Ghiocei de martie-aprilie 2009***204***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monnvas, sa stapaniti fericiti patoiul si sa-l utilizati in cele mai placute moduri!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara, cucuiete!
Tocmai am picat de la munca acum 5 minute.. am pus sa ii facd de mancare piticului si am intrat repede sa va salut.
Ilinca...experiente de acestea am si eu, e trist sa vezi ca exista mame de acest gen, insa exista.Din pacate nu toate au aceeasi mentalitate " contra violentei" in ale educatiei copilului si ca atare vedem zilnic ceea ce povestesti tu.
Ar trebui sa militam pe strazi, cu tine in frunte bineinteles, impotriva violentei asupra copilului si asupra femeilor..ce zici?
In privintas trasului de bluza si cautatului tzitzei....nu zi hop pana nu ai sarit....mai e timp!

Monnvas...si al meu e calm in ceea ce priveste jucariile personale, deci pace totala. Felicitari pt noua si marea achizitie...succes la intrebuintarea ei, in ce scopuri vreti voi.

Coco...bun venit si acomodare placuta.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

iesise si o tanti sa imi dea sfaturi. filmarea e facuta cu un telefon de kko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Afara ploua.

Basescu e de vina.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Mai, da' Sophiphi e singura dintre cei alaptati care NU cere tzitzi, nu cauta la bluza etc?...Care au inceput cautarile, cand au inceput, dupa 1 an sau inainte? Sa stiu: ma pashte si pe mine etapa asta? Aaaa, de fapt simonapro a zis ca piticul ei nu cere...asa si noi, stiu ca-i trebuie cand ii e somn, dar si atunci sta..."emotionata" si asteapta para malaiatza, nu ma pipaie:)))

Ilinca, fiica mea a inceput pe la 11 luni sa ma traga de bluza, deocamdata doar in casa cand o tin in brate, ma trage de partea de jos a bluzei, de fapt incearca sa o ridice si mai zice soptit: titi, titi. E mortala dar nu as vrea sa faca asa si prin parc sau pe altundeva...

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna, fetele!

Off Anaan prin ce-ati trecut, bine ca ati scapat. Si ce povestesti de munte, parca ma vad pe mine ca la fel o sa patesc, ca nici el nu doarme in pat deloc, mai avem putin si plecam, sper sa fie bine.

Olga:Davidutzu e un scump chiar si tunsulici, mie mi se pare ca ii scoate ochii frumusei in evidenta.

Novus: multa sanatate Alexandrei, sa va faceti bine repede, ca mai avem putin pana la intalneala de la Sighisoara.

Fug sa pregatesc copchiii de nani. Noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Stiti ceva de remedii babesti care "ard" laptele? Am auzit ceva de usturoi si ceai. Nu mai tin minte ce fel de ceai. Daca poate cineva sa ma ajute

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, prietena mea, care e si medic de familie, mi-a spus ca a luat aspirina pt stoparea laptelui, daca vrei o sun sa o intreb. Oricum aspirina e si antiinflamator poate te ajuta sa nu te mai doara sanul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Problema a aparut la culcare: l-am culcat cu noi in pat si stiti ca acasa el doarme in patutul lui...ei, a dormit copilul meu si asa, insa eu de-abia am prins vreo doua ore de somn, ca a fost tot calare pe mine, cum ma simtea aproape de el cum hat! de nas, urechi, par si ce mai prindea.

Anaan, asa face si mandra mea uneori de ma trezesc uneori dimineata mai obosita decat m-am culcat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Revin: am ajuns acasa, eu eram terminata de oboseala, i-am dat mancare si apoi l-am culcat pe Andrei. Auzeam eu ca nu se culca si ca tot chiuie incantat pe acolo, dar l-am lasat in pace, ca-i place sa se joace prin patut. La un moment dat am avut asa un sentiment straniu ca nu-i ceva in regula, desi din camera se auzeau rasete si chicoteli. M-am dus si stupoare: era cu o pipeta de sticla in gura !Nici nu stiu cum am ajuns la el si i-am luat-o, cu grija sa nu se sparga...dar rosese deja. Nici acum nu-mi dau seama cum a ajuns la ea, ca era pe o noptiera, departe de patut...ma gandesc ca a dat cu ceva dupa ea, ca altfel nu avea cum sa ajunga acolo...va dati seama,rapid l-am controlat de cioburi in gura, am gasit doua, am reconstituit pipeta si ne-am dat seama ca mai lipsesc niste cioburi...am fugit cu el la pediatrie..acolo l-a controlat si dna doctor, care ne-a spus sa-i supraveghem scaunele, sa nu aiba sange, sa fim atenti daca tuseste etc...am vrut sa mergem la Cluj la endoscopie si bronhoscopie, dar, momentan, nu e necesar. Of, Doamne, groaznic..si numai din vina mea si a oboselii nenorocite, ca altfel nu lasam eu nici macar prin preajma lui afurisita de pipeta! schimbari de dispozitie sau semne de disconfort n-a avut, dimpotriva, tot un ras si-o voie buna.Azi am examinat scaunul: parca eram aia din CSI, numai ca aia nu cauta-n kkt si-am mai gasit un ciob, mai lipseste la socoteala o bucatica...speram sa apara in urmatoarele productii! Da, stiu ca-s o tampita...am un sentiment de vinovatie de-mi vine sa mor!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Off Anaan, stiu cum e si eu am trecut prin asta cu mingea din burete daca mai ti minte, si am cautat ca tine prin kk in vreo trei serii doar ca eu nu am gasit, probabil o vomitase. Pediatra mea ma trimise la spital sa ii fac bariu si spalaturi stomacale. Am crezut ca mor. De atunci sunt super atenta ii dau doar jucarii care le incerc intai daca se pot rupe, sparge. Daca a iesit o bucatica trebuie sa iasa si cealalta. Nu te mai invinovatii, nu poti controla chiar totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Doamne, ANA prin ce ati trecut. Dar o sa fie bine.

Eu cand aveam vreo 2-3 ani am inghitit verigheta mamei mele. Pana la urma tot in kk a iesit.

Mergi la inceput