Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Luto, doamna, dar se poate? Hai zi-mi bancul, chiar ca are cuvantul ala rusinos, sa nu mor aici! Te rog io.
Nu pot sa te ajut cu spirala asta ca mi-s fishioara... si pudica (ai vazut de fapt de la faza cu kk), si timida si de toate! Da' ma tratez.

Mai, Techila, minunate pozele!
Ia zi-mi, la ce te gandeai cand mergeai la pescuit? Stiu, la aia cu pestii ca are si ei o mama. M-ai dat gata cu fatzuca ta la pescuit!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nu e nicio berbeaca sa deschida hora....ca pana ajungem la mine la varsatori....se face joi

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mama mea e!!Sa o sun??!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lali, haide mai, ca nu s-au luat fetele chiar asa de tare de tine! Da' acuma stii si tu ca Danonino asta e asa, un fel de bau-bau! Nu va spun ca eu cumparam tone de iaurturi Danone cu fructe, eram dependenti de el, si de cand cu discutiile de aici l-am convins si pe sot sa nu mai cumparam. Am facut calcul cat economisim pe luna daca renuntam la el. 200 RON!!!!! Deci va dati seama cam cat mancam noi si cati E-uri si prostii am bagat in noi!
Liliana, avem si noi Catena asta pe aici! O sa ma duc neaparat sa intreb de minunea aia de biberon!
Acum chiar ca plec la nani!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Lasa Nela,ca cica ne asezam in functie de zodie..Uite,eu sunt leu,am si coama zbarlita de care sa te tii bine,asa ca hai sa o ajutam pe Luto..Care mai intra?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Lali hai mami revino-ti si hai så o ajutåm pe luto la spirala aia ca uite ce au facut astia, au inchis trolebuzul aerian.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

M-am trezit de dimineata ca AM TREABA!
Sa fac bagajele pentru Singapore. Tot intr-un bagaj sunt de vroe jumate de ora.. surfez de zor netul!
De fapt il astept pe Sorinica sa se trezeasca. Si va invelesc pe voi de somn usor!

Cristina, ce rau imi pare de tusea puiutei! Doamne ajuta, bine ca e mai bine acum. Cu laptele praf Ana il mananca in cereale! Altfel nu vrea!

Fram, mami, te pup! Doamne, bine ca nu mai are Natalia febra. Si bine ca te duci sa o vada doctorul ei, e important. Va imbratisez.

Kateryna, te imbratisez, super mamica! Sa va dea dumnezeu multa, dar multa sanatate piutei. Sunt sigura, dar absolut sigura ca o sa termine in curand tot necazul, o sa vezi. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nu e nicio berbeaca sa deschida hora....ca pana ajungem la mine la varsatori....se face joi

Ma, ca zodie nu-s...dar ca om, phuoa, io sunt potrivita. Uka o trage pe-aia cu vaca...io declar cu mana pe cravatica de fost soim al patriei ca mi-s berbeaca rau, da' rau de tot. Deci m-am oferit. In caz de nu se gaseste altcineva...sa stii ca deja exista omu. Sau oama.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Lasa Nela,ca cica ne asezam in functie de zodie..Uite,eu sunt leu,am si coama zbarlita de care sa te tii bine,asa ca hai sa o ajutam pe Luto..Care mai intra?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Bun asa, deci esti chiar inaintea mea, ca eu n-am glumit la partea cu fishoara, chiar mi-s virgo.
Dar sa stii Luto ca mie chiar imi place asta cu spirala si energiile pozitive, o vad asa, ca pe un temm work, sa stii!

Cristina, som usor, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mai Lali am si eu una prieteneasca pentru tine:
eu zic ca tu prea le analizezi pe toate si le interpretezi si le tot intorci fata verso...fata-verso.
Parerea mea care este ...e sa le mai lasi asa sa curga de la sine ....sa le iei asa cum pica....

Mergi la inceput

Liliacule te pup tare ca ma inveselesti de cum apari..Cum e situatiunea cu parlamentarul la vreme de crizå?

Nela drum bun si distractie placutå!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput