*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (111)*
Raspunsuri - Pagina 11
andreyutza spune:
buna fetelor!!
n-am mai intrat pe forum pt ca sunt super aglomerata dar am reusit sa citesc cate ceva din acest capitol. asadar:
Amalia, felicitari pt obtinerea creditului!!! sa fie intr-un ceas bun si sa va gasiti casuta mult dorita. Felicitari! 

Ramo, cum adica v-au furat poarta?
Doamne, in ce tara de ... traim.
Miki01, Adevarat s-a Inaltat!! ce mai faci cu bebe 2? munciti, munciti?
tin pumnii sa iasa cum va doriti.
mav, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa. copii vor face la fel ca cei din casa in care traiesc. si eu incerc sa-i dau lui Matei alimente cat mai sanatoase si prajiturele ([foarte rar) facute in casa. iar in loc de sticksuri, biscuiti si alte prostioare incerc sa-i dau fructe. acum, sa nu crezi ca-mi iese mereu.
mai papa si cate un sticksuletz sau biscuite, mai ales daca e afara si vede la alti copii. e greu sa-l retin cand in jurul lui mai toti copii mananca asa ceva.
fetelor si eu sunt ingrozita de ce se intampla in tara noastra. sincer, nu stiu unde o sa ajungem. oricum, va trebui sa strangem cureaua la maxim pt a iesit din acest c..... din pacate unii dintre noi nu prea avem cum s-o mai strangem caci era deja la limita. in sfarsit, ca sa va dau si-o veste buna, va spun ca noi asteptam o fetita. acum, pt bietii copii care sunt si vor mai veni pe lume, nu stiu ce viata vor avea dar sa incercam sa fim optimisti.
pupici la mamici si pitici!!

Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si
16+
http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png
miki01 spune:
Andreyutza
Felicitari! V-ati cam priceput sa faceti pereche!
Cu bb2, sper din tot sufletul intr-o veste buna saptamana viitoare!
Sigur copii nostri vor avea o viata mai buna, dar este posibil sa nu fie pe aici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreyutza Miki01, Adevarat s-a Inaltat!! ce mai faci cu bebe 2? munciti, munciti? ![]() fetelor si eu sunt ingrozita de ce se intampla in tara noastra. sincer, nu stiu unde o sa ajungem. oricum, va trebui sa strangem cureaua la maxim pt a iesit din acest c..... din pacate unii dintre noi nu prea avem cum s-o mai strangem caci era deja la limita. in sfarsit, ca sa va dau si-o veste buna, va spun ca noi asteptam o fetita. acum, pt bietii copii care sunt si vor mai veni pe lume, nu stiu ce viata vor avea dar sa incercam sa fim optimisti. pupici la mamici si pitici!! ![]() ![]() ![]() Cristina, fericita mamica de Matei (18.12.2008) si 16+http://lbdf.lilypie.com/Urfmp2.png |
Ramo2007 spune:
Andreyutza, felicitari sa ai sarcina usoara si o bebelina frumoasa si sanatoasa!
Da asa cu poarta....nu-mi revin...trebuie sa rezolvam cumva urgent...ca au aparut si aurolaci in ultimul timp pe aici pe la noi si sa nu-si faca cuibusor la noi in curte ca mor...
Eu stau la etaj si intind rufele in balcon...dar cei care stau la parter le intind in curte si le lasa si peste noapte...e clar ca pana rezolvam n-o vor mai face ca risca sa ramana si fara haine 
miki01 spune:
Ramo, ma bucur ca este bine Sara!
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, auzi sa va fure poarta!?! Doamne, maine-poimaine ne da in cap pe strada (nu ca acum nu ar face-o, dar..)
criss703 spune:
Andreyutza felicitari pt. fetita
, o sarcina si o nastere usoara !
Miki tinem pumnii sa vi cu o veste buna sapt. viitoare 
Criss mami de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi
bertha spune:

