Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***
Raspunsuri - Pagina 5
Floric spune:
Ce bucur ca INCA avem mamici care vin la clubul nostru.
Ilinca, Rares trage de bluza cam de pe la 1 an. dar mai nou are o alta schema...Eu am niste tzatze cat capul lui, cam pana la genunchi si dupa ce madezbrac daca nu mai are rabdare sa il vezi cum isi pozitioneaza manutzele pe sub san si isi ridica sfarcul la nivelul gurii lui. Uneori se baga cu capul sub san,zici ca intra sub masina sa repare motorul, asa isi suceste gatul. E mortal...Mai stau si eu cocosata ca sa vad daca sa pricepe sa munceasca.
Simina noi avem scaun de masa Bertoni Royal. Sunt multumita de el ca e solid, are ham. Inconvenient: Husa e din material sintetic si nu se curata usor. Trebuie spalat cu totul.
Novus multa sanatate. Pupici Zambariciului.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Monnvas spune:
He he multumim,Ilinca. Faza e ca e un pat bun si pt altele dar acest scop al patului cred ca va fi exersat mai la anu', ca abia pe la 2,5 ani as vrea, daca va vrea si puiul, sa il trimit in camera lui. Patutul o sa il dau unei prietene , n-a mai dormit nimeni in el de 4 luni (mi se pare ca nici nu mai incape prea bine) si daca mai fac un bebe nu cred ca va aprecia nici el patutul
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Tufete, sa va zic ultima mea descoperire.
Exista niste magazine de desfacere in Bucuresti ale unei stane din zona Sibiului. Unul e pe Mosilor, intersectie cu Carol, celalalt pe Stefan cel Mare, vizavi de Colentina. Ala de pe Mosilor termina marfa in cateva ore, pe Stefan mai gasesti. Am luat de colo unt de casa, galben, nu alb, ca ala din supermarket. Aveau o smantana galbena de oaie si bivolita, groasa de ziceai ca e unt (tipul mi-a zis ca o clienta a vrut sa frece smantana cu usturoi si cand a bagat mixerul... i-a iesit unt ). Am mai luat o telemea de vaca f putin sarata si gustoasa. Aveau telemea si cas de oaie, de vaca, de capra si mixuri. Io am mai luat si niste branza de burduf, vaca si oaie, f buna, nu f sarata. Preturi nici prea-prea, nici foarte-foarte, adica in jur de 20 lei kilul de branza (telemeaua mai ieftina, casul cam 25). Aveau si urda si lapta "vrac", adica te duceai cu sticla si iti puneai din butoi f gustos (zice mama, ca io nu beau lapte). Io am luat cu 13 lei kilul o telemea de oaie sfaramicioasa, numai buna pt niste saratele Monti Si au si smantana de vaca de-aia de poti face frisca din ea...
Au si mezeluri, dar n-am incercat, desi aratau bine, noi suntem fani branza
Ce m-a distrat: pana si vanzatorii erau sibieni, vorbeau o ardeleneasca de-aia nedisimulata , si f amabili, iti dadeau sa gusti, aveau rabdare...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
coco83 spune:
buna, multumim de salut simonapro
Dariua mea e maraita ca sta sai iasa a doua maseluta jos, ca mai are una in stanga si 8 dinti in fata sus+jos... cu intarcatu nau fost probl la noi ca eu nu prea am avut lapte si iam dat de la nastere mixt. si am intarcato la 4 luni ca trebuia sa iau eu un tratament...
Bianca2503 spune:
Bine ai venit COCO.
Sa va pove. Iesim si noi putin afara ca s-a oprit ploaia. Sta copilu' in carut pana se plictiseste si imi zice sa-l dau jos. Eu ma gandeam ca vrea in brate. Da' de unde! Vroia pe jos...si il pun in picioare, dar el vroia pe jos pe jos. Asa ca a luat-o al meu pe strada in 4 labe si pe langa trotuar a gasit niste baltoace.
Cred ca 10 minute am stat si ma uitam la el cum se balaceste ca porcul in noroi. A fost la SPA! L-am adus acasa si era ud pana la chiloti. Sa-mi fie invatatura de minte ca eu nu mai ies afara dupa ploaie
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Sa va zic si o mareata realizare: ne-am luat un pat mare in care incapem toti 3 Adicatelea noi incepem cosleepingu' adevarat la varsta la care copiii sunt de obicei mutati in patut sau in camera lor. No, bine ca nu ne-am iscusit cand isi face baiatul buletin! Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
SUPER!!!
Olga, mamica lui David iepurasul
Anaan spune:
Salutare!
N-am mai dat niciun semn de viata, ca am avut un weekend horror. Vineri am plecat la munte, eu n-aveam niciun chef, dar pentru ca marti e ziua lui H. am zis sa nu-i stric placerea de a merge. Am ajuns acolo pe la sapte seara, bebele a fost exemplar, s-a jucat cu fetita prietenilor nostri, s-a hlizit la toata lumea. Problema a aparut la culcare: l-am culcat cu noi in pat si stiti ca acasa el doarme in patutul lui...ei, a dormit copilul meu si asa, insa eu de-abia am prins vreo doua ore de somn, ca a fost tot calare pe mine, cum ma simtea aproape de el cum hat! de nas, urechi, par si ce mai prindea. Dimineata prietenii nostri au spus ca trebuie sa se intoarca acasa pt fetita racise si a facut febra noaptea, iar bunicii- cu care il lasasera pe baietelul lor cel mic- le telefonasera ca si el avea febra. Am decis sa plecam si noi, ca-mi era groaza de inc-o noapte cu bebele-ventilator
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
coco83 spune:
salutare, multumim tuuror mamicutelor care neau mai urat bun venit!
eu sunt nascuta pe 6 iunie 1983, ca tot pomeneati de schimbari la odisee... cum sunt noua p'aci inca nu prea stiu cum sa postez poze si altele... poate majutati voi mulumesc!
Anaan spune:
Revin: am ajuns acasa, eu eram terminata de oboseala, i-am dat mancare si apoi l-am culcat pe Andrei. Auzeam eu ca nu se culca si ca tot chiuie incantat pe acolo, dar l-am lasat in pace, ca-i place sa se joace prin patut. La un moment dat am avut asa un sentiment straniu ca nu-i ceva in regula, desi din camera se auzeau rasete si chicoteli. M-am dus si stupoare: era cu o pipeta de sticla in gura !Nici nu stiu cum am ajuns la el si i-am luat-o, cu grija sa nu se sparga...dar rosese deja. Nici acum nu-mi dau seama cum a ajuns la ea, ca era pe o noptiera, departe de patut...ma gandesc ca a dat cu ceva dupa ea, ca altfel nu avea cum sa ajunga acolo...va dati seama,rapid l-am controlat de cioburi in gura, am gasit doua, am reconstituit pipeta si ne-am dat seama ca mai lipsesc niste cioburi...am fugit cu el la pediatrie..acolo l-a controlat si dna doctor, care ne-a spus sa-i supraveghem scaunele, sa nu aiba sange, sa fim atenti daca tuseste etc...am vrut sa mergem la Cluj la endoscopie si bronhoscopie, dar, momentan, nu e necesar. Of, Doamne, groaznic..si numai din vina mea si a oboselii nenorocite, ca altfel nu lasam eu nici macar prin preajma lui afurisita de pipeta! schimbari de dispozitie sau semne de disconfort n-a avut, dimpotriva, tot un ras si-o voie buna.Azi am examinat scaunul: parca eram aia din CSI, numai ca aia nu cauta-n kkt si-am mai gasit un ciob, mai lipseste la socoteala o bucatica...speram sa apara in urmatoarele productii! Da, stiu ca-s o tampita...am un sentiment de vinovatie de-mi vine sa mor!
Anaan spune:
Olga, felicitari pentru taria psihica...sunt convinsa ca nu e usoara deloc experienta intarcatului, bine ca ati depasit primele nopti cu bine! David nu e urat tuns, el e frumos oricum...intr-una dintre fotografii mi se pare ca seamana foarte mult cu mama ta!( pana acum nu sesizasem asemanarea). Cat despre mama nebuna care face bungee...super!