-a localizat mai nasol...in ganglionii limfatici.
La protest o sa mergem si eu si sotul meu,pe noi ne afecteaza dar nu asa intr-o mare masura ca pe alte mamici si familii insa vom merge cu toata inima din solidaritate in primul rand si in al doilea rand pentru ca 8 ani de zile am platit impzite la salarii intre 2500 si 5000 de lei si cred ca fetita mea are dreptul sa beneficieze de acesti bani din munca mea.
Oceanborn
miki01 spune:
Bertha, multi ani inainte si fericiti impreuna! 

Otilia
, a fost ET. (da, am fost cam tacuta de data asta)
Reteta la praji de unde o luam? Mi-ai facut mie pofta ![]()
miki01 spune:
Laura, of imi pare rau pentru vestea rea cu asmul. Bine totusi ca ati gasit un dr bun si o luati din vreme.
Amalia spune:
Laura multa sanatate lui Cati! Esti o mamica descurcareata
, sigur ai sa gasesti cea mai buna cale de a o feri, pe cat posibil, de eventualele probleme!
Important este ca problema se va diminua cu varsta. Multumesc mult pentru urari!
Ramo m-ai lasat masca cu usa de la poarta furata!
Pup dulce scumpa mica vesela, energica si pupacioasa!
Andreyutza multumesc mult!
Iar tie, felicitari pentru printesica din burtica!
Matei ce mai face, nu ne-ai mai zis nimic de el...
Miki sa te ajute Dumnezeu si sa-ti dea ceea ce iti doresti!
Sa te auzim cu vesti bune saptamana care vine!
Bertha
LA MULTI ANI
cu sanatate si intelegere alaturi de minunile voastre!
Foarte frumos din partea baietilor ca s-au tinut de surprize placute!
Multa bafta maine la analize, sa nu simta nimic si sa iasa totul bine!
poze aniversare 1 an