Andreyutza, felicitari pt fetita!
Ramo, mie in parc imi furase un batran plasa in care tineam pantofii mei si ai baiatului (noi eram pe role). Mi-a atras un domn atentia, am fugit dupa el si mi-a zis ca "n-am stiut ca-s ale dvs".
Noi am implinit ieri 10 ani de la nunta.
Baietii mi-au facut o surpriza si mi-au adus un cadou frumos si tati si-a luat liber ieri si am petrecut o zi frumoasa toti 4.
Ne-am uitat la pozele de la nunta si i-am aratat baiatului rochia mea de mireasa. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 10 ani...ma gandesc ce-as spune daca ar veni Ioana la 21 de ani sa-mi spuna ca vrea sa se marite.
Timpul a demonstrat insa ca am avut dreptate si nu ne-am grabit degeaba, asa ca facem cinste cu un pahar de vin, pot bea si gravidutele o gurita.
Aseara am fost la pediatru, ca am implinit 18 luni si trebuie sa refacem analizele. A fost f multumita de aspectul chelioasei, e dezv corespunzator varstei. Am discutat pb fontanelei care e inca maricica si mi-a explicat ca e constitutional, nu exista alt semn de rahitism, deci asteptam sa se inchida singurica (la fel a fost si la Darius, ambii au avut fontanele imense). Pt pb consipatiei ne-a recomandat Lass baby o perioada mai lunga si un probiotic, sa se schimbe flora intestinala care a devenit nu-stiu-cum
si favorizeaza constipatia.
In concluzie e bine, ramane sa facem maine analizele si sa asteptam rezultatele. Asa ca maine mergem la intepat, sper sa nu o chinuie si sa scapam repede.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
oceanborn spune:
Andreyutza, felicitari pentru fetita!
Bertha, tinem pumnii maine la analize sa iasa toate bune!!!ce m-as bucura sa primiti rezultate bune la analizele facute pt alergie!

Laura, cum a fost la control miercuri?
Urat cu furtisagurile astea... foarte urat. eu imi las caruciorul in fata blocului, uneori ramane in portbagaj , alteori , mai des il las afara, langa el mai sunt 2 carucioare si 2 biciclete nelegate
.
si pe aici se mai fura,dar rar, din pacate tot romanii ne fac natia de rahat.
Ramo2007 spune:
Bertha, felicitari, multi ani fericiti impreuna si sanatate!
Fontanela mare si la noi, dar alt semn de rahitism nu are...sa vedem cu uleiul de peste si cu mersul la mare...poate se mai inchide.
Saptamana viitoare facem ultima doza de Prevenar si in iulie, cand venim din concediu facem prima doza de Havrix.
Sara raspunde la "cum te cheama"? cu Saia sau Iaia, arata cercei si zice ceceiii, baga mana in bluza si zice titiii...cu toate ca n-a mancat titi, dar i-am spus eu odata ca acolo e titi si cand il vede si pe tasu la bustul gol rade si zice titiii.Si la pipi si la kk ea zice kk...se uita in olita cand o sterg si rade.
Cand suntem amandoi acasa, daca unul din noi pleaca din camera urla ca din gura de sarpe, mai nou face la fel si cand intram in casa de la joaca, de la copii, sau daca pleaca vreun copil inaintea noastra la fel...plange.Alearga dupa porumbei, face pa la toata lumea pe strada si rade.Incearca sa spuna mami dar iese mimi...e haioasa rau si-mi vine s-o mananc...o pup intr-una si de asta cred ca e si ea asa pupacioasa cu copiii...ii ia de gat si-i pupa, apoi ii ia de manuta sa se plimbe asa.nu prea-mi convine chestia cu pupatul...ca poate un copil e racit...trebui s-o dezvat cumva...
oceanborn spune:
Al meu copil continua sa vorbeasca pe limba lui, facea taitai inainte de 1 an , facea i fluturandu-si mana si inchizand si deschizand palma. acum? cand ii zic sa faca tai tai se incrunta inspre persoana la care ar trebui sa -i faca.
. i-am facut testul portage, la motric i-a iesit peste 2 ani
, la limbaj 1 an 6 luni(asa limitat cum e..ma gandeam ca e in urma rau) , oricum intelege tot ce-i zic sa faca dar nu vrea sa vb doar chineza lui..
bertha spune:
Ocean, si Ioana facea pa cu convingere, chiar zicea "pa". Acum nimic, uneori ridica f plictisita palmita si misca usor degetele.
Spune mai putine sunete ca la un an, tata nu mai zice de catvea luni. Lui Darius i zice intr-un fel imposibil de reprodus. Am remarcat ca atunci cand vrea ceva zice "ama", poate de la "a mea". In schimb e f receptiva si vorbeste "cu mainile"
e f expresiva, face tot ce-i cerem si incearca sa-l imite pe Darius in tot ce face (mai ptin vorbit si stat pe olita). Aseara, ca sa ne distram, l-am pus pe Darius sa faca genuflexiuni, am lesinat de ras, se chinuia saraca sa faca si ea, nu reusea, dar era atat de incantata incat se aplauda singura.
Il chinuie pe baiat din plin, il trage de par, de urechi...el sta si rade si o alinta "racul suncos".
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana